Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tv14

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Juba mitu puuda soola on siin söödud, ainult mitte selle seltskonna poolt. Ja nagu tundub, siis homme ka ei sööda :S
    Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
      Mina kui vaataja maksan, et saada tasemel kommentaari.
      kalev spordil on free-to-air tüüpi ringhäälinguluba, mis tähendab, et ta võib läbi õhu levida tasuta (kodeerimata. või kodeeritult, kui lahtikodeerimiskaarte jagatakse tasuta) ning ka kaabeltelevisioonioperaatorid peavad selle pakettidesse lülitamisel tegema seda klientidelt lisaraha mitte küsides. mille eest sa maksad, kui tohib küsida?

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
        mille eest sa maksad, kui tohib küsida?
        Küllap tuli mingi kiri Nigeeriast, kus pärandust lubati.

Kommentaar

Huvitav, kes see loll saarlane oli. Kas võin kahtlustada kedagi Kure fännidest?
          slimm.ee

Kommentaar

lausa hämmingusse ajab selle Koorti suutmatus lihtsalt nimesid paberilt maha lugeda...nimi Turnbull valmistas selliseid raskusi, eile muidugi eestlaste trumpala Ronaldo hääldada kui RonaldU... nimesid nägusid ei suuda meie kallis sõber Kaspar maha lugeda...ja tema lapsikud naljad, a la Ei tea mis see Turnbull otsetõlkes võiks tähendada ja Inglismaal mängib mängija Windass vms. Terve maailm on imelike nimesid täis( Kaka, Lita jne.)...saagu üle ükskord krt... Koort tähendab kah niikuinii mingis heebrea keeles m*nni...

Kommentaar

Algselt postitas Homie Vaata postitust
              ...eile muidugi eestlaste trumpala Ronaldo hääldada kui RonaldU...
              Vaat kus portugali keele asjatundja välja karanud. Tõmba uttu, jobukakk! Portugali keeles hääldataksegi nimede lõppe niimoodi.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                Vaat kus portugali keele asjatundja välja karanud. Tõmba uttu, jobukakk! Portugali keeles hääldataksegi nimede lõppe niimoodi.
                Pole mina kuulnud et saksa või inglise kommentaatorid seda "portugali keelselt" hääldaksid.
                Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

täpselt. kuigi kui täpsem olla, siis brasiilia portugali keeles. portugaallased ise hääldavad enamjaolt ikka o. brassidel on u
                  Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
                    Pole mina kuulnud et saksa või inglise kommentaatorid seda "portugali keelselt" hääldaksid.
                    see nüüd küll mingi näitaja ei ole.

inglise kommentaatorid hääldasid aastaid tuimalt "maikl šuumäker" ka, see ei tee seda hääldust veel õigeks.
                    või arvab keegi tõesti, et peakski ütlema "ronäldõu"?
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                      see nüüd küll mingi näitaja ei ole.

inglise kommentaatorid hääldasid aastaid tuimalt "maikl šuumäker" ka, see ei tee seda hääldust veel õigeks.
                      või arvab keegi tõesti, et peakski ütlema "ronäldõu"?
                      no seda enam, kedagi ei koti kuidas see tegelikult hääldatakse. Ronaldo kõlab ju eesti keeles palju paremini kui Ronaldu.
                      Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Ja-jaa. Mida need jobud eestlased räägivad koguaeg Markko Märtin ja Markko Märtin. Inglise kommentaatorid ütlevad ju ilusti Markko Martin, nii peaks meie ka ütlema!

Kommentaar

Ja-jaa. Mida need jobud eestlased räägivad koguaeg Markko Märtin ja Markko Märtin. Inglise kommentaatorid ütlevad ju ilusti Markko Martin, nii peaks meie ka ütlema!
                          jep jep, väga hea võrdlus (Y)

loe mu eelmist postitust

Kommentaar

Thumbs upp, Ott on tegija. Aga üldiselt, võiks see teine sell, Koort võimistand oligi, vähem üritada nalja teha. Kui ei tule välja, siis ei tule, pole mõtet punnitada koguaeg.

Ja siis, muigama pani muidugi: tšempi, tšempi, tšempionssshipppp. Aga ikka juhtub, küll kõik ajaga paremaks läheb. Õnneks on nüüd see debiilne logo väiksemaks tehtud ja veidi nihutatud ning jalkaülekannete ajal on isegi enam-vähem talutav sound.

Kommentaar

Ronaldo kõlab ju eesti keeles palju paremini kui Ronaldu.
                              et siis Kaka nime ei hakkaks nagu üldse hääldama või?

enivei, minu meelest on keel, kirjapilt ja hääldus siiski tähtsad asjad, aga kui ikka ei koti, siis ei koti. selle kohta oli niikuinii mingi mindtrick ka olemas, et

krmutijae-hläamäde kdiuas jhuutb, nkiinuii on kgiliõe adsauaarv, knui enmesie ja vnimiae thät oaml khaol on, eksole. pohhui siis ju.

OT off minu poolt igatahes
                              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
                                kalev spordil on free-to-air tüüpi ringhäälinguluba, mis tähendab, et ta võib läbi õhu levida tasuta (kodeerimata. või kodeeritult, kui lahtikodeerimiskaarte jagatakse tasuta) ning ka kaabeltelevisioonioperaatorid peavad selle pakettidesse lülitamisel tegema seda klientidelt lisaraha mitte küsides. mille eest sa maksad, kui tohib küsida?
                                Kommide eest.

Kommentaar

Working...
                                X