Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Algselt postitas Martin Vaata postitust
Leave a comment:
-
-
loomulikult mitte, sokk võiks veel kümme korda sealt proovida, vaevalt, et sisse saab
Leave a comment:
-
Algselt postitas Homie Vaata postitustKalev (Soku isikus) pakkus väga võimsa emotsiooni. Eriti sellise "fuck you, saite nüüd!" emotsiooni kohtunike suunas. Igatahes, ma teleka taga omi mõtteid mõlgutades jõudsin arusaamisele, et pean tänama jumalat, et ta minust Kalevi kossumeest ei teinud. Oma närvisüsteemi juures oleks ma ilmselt kolmele väljapaistvale viigipüksid-nabani tolale ära vajutanud. Huhhh!
Mis tänase vile juures imelik tundus? Küsin, sest ise vaatasin mängu ainult viimased kolm minutit. Sealt tundus kahtlane ainult Abbotti "viga" Ingrami vastu.
Kui kõrgel need viigipüksid siis olema peaks, et siinkirjutaja arvates normaalne oleks?
Leave a comment:
-
Vabavisked on Eesti kossu kirstunael, kui sisse on vaja visata, siis pannakse liiga palju mööda, aga kui on vaja mööda panna, siis läheb sisse.
Leave a comment:
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustplaan oli ilmselt siis pall rõnga peale serviti seisma panna, a võta näpust.
Aga kurat seda teab, mida Veidekas täpselt tahtis või plaanis ja mida Kullamäe märku andis. Selge, et teise vabaviske pidanuks mööda viskama igal juhul.
Leave a comment:
-
"Kui ma ausalt ütlen, siis ma ei tahtnud sisse ega mööda visata..." lausus Veideman.
Leave a comment:
-
saalis oli näha, et veidekas hetk enne teist viset kullamäe poole vaatas ja kuld omakorda miskise žesti tema suunas tegi. kurat seda teab, mida see tähendas, aga kullamäe ise vähemalt delfile kinnitas, et käskis mööda panna.
Leave a comment:
-
Kust see info, et Kuld käskis sisse visata? Telekast see nagu ei paistnud.
Leave a comment:
-
Kullamäe mängis ise lõpu maha, kui Soku imevise välja jätta, mis Cramole võidu tõi. 3 sekundit lõpuni, Rock +1-ga ees ja Kullamäe käseb Veidemanil viimase vabaviske sisse visata. Veidekas oleks pidanud viimase vabaviske kindlasti mööda viskama, siis ei oleks Sokk saanud nii palju palliga üle tulla ja lauapalli saaja oleks pidanud viimase viske tegema eriti kaugelt. Välistatud ei oleks olnud ka Rocki oma laud, mis oleks koheselt mängu ära otsustanud. Muidu mäng oli kõvasti võrdsem, kui esimene, kuigi vile oli rohkem Rocki kasuks täna.
Leave a comment:
-
Kalev (Soku isikus) pakkus väga võimsa emotsiooni. Eriti sellise "fuck you, saite nüüd!" emotsiooni kohtunike suunas. Igatahes, ma teleka taga omi mõtteid mõlgutades jõudsin arusaamisele, et pean tänama jumalat, et ta minust Kalevi kossumeest ei teinud. Oma närvisüsteemi juures oleks ma ilmselt kolmele väljapaistvale viigipüksid-nabani tolale ära vajutanud. Huhhh!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: