Algselt postitas Gallacher
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustSuuresti ongi tehniline, aga tänane hakkas kossus ikka väga silma. Kullamäe ja Kuusma surusid kätt konkreetselt juba siis, kui mängu oli veel järel 5-6 sekundit!! wtf? Mängijad kätlesid üksteisega juba umbes 15 sekundit enne mängu lõppu. Loomulikult on ka jalkas selliseid mänge, kus lõpus enam ei üritata ilmtingimata peale lüüa vms, aga sellist huumorit, kus mängijad enne kohtuniku vilet teineteisega särke vahetavad või patsu löövad, pole ma mitte kunagi veel näinud. Mängitakse vileni/kellani ja seejärel kätle palju tahad. jah, igatahes väga gay ja mittespordimehelik komme on see minu meelest.
Mõne aasta eest näiteks oli juhus kui Arbetile tegi välismängija lõpusekundeil jõhkra vea kuna too üritas läbi murda ja juba otsustatud mängus veel skoori teha. Samas oli sel juhul skoorikasvatamine õigustatud kuna tegu oli mingi eurosarja mänguga kus oluliseks võis osutuda ka korvide vahe. Võiduni mängitavas seerias pole aga minu arust mõtet viimastel sekunditel teha nägu, et paneme aga kõvasti lõpuni. Aga hui sellega, kokkuvõttes mõttetu vaidlusteema.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustSuuresti ongi tehniline, aga tänane hakkas kossus ikka väga silma. Kullamäe ja Kuusma surusid kätt konkreetselt juba siis, kui mängu oli veel järel 5-6 sekundit!! wtf? Mängijad kätlesid üksteisega juba umbes 15 sekundit enne mängu lõppu. Loomulikult on ka jalkas selliseid mänge, kus lõpus enam ei üritata ilmtingimata peale lüüa vms, aga sellist huumorit, kus mängijad enne kohtuniku vilet teineteisega särke vahetavad või patsu löövad, pole ma mitte kunagi veel näinud. Mängitakse vileni/kellani ja seejärel kätle palju tahad. jah, igatahes väga gay ja mittespordimehelik komme on see minu meelest.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustEsimest korda sattusid korvpalli vaatama? Mitte eesti oma vaid üldse?
Kommentaar
-
Noo minu jaoks oli võitja selge juba ennem finaale, ei uskunud kuidagi et tartu üle 2 võidu kätte võiks kuskilt saada, nagu näha siis ei saagi.
Kalev on tunduvalt paremini komplekteeritud.Ainuke võimalus oleks Tartul kui Kalev täielikult põruks.
Huvitav millele Tartu selle koosseisuga üldse lootis see hooaeg?
Eesliinis on üks tsenter ja üks number 4.Ülejäänud kari ludrisid või alamõõdulisi mängijaid.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustKurdil kellamehel on trump varuks. Üks staar on finaalseerias pingil mune süganud ja nüüd täkku täis
aa, ok, sain aru. mitte kõige säravam sõnamäng."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustKes on kurt kellamees?
aa, ok, sain aru. mitte kõige säravam sõnamäng.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustAsja huvides võiks kossuliit lubada ikkagi Veidemannil mängida, kasvõi nüüd. Marks, ega sa ometi Paadet mõtle?INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustno ikka paadet. ùhel meie ühisel tartu tuttaval on foto kus maasika reklaamnägu ühel sünnipäeval finaalideks välja puhkab, piltlikult öeldes- nägu salatikausis
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar