Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Praegu ütles rahulikult rääkiv võrkpallikommentaator, et ameeriklastel on 210 meetri pikkune esimese tempo ründaja.
Ja katkestus tuli peale, sest algab Aivar Pohlaku ja Tarmo Rüütli pressikonverents + stuudiovestlus
oot, on muidu mängu üldse näidanud ka? ma keerasin ka just teleri lahti et vaadata ja oli selline vahva tervitus ekraanil.... tore.
loodan, et ikka näeb mängu ka
Aina masendavamaks läheb. Kommentaar võiks siiski olla erapooletu ja tola pole vaja ka mängida kui lemmik penalti tõrjub. Otike ka mõtleb, et kiirelt rääkindes on ta oma töö teind. Palun kordki jälgida kuidas BBC asja teeb ja sealt õppust võtta. Süvaanalüüsidest ma parem ei kritiseeriks.
Aina masendavamaks läheb. Kommentaar võiks siiski olla erapooletu ja tola pole vaja ka mängida kui lemmik penalti tõrjub. Otike ka mõtleb, et kiirelt rääkindes on ta oma töö teind. Palun kordki jälgida kuidas BBC asja teeb ja sealt õppust võtta. Süvaanalüüsidest ma parem ei kritiseeriks.
ott natuke pingutab üle...
selles suhtes, et selline mulje on jäänud, et see teine vend, kellega ta kommenteerib, et nendel on mingi kana kitkuda ja elavad üksteise peale jalgpalli kommenteerides välja.
õigemini ott elab selle teise venna peale.
see jah juba mitmendat mängu jääb kõrvu, et kui Kaspar Koort miskit räägib, siis Ott Järvela segab täiesti julmalt ja mõtlematult vahele, kui ise tahab...
Aga viimased Premier league mängudevalikud on küll suurepärased olnud, kiidan!
Kahju jah, et nad aastaga hiljaks jäid. Eelmise aasta 3:4 lõppenud mängu oleks WH fännil olnud kindlasti toredam kommenteerida.
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. Its nothing of the kind. The game is about glory. Its about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
PS Pole meil Otiga miskit kana kitkuda. Talle lihtsalt meeldib rääkida, ja noh, selline intrigeeriv-irriteeriv stiil on talle lihtsalt omane. Mina üldjuhul naeran pihku seal puldi taga, ja kui siis midagi ütelda tahan, jookseb ehk veidi kokku mõte (nagu eile lugu Riley suure ninaga), ja seepeale võtabki Ott vahel õigustatult, vahel mitte õigustatult, jutulõnga taas enda kätte. Ja see ongi meil kokku lepitud, et tema üldiselt kommenteerib, mina räägin 'jalgpallijuttu', kui on võimalust.
Kommentaar