Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tv14

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
    Võiks ju õppust võtta, see helesinine niiöelda tabloo ei ole absoluutselt näha.
    Ei tea, mina nägin küll normaalselt. Ainsana häirib, et poolaja ja mängu lõpus ei näidata väravaid uuesti.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Kalev Spordi kommentaarid nagu õlleka laua taga. Üks sõber jõudis hiljem kohale ja teine seletab talle mis siis vahepeal juhtunud on

Kommentaar

Hehee, Järvela ja Koort tuletavad mulle meelde Mardisalut ja Kannikut. Väga bro, mulle endiselt meeldib!

Kommentaar

Kuulsin kah täna esimest korda ja väga lahe oli.

Kommentaar

Jummala lahedad tüübid ju, eriti Järvela. Tüüp läheb kohati päris tuuri ära kui keegi värava lööb(nagu peabki).
            The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
            If you're good at something, never do it for free - See above.
            I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Otike sai täna Kalju fännidelt ka väikese laulu.

Kommentaar

Telekava ģ Kalev Sport
                *Täna*Esmaspäev*Teisipäev*Kolmapäev*Neljapäev*Reed e*Laupäev*Pühapäev
                09:10 Kümnevõistlus*
                09:50 Lumelauamagasin*
                10:15 Maailma Jalgpall*
                10:40 Jalgpall.EMV II voor. Narva JK Trans-Tallinna FC Flora*

Aga pildis tuleb hoopis Trans - Levadia!

Pühapäevahommikuses pohmakas läksid lindid sassi vä?

Kommentaar

Ma küll jumaldan Ott Järvela kommentaare ja Kaspar Koortiga moodustavad nad nii armsa paari, aga isegi minu jaoks on liig, kuidas tänases kommentaaris Danny Murphy pidevalt Shaun Murphyks saab kutsutud.
                  BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

On ka lootust, et enne eesti liiga mängu mingi arutlus stuudios aset leiaks ning väike dialoog aset leiab mängu ajal või lihtsalt jätkatakse selle muinasjutu lugemist kaamera ees?

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                      Kalev Spordi kommentaarid nagu õlleka laua taga. Üks sõber jõudis hiljem kohale ja teine seletab talle mis siis vahepeal juhtunud on
                      see oli jah osav
                      koort vedas seletust veerand tundi ja järvela ühel hetkel eetris: "Mis karjud siin? Tundub et jalgpall käib... /../ Kes mängivad? Arsenal? Olen kuulnud sellest klubist"

ja sujuvalt minut hiljem juba kommenteeris ise play-by-play.

Kommentaar

Miks Kalev olulisi mänge ei näita? Nagu näiteks tänaõhtune?
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Inglise Liiga APRILLIS

Kalev Sport näitab küll olulisi mänge. Näiteks aprillis näevad eelplaanid ette järgmisi ülekandeid:

05.04 (L) 14.45 Arsenal - Liverpool
                          06.04 (P) 15.30 Middlesbrough - Manchester United

13.04 (P) 15.30 Liverpool - Blackburn
                          13.04 (P) 18.00 Manchester United - Arsenal

19.04 (L) 15.00 Newcastle - Sunderland
                          20.04 (P) 14.00 Aston Villa - Birmingham City

26.04 (L) 14.45 Chelsea - Manchester United
                          27.04 (P) 15.30 Portsmouth - Blackburn

Kommentaar

Miks Järvela Eesti Meistrliigat ei kommenteeri?

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                              Miks Järvela Eesti Meistrliigat ei kommenteeri?
                              Sest ta käib ajakirjanikuna mängudel kohal neid kajastamas.

Kommentaar

Sorry, aga mulle käib Järvela juba vastu. Muidugi on raske siin Eesti telemaastikul häid kommentaatoreid leida, aga vend on natuke ebameeldiv. Hea, et on emotsiooni, Räägu kombel muinasjutu lugemist on ka vastik kuulata. Aga need tema röökimised, on emotsionaalsest kommenteerimisest kaugel. Mulle vähemalt tundub väga võlts. Oleks siis terve mängu jooksul selline, aga need röögatused oleks nagu punnitatud. Ja mis mulle üldse ei meeldi on mängijate subjektiivne kriitika. A la no mida sa mees üritad sealt peale lüüa, ega sa mingi Cantona ei ole. Kommentaatori asi on teadvustada fakti et tegi sita pealelöögi, mitte et sina ei tohi peale lüüa.

Kommentaar

Working...
                                X