Algselt postitas ALEKOK
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tv14
Collapse
X
-
Jummala lahedad tüübid ju, eriti Järvela. Tüüp läheb kohati päris tuuri ära kui keegi värava lööb(nagu peabki).The only sensible way to live in this world is without rules!- The Joker.
If you're good at something, never do it for free- See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger- See above.
Kommentaar
-
Telekava ģ Kalev Sport
*Täna*Esmaspäev*Teisipäev*Kolmapäev*Neljapäev*Reed e*Laupäev*Pühapäev
09:10 Kümnevõistlus*
09:50 Lumelauamagasin*
10:15 Maailma Jalgpall*
10:40 Jalgpall.EMV II voor. Narva JK Trans-Tallinna FC Flora*
Aga pildis tuleb hoopis Trans - Levadia!
Pühapäevahommikuses pohmakas läksid lindid sassi vä?
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustKalev Spordi kommentaarid nagu õlleka laua taga. Üks sõber jõudis hiljem kohale ja teine seletab talle mis siis vahepeal juhtunud on
koort vedas seletust veerand tundi ja järvela ühel hetkel eetris: "Mis karjud siin? Tundub et jalgpall käib... /../ Kes mängivad? Arsenal? Olen kuulnud sellest klubist"
ja sujuvalt minut hiljem juba kommenteeris ise play-by-play.
Kommentaar
-
Inglise Liiga APRILLIS
Kalev Sport näitab küll olulisi mänge. Näiteks aprillis näevad eelplaanid ette järgmisi ülekandeid:
05.04 (L) 14.45 Arsenal - Liverpool
06.04 (P) 15.30 Middlesbrough - Manchester United
13.04 (P) 15.30 Liverpool - Blackburn
13.04 (P) 18.00 Manchester United - Arsenal
19.04 (L) 15.00 Newcastle - Sunderland
20.04 (P) 14.00 Aston Villa - Birmingham City
26.04 (L) 14.45 Chelsea - Manchester United
27.04 (P) 15.30 Portsmouth - Blackburn
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustMiks Järvela Eesti Meistrliigat ei kommenteeri?
Kommentaar
-
Sorry, aga mulle käib Järvela juba vastu. Muidugi on raske siin Eesti telemaastikul häid kommentaatoreid leida, aga vend on natuke ebameeldiv. Hea, et on emotsiooni, Räägu kombel muinasjutu lugemist on ka vastik kuulata. Aga need tema röökimised, on emotsionaalsest kommenteerimisest kaugel. Mulle vähemalt tundub väga võlts. Oleks siis terve mängu jooksul selline, aga need röögatused oleks nagu punnitatud. Ja mis mulle üldse ei meeldi on mängijate subjektiivne kriitika. A la no mida sa mees üritad sealt peale lüüa, ega sa mingi Cantona ei ole. Kommentaatori asi on teadvustada fakti et tegi sita pealelöögi, mitte et sina ei tohi peale lüüa.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar