Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tv14

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

no tõesti. kui ei ole just tegemist koondisemänguga või mõne klubi raadio/telejaamaga, siis peaks kommentaator suutma ennast tagasi hoida isegi siis kui tegemist on talle sümpatse satsiga. mängu otseülekandes näinuna ei osanud küll sellist reaktsioon oodata ning peale väikest üllatus hakkas piinlik.

kui tibu trõrjub penalti henry vastu - kilju nagu jaksad.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
      no tõesti. kui ei ole just tegemist koondisemänguga või mõne klubi raadio/telejaamaga, siis peaks kommentaator suutma ennast tagasi hoida isegi siis kui tegemist on talle sümpatse satsiga. mängu otseülekandes näinuna ei osanud küll sellist reaktsioon oodata ning peale väikest üllatus hakkas piinlik.
      Mina olen risti vastupidisel arvamusel. Neid emotsioonituid kommenteerijaid on Eestis niigi palju. Natuke kirge on vaja. Lisaks ma ei usu, et Ott West Hami poolt oli, ta ongi selline ehk oleks vastupidises olukorras samamoodi pläranud
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

emotsioone saab väljendada ka muud moodi kui plika kombel kiljudes. ja kogu ülejäänud mängu oli pidev, kuid suhteliselt emotsioonitu möla ning järsku kargas emomeeter lakke

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
          ennast tagasi hoida
          "olge vait, siin on inimesed," v6i kuidas sellele praegusest lavaka tudengist newcashi fan'ile k6rtsis oeldigi

ei osanud küll sellist reaktsioon oodata
          ei osanud jah, sest kui West Ham 1-0 juhtima asus, ei olnud justkui sarnast reaktsiooni.. pigem 'pendlat6rje kui 6htu kulminatsioon' vist
          GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
          GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
          (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
            "olge vait, siin on inimesed," v6i kuidas sellele praegusest lavaka tudengist newcashi fan'ile k6rtsis oeldigi
            Seda juhtumit pidasid silmas?
            Tuleb tunnistada, et olen sinna veel paaril korral sattunud, isegi jalgpalli vaadanud. Aga emotsioonidega läks nii nagu alati.
            Supplies!

Kommentaar

Ausalt öeldes, ega mind see lõpuminutite seatapp eriti ei häirinud. Pigem selline "well, that was wierd..."-reaktsioon. Mis mind tegelikult naema ajas oli poolajavaheline show, kus kaamera vist võttis nad varem peale kui neile öeldi. Ja siis nad istusid seal kolmekesi kivistunud ja kui keegi siis andis teada, et nad nüüd eetris on, hakati ühes taktis koheselt närviliselt nihelema. Sõnades on seda keeruline kirjeldada, aga ekraanil nägi naljakas välja.

Küll oleks huvitav teada, milline on kommentaatorite klubiline eelistus. A la nagu Äripäeva börsikommentaatorid avalikustavad oma aktsiaportfelli sisu. Saan aru, et üks kommentaatorites figureerib ka siin foorumis. Jään siis hea meelega ootama infot.
              "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust
                Küll oleks huvitav teada, milline on kommentaatorite klubiline eelistus. A la nagu Äripäeva börsikommentaatorid avalikustavad oma aktsiaportfelli sisu. Saan aru, et üks kommentaatorites figureerib ka siin foorumis. Jään siis hea meelega ootama infot.
                Tursk on läbi ja lõhki Arsenalipede :P Kuid samas ta teiste klubide vastu üldiselt vimma ei pea. Ehk Spursi suhtub külma rahuga.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

See on ikka tase. Meenutab seda, kui Bergkamp lõi Argentinale viimasel minutil värava.
                  slimm.ee

Kommentaar

No mis siin ikka öelda... Need, kes meile stuudiosse tulevad külalisteks (nagu Tursk) võivad olla täielikult kellegi poolt; vahet pole, kas Arsenali või Spartaki. Mis kommentaatoreisse puutub, siis Oti eest ma ei räägi, aga minu jaoks on järgmise aasta kõige olulisemaks jalgpallisündmuseks jaanuaris-veebruaris toimuvad Aafrika meistrivõistlused.
                    Lemmikklubi puudub (irw), on küll mõned ebasümpaatsemad klubid, aga neid pole mul kohus avalikustada.
                    Siin foorumis võtangi sõna sellepärast, et saada tagasisidet ja konstruktiivset kriitikat ja mõningaid asju selgitada.

Kommentaar

Iseenesest polnud selles ülevoolavas emotsioonis miskit halba emotsioonitu kommentaar on hoopis hullem.
                      Pigem on häirivax muutunud negatiivne suhtumine ning kellegi maha tegemine. Andorra-Vene mäng ning Newcastle-Liverpool ja WestHam-Tottenham. Et nagu mis puutub waleslaste suhtumine iirlastesse ning muu selline väljaspool jalgpalli olev ülekandesse?

Kommentaar

Algselt postitas KalevSport Vaata postitust
                        Lemmikklubi puudub (irw), on küll mõned ebasümpaatsemad klubid, aga neid pole mul kohus avalikustada.
                        Loomulikult on sul kohustus ebasümpaatsed klubid avaldada, vt. nt Telekommunikatsiooniseaduse § 36, § 42 ja § 57. Vastutuse osas Haldusõigusrikkumiste seadustiku § 226 (1).
                        "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas KalevSport Vaata postitust
                          No mis siin ikka öelda... Need, kes meile stuudiosse tulevad külalisteks (nagu Tursk) võivad olla täielikult kellegi poolt; vahet pole, kas Arsenali või Spartaki. Mis kommentaatoreisse puutub, siis Oti eest ma ei räägi, aga minu jaoks on järgmise aasta kõige olulisemaks jalgpallisündmuseks jaanuaris-veebruaris toimuvad Aafrika meistrivõistlused.
                          Siin foorumis võtangi sõna sellepärast, et saada tagasisidet ja konstruktiivset kriitikat ja mõningaid asju selgitada.
                          ma nüüd ka ei leia, et kommentaatoril ei tohiks lemmikklubi olla või ka ebasümpaatiaid. Samamoodi kirjutasin ma ka ise tükk aega ju Hispaania ülevaateid ning ma ei usu, et kordki minu eelistus oleks mõjutanud kirjaviisi või kommentaari. Pole mõtet tonti seinale ühesõnaga kujutada. Tottenhami penalti järel toimunu oli pigem naljakas ja ma ei mõista, et miks seda mõned niiviisi südamesse võtavad.

p.s. aafrika rahvused on tõesti raju sari, kahjuks jäävad minu poolsed üle-, eel-, ja tagavaated soccernetti sel aastal tegemata.

Kommentaar

kas kalev hakkab aafrika rahvuste karikast ülekandeid tegema?

Kommentaar

Ott Järvela näitas, milline peab olema üks korralik kommentaator. Selline emotsionaalsus mulle väga meeldib!
                              Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

Vaadake praegult KalevSporti, seal WHam ja Spurs. Siis saab Oti järgnevat reaktsiooni veel näha.
                                slimm.ee

Kommentaar

Working...
                                X