Algselt postitas Drogba
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Kreeka ja Itaalia mängu ma nägin ja tema mänguaega jagatakse ikka väga mõõdetult - nii vähe kui seis vähegi kannatab ja kui asi kisub kitsaks siis lastakse Giannis peale jälle.
-
eks uppuja haarab kinni igast õlekõrrest. ainus realistlikum võimalus evida edasipääsulootust oleks siis, kui täna võidetaks horvaatiat ja homme britte. iseasi muidugi, kui realistlik on horvaatia alistamine. ainult kreeka ja brittide võitmisest ei piisaks, sest vaevalt kreeka alagrupis kahe võidu peale jääb, et meiega võrdlusse sattuda. ja ega nad siis viimast mängu poolkõvaga ei mängiks, kui see oht tekiks.
Leave a comment:
-
Vaadates seda EM-i kui juba Belgia on suutnud üllatada Hispaaniat ja Bosnia Sloveeniat, siis võtaks ka emma kumma kas Kreeka või Horvaatia ära. 2 võiduga siis variant isegi edasi pääseda kui Ukraina rohkem juurde ei võida. Sahistatakse, et Kreeka mängus juba kõik selge ju ja Giannis ei mängi.
Leave a comment:
-
Ei!Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Milles need kohtunikud nüüd süüdi on? Kiilaka klounist põdra otsa tuleb ikka vaadata.
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustSee EM kohtunike tase on ikka nii pask, et piinlik vaadata. MItte ainult vs ukraina mäng. MIngi vendlus ja võtdsus põhimõte?Sina v?Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Milles need kohtunikud nüüd süüdi on? Kiilaka klounist põdra otsa tuleb ikka vaadata.
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSõber käis ühes toimetuses ka podcastis rääkimas. Kohvimasina juures tuli üks foorumlane ja ütles talle: "Oi, tere, härra Enden!"
Kõigil oli väga ebamugav ja Sõbral jäi ka jutt poole sõna pealt katki.
Leave a comment:
-
Milles need kohtunikud nüüd süüdi on? Kiilaka klounist põdra otsa tuleb ikka vaadata.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustSee EM kohtunike tase on ikka nii pask, et piinlik vaadata. MItte ainult vs ukraina mäng. MIngi vendlus ja võtdsus põhimõte?
Leave a comment:
-
See EM kohtunike tase on ikka nii pask, et piinlik vaadata. MItte ainult vs ukraina mäng. MIngi vendlus ja võtdsus põhimõte?
- Likes 1
Leave a comment:
-
https://go3.tv/Algselt postitas nonoh Vaata postitustKas neid kossumänge kuskilt vaadata ka saab?
samuti TV6 ja TV3 Sport 2.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Arusaadav, eks ta vähe sellise egosema ütlemisega mees ole. Teisalt noorte puhul ongi tegu paraja geeniusega Eestis ja eks ta seda kossu asja tõukab päris hästi. Eriti kuidas leida noori ja neid kasutada/arendada kuskile maale, väga 5+.Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
Neid vigu võin ka mina välja tuua. Neid märkab igaks, kes kunagi kossu natukene tõsisemalt teinud. Okei, mitte samal tasemel ja detailsuses, aga ei pea olema just eriline geenius. Mind häirib see suhtumine, et oleks mina, siis me oleks Euroopa meistrid. Kui mina oleks treener, siis oleks Rosenthal Euroopa liigas ja Drell NBAs. Nagu Tein ausalt juba.
Aga midagi positiivset ka. Meie fännid olid tasemel!
Ta koosluse mõttes sobib kah, Enden vähe rohkem kaalutletud mees. Mulle meeldib, kui Sõber läheb väga käima vahepeal ja Enden ta maapeale toob ning jorr lõpuks “no vb on nii jah, aga mehed ma ütlen…”
Leave a comment:
-
Neid vigu võin ka mina välja tuua. Neid märkab igaks, kes kunagi kossu natukene tõsisemalt teinud. Okei, mitte samal tasemel ja detailsuses, aga ei pea olema just eriline geenius. Mind häirib see suhtumine, et oleks mina, siis me oleks Euroopa meistrid. Kui mina oleks treener, siis oleks Rosenthal Euroopa liigas ja Drell NBAs. Nagu Tein ausalt juba.Algselt postitas nimastain Vaata postitustSamas päris palju läks nii nagu Sõber ütles. et vist miskit jagab
Aga midagi positiivset ka. Meie fännid olid tasemel!
Leave a comment:
-
Ma väga tihti ei satu vaatama, aga kas sellist kaitset, kui seda nii võib üldse nimetada, mängitaksegi? Täielik läbikäiguhoov ju, nii polegi võimalik konkureerida...
Leave a comment:
-
Samas päris palju läks nii nagu Sõber ütles. et vist miskit jagab
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: