Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tv14

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kanal vist juba pea kuu aega töötanud. kuidas siis kah kanalil läinud on? ülihästi? või ootuspäraselt? või üldse kehvasti?
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Muide, kus reklaamid on? :P Mitte, et ma neid just igatseks aga kas on ikka lootust, et kanal on ka uuel aastal eetris?

Nimedest ja hääldusest võib olla seda, et kui inglisepäraste nimede hääldamine ikka eriti käpas ei ole, siis äkki tasuks enne mängu meeskondade nimekirjad üle käia, et mängu ajal oleks hääldamine veits sujuvam.

Aga üldiselt pole hullu. Pealegi, pean tunnistama, et kui on huvitav mäng, siis ei pane kommentaatoreid väga tähelegi, no offence
      Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Ma küsiks kah siis juba, kui küsimiseks läks.
        Millal Viasati kasutajad kanalit nägema hakkavad?

Kommentaar

Ma mõtlesin, et hakkaks laupäeval vataama mängu, aga pildikvaliteet oli selline, et loobusin sellest mõttest kiiresti. Ja Viasat pidi nendega lepingut sõlmima, kui kanal on ennast tõestanud.

Kommentaar

Mis selle pildiga siis lahti oli? Elioni Digi-tv oma on küll korras olnud.

Kommentaar

Noh võrreldes näiteks FTA-na vaadatud rahvuskoondiste mängudega BBCi pealt, tundub KruudaSpordi pilt suures TV-s kuidagi liiga udune.

Kusjuures BBC pilt läks TV-sse üle scardi ja Kalev üle HDMI, kuskil on mingi kala

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
                Noh võrreldes näiteks FTA-na vaadatud rahvuskoondiste mängudega BBCi pealt, tundub KruudaSpordi pilt suures TV-s kuidagi liiga udune.
                Aga kust kaudu sa seda Kalev Spordi pilti võtad? Kui Elioni Digi-tv, siis peaks väga hea kvaliteet olema. Kui aga DTT-st, siis on see juba Starmani viga kui kvaliteet kehvaks jääb.

Kommentaar

Mina olen küll kanaliga väga rahul, pilt on ka hea.
                  Kommentaatorid mind ka ei häiri.
                  Algselt postitas Cule
                  Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                    Aga kust kaudu sa seda Kalev Spordi pilti võtad? Kui Elioni Digi-tv, siis peaks väga hea kvaliteet olema. Kui aga DTT-st, siis on see juba Starmani viga kui kvaliteet kehvaks jääb.
                    DTT-st jah, aga eks järgmises aastanumbris näeb, kas kanal tekitab minus mingi huvi või mitte.

Kommentaar

kuulge mummupead. isegi mina, kellel on eesti keel eluaeg 3 olnud.. ja pole just meie emakeeles kõige kõvem mees, tean, et eesti keele eripära ongi kõik nimed ja värgeldused hääldada võimalikult originaali lähedaselt... paljud keeled lubavad nimesid omamoodi hääldada(nagu soomlased ütlevad peugeott aga meie peame ütlema böšoo vms...) igatahes kui tõesti see asi kotib ja mind ie usu, küsige mõne keeletadlase käest... jah.. mulle käib ka kohati pinda, et neid nimesid väänatakse igatpidi... aga mis teha. niigi räägib 90% inimestest valesti.... nii, et jah... kui ise olete lollid, siis poel mõtet siis ronaldu ja fiiigu pärast sõimama tulla eks

ärge pikka viha pidage.

Kommentaar

Sisimas loodaksin, et KalevSport näitaks natuke teisi liigasid ka. Ei mõtle just iganädalast Hispaania, Itaalia, Saksa liiga kajastamist, kuid Hispaaniast võiks siiski El Clasicot kasvõi kordusena näidata, Itaaliast Milani derbyd ja Saksamaalt samuti.
                        Tegelt olen muidugi ülimalt rahul, et midagigi näidatakse, aga võiks midagi peale Inglise liiga ka tulla..... (kõik Inglise vutifännid ei pea selle kommentaari peale PremierLeague atraktiivsust jms. kiitma hakkama, ei vaidlegi vastu )
                        Mes que un club!

Kommentaar

Tarkade kommentaatorite kohta kirjutas kõige targem niimoodi. http://www.epl.ee/artikkel/411004

Kommentaar

Kolmapäeval ja neljapäeval näidatakse kava järgi itaalia jalgpalli karika mänge.
                            Algselt postitas Maekas
                            Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                              Täitsa lõpp! Jumala asjalik tundub ju! Näitab korvpalli lives, jalgpallistuudiod, vutiülekanded(rus-isr) ja puha. tipptopp.
                              Probleem , on et kas on võimalik kanalit striimida neti kaudu?Keegi oleks nii tore?
                              tõesti tahaks näha.
                              edit.
                              Esmaspäeval: English Premier League, Chelsea-Everton ,, hakka või nutma.

Minuarust just see ongi kõige sitem, et jalgpalli näitab jumala vähe ainult LIVE. Tore oleks kui näitaks ka niisama jalgpalli ( et kui LIVE läbi näitaks mingeid muid ka ) minuarust spordikommentaator sakib, koperdab oma jutuga ja siis vahepeal ajab teemavälist juttu ( see prillidega mees ). Muidu hea, et näitab korvpalli, aga pole näinud üldse eriti TTÜ Rock baltiliiga mänge LIVE mõned üksikud on.
                              ETV näitas põhiliselt kõik korvpalli mängud lives.

Kommentaar

Algselt postitas h0ch Vaata postitust
                                minuarust spordikommentaator sakib, koperdab oma jutuga ja siis vahepeal ajab teemavälist juttu ( see prillidega mees )
                                Ega see parim kvaliteet pole, aga mine ja tee ise paremini.

Kommentaar

Working...
                                X