Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Leave a comment:
-
Rock tuli ka Tarva vastu välja, aga tänast mängu vaadates ma pole kindel, et neljandas mängus Rock saaligi tuleb.Algselt postitas krissucool Vaata postitustKohe kindlasti mitte. Kalev on korra 2:0 kaotusseisust võitnud. Aasta võis siis olla 2006 äkki?
Leave a comment:
-
Kohe kindlasti mitte. Kalev on korra 2:0 kaotusseisust võitnud. Aasta võis siis olla 2006 äkki?Algselt postitas Ramm Vaata postitustOn üldse eesti ajaloos keegi finaalseerias 0-3 kaotuseisust 4-3 võitnud?
Leave a comment:
-
On üldse eesti ajaloos keegi finaalseerias 0-3 kaotuseisust 4-3 võitnud?
Leave a comment:
-
Vägev, selliseid analüüse oleks Eesti meediasse rohkem vaja! Hea töö!Algselt postitas Martin Vaata postitust
Leave a comment:
-
-
loomulikult mitte, sokk võiks veel kümme korda sealt proovida, vaevalt, et sisse saab
Leave a comment:
-
Kaks küsimust:Algselt postitas Homie Vaata postitustKalev (Soku isikus) pakkus väga võimsa emotsiooni. Eriti sellise "fuck you, saite nüüd!" emotsiooni kohtunike suunas. Igatahes, ma teleka taga omi mõtteid mõlgutades jõudsin arusaamisele, et pean tänama jumalat, et ta minust Kalevi kossumeest ei teinud. Oma närvisüsteemi juures oleks ma ilmselt kolmele väljapaistvale viigipüksid-nabani tolale ära vajutanud. Huhhh!
Mis tänase vile juures imelik tundus? Küsin, sest ise vaatasin mängu ainult viimased kolm minutit. Sealt tundus kahtlane ainult Abbotti "viga" Ingrami vastu.
Kui kõrgel need viigipüksid siis olema peaks, et siinkirjutaja arvates normaalne oleks?
Leave a comment:
-
Vabavisked on Eesti kossu kirstunael, kui sisse on vaja visata, siis pannakse liiga palju mööda, aga kui on vaja mööda panna, siis läheb sisse.
Leave a comment:
-
See oli päris vaimukalt öeldud.Algselt postitas vincent Vaata postitustplaan oli ilmselt siis pall rõnga peale serviti seisma panna, a võta näpust.
Aga kurat seda teab, mida Veidekas täpselt tahtis või plaanis ja mida Kullamäe märku andis. Selge, et teise vabaviske pidanuks mööda viskama igal juhul.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: