Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
smuti ju rocki vänn, siis on arusaadav, et tase, mida näidati, on alla igasugu arvestust ja valmistab füüsilist valu
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustOlles vaadanud jälle terve hooaja NBAd ning nüüd veelgi intensiivsemalt NBA play-offe, siis seda, mis ma nüüd täna sellel aastal esmakordselt ekraanilt nägin, oli ikka väga valulik jälgida.
Teemasse nii palju, et play-offi kohta polnud tegelt mängul vigagi, täitsa ok. arutut kappamist korvi alt korvi alla oli vähem ja mõtet oli täitsa sees.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustOlles vaadanud jälle terve hooaja NBAd ning nüüd veelgi intensiivsemalt NBA play-offe, siis seda, mis ma nüüd täna sellel aastal esmakordselt ekraanilt nägin, oli ikka väga valulik jälgida.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Olles vaadanud jälle terve hooaja NBAd ning nüüd veelgi intensiivsemalt NBA play-offe, siis seda, mis ma nüüd täna sellel aastal esmakordselt ekraanilt nägin, oli ikka väga valulik jälgida.
Leave a comment:
-
Howard Freieriga eesti keelne intervjuu finaali eel: http://sport.err.ee/korvpall/2a50924...3-2289df1854fc
Sümpaatne.
Leave a comment:
-
Loodedavasti jätkab Kalev/Cramo oma imelist seeriat ja võit tuleb koju jälle 4-0!
Bamba kindlasti jätkab sealt kus Rapla vastu pooleli jäi!
Leave a comment:
-
Rapla andis ka täna lahingu Kalevile ja kaotasid vaid oma rumaluse tõttu. Kogemuste puudumine ehk. Eraldi võiks välja tuua Rapla meeskonna vaimu. Loodan, et huvitav seeria jätkub
Leave a comment:
-
Imelik, et siin vaikus on. Seni maani olnud poolfinaalid on minu meelest väga huvitavad ja eile jäi napilt Rock peale. Kui esimene mäng oldi pika puuga paremad, siis see kord oli vahe minimaalne ja sisuliselt jäi mäng viimaste sekundite peale.
Rapla ka palju alla ei jäänud Cramole tehes väga kõvat kaitsemängu. Kui teises mängus sama moodi teha, siis ei ole midagi siin veel otsustatud
Leave a comment:
-
Euroliigast Kangur ja Co väljas. Masendavalt kehv ikka on Siena mäng viimased kaks kuud olnud. Rünnakut pole, kaitse lekib, visked (3p), mis nende trump siin top 16 algfaasis olid, ka enam ei lähe.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustsellist pulli tihti ei näe, kui isegi haakvisetele panid bamba ja elegar naturaalseid kulpe
Kui Veidemann,Saage ja mõni asjalik tegelane veel,tahavad korvpallis midagi saavutada,siis esmalt peaks oma normaalse klubi leidma. Ikka nii ära vajunud need poisid
Leave a comment:
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustCramo võitis siis Tartu Disko klubi. Bamba ja Elegar on küll asendamatud
Leave a comment:
-
Pallikaotusi siis kummaltki tippklubilt 18. Kolmeste tabavus vastavalt 12,5 ja 11,8 %. Võimas.
Leave a comment:
-
Cramo võitis siis Tartu Disko klubi. Bamba ja Elegar on küll asendamatud
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: