Noo, ei saanudki seda Macaud vaadata?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tv14
Collapse
X
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustNo kurat võtaks, miks peavad nad kõikidele saadetele peale lugema. Subtiitreid ei oska teha või? Ei kannata kuulata seda mula.
Kommentaar
-
Algselt postitas Erko Vaata postitustOtseülekandes on küll hästi võimalik subtiitreid kasutada. Tahaks seda inimest kohe näha, kes nii kiiresti suudaks ära tõlkida ja trükkida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Peppone Vaata postitustüks hokikommentaatoreist on hämmastavalt Mart Juure häälega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Erko Vaata postitustOtseülekandes on küll hästi võimalik subtiitreid kasutada. Tahaks seda inimest kohe näha, kes nii kiiresti suudaks ära tõlkida ja trükkida.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustNagu matused oleks olnd seal Kalevi stuudios ning kui venemaa värava lõi siis arvasin, et Kristal ja Koort surid üldse ära.
Kommentaar
-
kuidas ma saan endale kalev spordi viasati peale.sagedus ja kõik on normis aga kanalit pole.mõned räägivad et tartus on olemas aga tartus 40 kilti peipsi poole alatskivil pole mul kalev sporti.aidake,mis am tegema pean.kas ma peane tegema rooterile resa või antennile.ja kust ma üldse teen rooterile resa??
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar