Juba mitu puuda soola on siin söödud, ainult mitte selle seltskonna poolt. Ja nagu tundub, siis homme ka ei sööda :S
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tv14
Collapse
X
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustMina kui vaataja maksan, et saada tasemel kommentaari.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustmille eest sa maksad, kui tohib küsida?
Kommentaar
-
lausa hämmingusse ajab selle Koorti suutmatus lihtsalt nimesid paberilt maha lugeda...nimi Turnbull valmistas selliseid raskusi, eile muidugi eestlaste trumpala Ronaldo hääldada kui RonaldU... nimesid nägusid ei suuda meie kallis sõber Kaspar maha lugeda...ja tema lapsikud naljad, a la Ei tea mis see Turnbull otsetõlkes võiks tähendada ja Inglismaal mängib mängija Windass vms. Terve maailm on imelike nimesid täis( Kaka, Lita jne.)...saagu üle ükskord krt... Koort tähendab kah niikuinii mingis heebrea keeles m*nni...
Kommentaar
-
Algselt postitas Homie Vaata postitust...eile muidugi eestlaste trumpala Ronaldo hääldada kui RonaldU...
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustVaat kus portugali keele asjatundja välja karanud. Tõmba uttu, jobukakk! Portugali keeles hääldataksegi nimede lõppe niimoodi.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustVaat kus portugali keele asjatundja välja karanud. Tõmba uttu, jobukakk! Portugali keeles hääldataksegi nimede lõppe niimoodi.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustPole mina kuulnud et saksa või inglise kommentaatorid seda "portugali keelselt" hääldaksid.
inglise kommentaatorid hääldasid aastaid tuimalt "maikl šuumäker" ka, see ei tee seda hääldust veel õigeks.
või arvab keegi tõesti, et peakski ütlema "ronäldõu"?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustsee nüüd küll mingi näitaja ei ole.
inglise kommentaatorid hääldasid aastaid tuimalt "maikl šuumäker" ka, see ei tee seda hääldust veel õigeks.
või arvab keegi tõesti, et peakski ütlema "ronäldõu"?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustPole mina kuulnud et saksa või inglise kommentaatorid seda "portugali keelselt" hääldaksid.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustJa-jaa. Mida need jobud eestlased räägivad koguaeg Markko Märtin ja Markko Märtin. Inglise kommentaatorid ütlevad ju ilusti Markko Martin, nii peaks meie ka ütlema!
loe mu eelmist postitustAm Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Thumbs upp, Ott on tegija. Aga üldiselt, võiks see teine sell, Koort võimistand oligi, vähem üritada nalja teha. Kui ei tule välja, siis ei tule, pole mõtet punnitada koguaeg.
Ja siis, muigama pani muidugi: tšempi, tšempi, tšempionssshipppp. Aga ikka juhtub, küll kõik ajaga paremaks läheb. Õnneks on nüüd see debiilne logo väiksemaks tehtud ja veidi nihutatud ning jalkaülekannete ajal on isegi enam-vähem talutav sound.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustRonaldo kõlab ju eesti keeles palju paremini kui Ronaldu.
enivei, minu meelest on keel, kirjapilt ja hääldus siiski tähtsad asjad, aga kui ikka ei koti, siis ei koti. selle kohta oli niikuinii mingi mindtrick ka olemas, et
krmutijae-hläamäde kdiuas jhuutb, nkiinuii on kgiliõe adsauaarv, knui enmesie ja vnimiae thät oaml khaol on, eksole. pohhui siis ju.
OT off minu poolt igatahesarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustkalev spordil on free-to-air tüüpi ringhäälinguluba, mis tähendab, et ta võib läbi õhu levida tasuta (kodeerimata. või kodeeritult, kui lahtikodeerimiskaarte jagatakse tasuta) ning ka kaabeltelevisioonioperaatorid peavad selle pakettidesse lülitamisel tegema seda klientidelt lisaraha mitte küsides. mille eest sa maksad, kui tohib küsida?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar