Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Armsad kolleegid-jalgpallihuvilised!
Nüüd ongi juhtunud see asi, mida ma ise kõige rohkem siia kanalisse asjatama tulles kartsin - mingeid marginaalse tähtusega külavõistlusi hakatakse eelistama maailma parimale vutile. Palun taas - ärge pekske kommentaatoreid, aga pühap 16.12 on nüüd sedapsi, et 18.00 mängu Arsenal-Chelsea näidatakse lindilt, sest samal ajal toimub mingi Eesti võrk- või käsipalli- või kurat-teab-mille ülekanne. Küll ilmsesti on ikka kavas sellele eelnev Liverpool-Manchester United, aga kel võimalik, tehke siis oma plaanid nii, et Londoni Rivaliteeti saaksite vaadata kuskilt pubist või nii.
Palun kogu südamest vabandust, aga mina ei saa siia midagi parata, sest olen lihtne mustatöötööline; otsustavad siin suuremad härrad-spordispetsialistid.
Kahjuks on see nihe rohkem kui paar tundi, sest 20.00 hakkab juunioride B-grupi hokimäng. Võib-olla 24.00, võib-olla üldse esmaspäeval (17.ndal) näidatakse. Muidugi, tegemist on Eesti kanaliga, aga kui on õigus mänge näidata, siis võiks neid ka näidata. Ja otse. TV3 ja Meistrite Liigat me ju mäletame.
Kanali omanike poolt õige tegu, Eesti spordi näitamine on kohe kindlasti vajalikum, kui selliste meeskondade mängu näitamine, god thank Kruuda
Lausa piinlik oli tänast loba kuulata ja krt tehke endale mehed selgeks. Küll ei tunne Millerit ära ja küll ei suuda selgeks teha kes keda vahetas. Hea et Must vahepeal tarka juttu puhus. Lausa fenomenaalne on see kuidas kommentaator omaarust teeb nalja ja siis otseeetris irnub jutu sisse.
Ma paluks konstruktiivset kriitikat. 'piinlik', 'fenomenaalne', 'tehke selgeks', 'hirnub'. Davai, eelmine superasjatundja, anna mulle oma kontaktid ja ma kutsuks su hea meelega mõnda stuudiosse ja siis mängu kommenteerima, et ma näeksin-kuuleksin, kuidas tegelikult asjad käima peaksid.
Ma paluks konstruktiivset kriitikat. 'piinlik', 'fenomenaalne', 'tehke selgeks', 'hirnub'. Davai, eelmine superasjatundja, anna mulle oma kontaktid ja ma kutsuks su hea meelega mõnda stuudiosse ja siis mängu kommenteerima, et ma näeksin-kuuleksin, kuidas tegelikult asjad käima peaksid.
Kas niimoodi saabki eetrisse, et tuleb kõvasti maha teha?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Mina kui vaataja maksan, et saada tasemel kommentaari. Seni pole see eriti tasemel olnud. Härra Koort see, et sa üritad igat sekundit rääkimisega täita ei ole meeldiv. Sa tahad niipalju mõtteid kuulajani tuua, et jooksed tihti lugu liiva. Ärge üritage seal jalgratast leiutada ja lõunamaiseid seltsimehi järgi teha, vaid võtke malli BBC vanadelt ässadelt. Näod õppige ka selgeks
Must võtke ka puldi taha mitte ärge kasutage teda ainult jalkastuudios.
Kuna Eesti telemaastikul on olnud väga jubedaid kommentaatoreid, siis praeguse kallal ma ei kurjustaks mitte üks raas. Kui siis tõesti, mõned edasiviivad täheldused.
Kuidagi väga ründavaks on siin muututud
Kommentaar