Algselt postitas KalevSport
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tv14
Collapse
X
-
Algselt postitas lest68 Vaata postitustSee mäng on lükatud edasi 20.aprillile kell 15.30 Eesti aja järgi. See tähendab siis seda, et Kalev Sport ei kanna ikkagi kohalikku derbymängu üle?
Ning seda tahtsin ka mainida, et Chelsea-Middlesbrough mäng on lükatud 30.märtsile algusajaga 15:30 meie aja järgi
Kommentaar
-
kle lenc, üks suur palve oleks sulle seoses streamiga, kas sa viitsiksid äkki homme kell 18:00 ka "streamida", ilgelt tahaks naha kossu Rock vs Siauliai..et jah kui nõus oled vms, võime ka arutada, mu msn on urm0@hotmail.com..
Kommentaar
-
Algselt postitas greystone Vaata postitustkle lenc, üks suur palve oleks sulle seoses streamiga, kas sa viitsiksid äkki homme kell 18:00 ka "streamida", ilgelt tahaks naha kossu Rock vs Siauliai..et jah kui nõus oled vms, võime ka arutada, mu msn on urm0@hotmail.com..
Kommentaar
-
Jah,see on küll tore,et lõpuks pikad ja nälginud välimusega jalgpallurid on normaalseteks saanud ja neljakandilised väravad on jälle õigetes mõõtmetes! aega võttis aga asja sai! Kui nüüd veel kohalike mängude ülekannete pildi kvaliteet selgemaks muutuks,ehk oleks aeg juba amatöörkaamerad profiriistade vastu välja vahetada!
Kommentaar
-
Telekava on ju netis olemas - näiteks homme õhtul on kaks kordust.
Edit: Tegelt olen mina ka juhmard. Eelneval lingil on teisipäevane kava ja siis näidatakse ManU-'Pooli. Chelsea-Arsenali peaks nägema kolmapäeval kell 14:55: http://www.kalev.ee/kalevsport/tv/?p...03.2008&chid=1
Kommentaar
-
Algselt postitas juhmard Vaata postitustMillal Chelsea-Arsenali kordus on ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar