Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tv14

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas KalevSport Vaata postitust
    19.04 (L) 15.00 Newcastle - Sunderland
    See mäng on lükatud edasi 20.aprillile kell 15.30 Eesti aja järgi. See tähendab siis seda, et Kalev Sport ei kanna ikkagi kohalikku derbymängu üle?

Kommentaar

Algselt postitas lest68 Vaata postitust
      See mäng on lükatud edasi 20.aprillile kell 15.30 Eesti aja järgi. See tähendab siis seda, et Kalev Sport ei kanna ikkagi kohalikku derbymängu üle?
      Mine tea... 19ndal toimuvad ka otseselt tiitlihetlust mõjutavad mängud, mis on ka kindlasti mänguliselt väga huvitavad nagu nt. Blackburn-Man Utd või Everton-Chelsea. Mitte et mul midagi Newcastle-Sunderlandi vastu oleks...

Ning seda tahtsin ka mainida, et Chelsea-Middlesbrough mäng on lükatud 30.märtsile algusajaga 15:30 meie aja järgi

Kommentaar

kle lenc, üks suur palve oleks sulle seoses streamiga, kas sa viitsiksid äkki homme kell 18:00 ka "streamida", ilgelt tahaks naha kossu Rock vs Siauliai..et jah kui nõus oled vms, võime ka arutada, mu msn on urm0@hotmail.com..

Kommentaar

Algselt postitas greystone Vaata postitust
          kle lenc, üks suur palve oleks sulle seoses streamiga, kas sa viitsiksid äkki homme kell 18:00 ka "streamida", ilgelt tahaks naha kossu Rock vs Siauliai..et jah kui nõus oled vms, võime ka arutada, mu msn on urm0@hotmail.com..
          Täna mul paraku ei ole aega.

Kommentaar

See tänane kommentaar Sarapiga meenutas kohati juba TeleTallinna esimest osa
            Algselt postitas budulojus
            kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

18:55 Korvpall. EMV Triobet-Valga. Otseülekanne

Miks hetkel Rocki tänane kaotusmäng kordusest tuleb? :S

Kommentaar

Tore, et nad lõpuks oskavad 16:9 pilti 4:3 peale konverteerida.

Kommentaar

Ma loodan et mu teleka kõllid mängu lõpuni vastu peavad,teise teleka omad juba ragisevad :S

Kommentaar

Jah,see on küll tore,et lõpuks pikad ja nälginud välimusega jalgpallurid on normaalseteks saanud ja neljakandilised väravad on jälle õigetes mõõtmetes! aega võttis aga asja sai! Kui nüüd veel kohalike mängude ülekannete pildi kvaliteet selgemaks muutuks,ehk oleks aeg juba amatöörkaamerad profiriistade vastu välja vahetada!

Kommentaar

Kuigi Kalevile ülekandeid teeb hoopis Braavo..., mingi ülekande firma. Kalev laseb aint eetrisse ja kommenteerib... Minu asjas arusaam.
                      Algselt postitas Maekas
                      Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Millal Chelsea-Arsenali kordus on ?
                        Algselt postitas Maekas
                        Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Telekava on ju netis olemas - näiteks homme õhtul on kaks kordust.

Edit: Tegelt olen mina ka juhmard. Eelneval lingil on teisipäevane kava ja siis näidatakse ManU-'Pooli. Chelsea-Arsenali peaks nägema kolmapäeval kell 14:55: http://www.kalev.ee/kalevsport/tv/?p...03.2008&chid=1

Kommentaar

Algselt postitas juhmard Vaata postitust
                            Millal Chelsea-Arsenali kordus on ?
                            sa oled ikka täielik juhmard :S

Kommentaar

God bless seda kanalit olemasolu ja vutirohke sisu eest!

Muu on kõik suht pohh... st. teise/kolmandajärguline.

Kommentaar

Mul oleks paar küsimust Kalev Spordi kava kohta. Kas see nädalavahetus on ainult 1 Inglise liiga mäng ja päris arusaadav pole ka laupäeva õhtune kossu ülekanne või trekisõidu MM, kumba siis näitab?

Kommentaar

Working...
                                X