Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tv14

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Noo, ei saanudki seda Macaud vaadata?
    slimm.ee

Kommentaar

Ei, kl 8 millegagi tuli ette kiri et vabandame pla pla pla. Nyyd n2idati selle asemel hoopis mingit igivana s6itu, mis kedagi ei koti

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
        No kurat võtaks, miks peavad nad kõikidele saadetele peale lugema. Subtiitreid ei oska teha või? Ei kannata kuulata seda mula.
        Nõustun täielikult. Väga ebamugav on kuulata samal ajal peale loetud teksti ning taustal võõrkeelset teksti. Võiks jah parem subtiitreid kasutada..

Kommentaar

Otseülekandes on küll hästi võimalik subtiitreid kasutada. Tahaks seda inimest kohe näha, kes nii kiiresti suudaks ära tõlkida ja trükkida.

Kommentaar

Algselt postitas Erko Vaata postitust
            Otseülekandes on küll hästi võimalik subtiitreid kasutada. Tahaks seda inimest kohe näha, kes nii kiiresti suudaks ära tõlkida ja trükkida.
            vaevalt jutt otseülekannetest käib.

Kommentaar

üks hokikommentaatoreist on hämmastavalt Mart Juure häälega.

Kommentaar

Algselt postitas Peppone Vaata postitust
                üks hokikommentaatoreist on hämmastavalt Mart Juure häälega.
                Täpselt. Tükk aega mõtlesin, et huvitav kas tõesti kommenteerib mängu Mart Juur !?

Kommentaar

Algselt postitas Erko Vaata postitust
                  Inglased seda kurtidele ja vaegkuuljatele igaljuhul teevad

Kommentaar

Eestlased tõlgivad ´ainult AK-d.
                    slimm.ee

Kommentaar

Hull kõvasti on see õige kommentaar seal taga.
                      Iisrael-Venemaa mängus.
                      Loodame, et ikka lääb paremaks see asi.
                      slimm.ee

Kommentaar

Nagu matused oleks olnd seal Kalevi stuudios ning kui venemaa värava lõi siis arvasin, et Kristal ja Koort surid üldse ära.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                          Nagu matused oleks olnd seal Kalevi stuudios ning kui venemaa värava lõi siis arvasin, et Kristal ja Koort surid üldse ära.
                          mnjah, austet härra Koort võiks õppida sõnadel "variant" ja "võimalus" vahet tegema.

Kommentaar

Ma vaatan Marko Asmeri sõitu ja siis järsku nad katkestavad sõidu enne starti ära, et mingit võrkpalli vaadata .

Kommentaar

kuidas ma saan endale kalev spordi viasati peale.sagedus ja kõik on normis aga kanalit pole.mõned räägivad et tartus on olemas aga tartus 40 kilti peipsi poole alatskivil pole mul kalev sporti.aidake,mis am tegema pean.kas ma peane tegema rooterile resa või antennile.ja kust ma üldse teen rooterile resa??

Kommentaar

Kalev Sporti Siriusel ei ole, seega sa Viasati tüüneriga seda satilt ei näe. Näed hetkel kaabelvõrkudes. Novembri jooksul ilmselt ilmub DVB-T-sse kah. Elioni IPTV-st näed kah.

Kommentaar

Working...
                                X