Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Ramm
    replied
    On üldse eesti ajaloos keegi finaalseerias 0-3 kaotuseisust 4-3 võitnud?

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Vaese mehe Tom Haberstroh või Zach Lowe.

http://www.ohtuleht.ee/522698
    Vägev, selliseid analüüse oleks Eesti meediasse rohkem vaja! Hea töö!

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Vaese mehe Tom Haberstroh või Zach Lowe.

Leave a comment:

• Raivo19
    replied
    loomulikult mitte, sokk võiks veel kümme korda sealt proovida, vaevalt, et sisse saab

Leave a comment:

• Sarvik
    replied
    Seda, et Rock kaotas, ei ole Veideka kraesse mõtet riputada.

Leave a comment:

• budu
    replied
    10-0 Cramo kasuks!

Leave a comment:

• tomm
    replied
    Algselt postitas Homie Vaata postitust
    Kalev (Soku isikus) pakkus väga võimsa emotsiooni. Eriti sellise "fuck you, saite nüüd!" emotsiooni kohtunike suunas. Igatahes, ma teleka taga omi mõtteid mõlgutades jõudsin arusaamisele, et pean tänama jumalat, et ta minust Kalevi kossumeest ei teinud. Oma närvisüsteemi juures oleks ma ilmselt kolmele väljapaistvale viigipüksid-nabani tolale ära vajutanud. Huhhh!
    Kaks küsimust:
    Mis tänase vile juures imelik tundus? Küsin, sest ise vaatasin mängu ainult viimased kolm minutit. Sealt tundus kahtlane ainult Abbotti "viga" Ingrami vastu.
    Kui kõrgel need viigipüksid siis olema peaks, et siinkirjutaja arvates normaalne oleks?

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Vabavisked on Eesti kossu kirstunael, kui sisse on vaja visata, siis pannakse liiga palju mööda, aga kui on vaja mööda panna, siis läheb sisse.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitas vincent Vaata postitust
    plaan oli ilmselt siis pall rõnga peale serviti seisma panna, a võta näpust.
    See oli päris vaimukalt öeldud.
    Aga kurat seda teab, mida Veidekas täpselt tahtis või plaanis ja mida Kullamäe märku andis. Selge, et teise vabaviske pidanuks mööda viskama igal juhul.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    "Kui ma ausalt ütlen, siis ma ei tahtnud sisse ega mööda visata..." lausus Veideman.
    plaan oli ilmselt siis pall rõnga peale serviti seisma panna, a võta näpust.

Leave a comment:

• 17
    replied
    saalis oli näha, et veidekas hetk enne teist viset kullamäe poole vaatas ja kuld omakorda miskise žesti tema suunas tegi. kurat seda teab, mida see tähendas, aga kullamäe ise vähemalt delfile kinnitas, et käskis mööda panna.

Leave a comment:

• tempo
    replied
    Kust see info, et Kuld käskis sisse visata? Telekast see nagu ei paistnud.

Leave a comment:

• dontastik
    replied
    Kullamäe mängis ise lõpu maha, kui Soku imevise välja jätta, mis Cramole võidu tõi. 3 sekundit lõpuni, Rock +1-ga ees ja Kullamäe käseb Veidemanil viimase vabaviske sisse visata. Veidekas oleks pidanud viimase vabaviske kindlasti mööda viskama, siis ei oleks Sokk saanud nii palju palliga üle tulla ja lauapalli saaja oleks pidanud viimase viske tegema eriti kaugelt. Välistatud ei oleks olnud ka Rocki oma laud, mis oleks koheselt mängu ära otsustanud. Muidu mäng oli kõvasti võrdsem, kui esimene, kuigi vile oli rohkem Rocki kasuks täna.

Leave a comment:

• Homie
    replied
    Kalev (Soku isikus) pakkus väga võimsa emotsiooni. Eriti sellise "fuck you, saite nüüd!" emotsiooni kohtunike suunas. Igatahes, ma teleka taga omi mõtteid mõlgutades jõudsin arusaamisele, et pean tänama jumalat, et ta minust Kalevi kossumeest ei teinud. Oma närvisüsteemi juures oleks ma ilmselt kolmele väljapaistvale viigipüksid-nabani tolale ära vajutanud. Huhhh!

Leave a comment:

• rauulo
    replied
    Sokk pani kohtunikele päris kena ninanipsu.

Leave a comment:

Working...
X