Kuulge olge nüüd. Tallinna saade oli hüsteeriliselt naljakas ja mina kavatsen seda ka tulevikus vaadata.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tv14
Collapse
X
-
Kolmapäeval, 27. veebruaril Wronkis toimuv Poola ja Eesti jalgpallikoondiste vaheline maavõistlusmäng algab Eesti aja järgi kell 21:30 (kohaliku aja järgi kell 20:30).Tegemist on uue peatreeneri Tarmo Rüütli kaheaastase lepinguperioodi esimese kohtumisega.
Mängu kannab üle Poola telekanal TVP. Eesti Televisioon ja Kalev Sport ei leidnud võimalust kohtumist üle kanda.
EESTI JALGPALLI LIIT
nii nagu mina kuulsin olid näitamis õigused ju olemas, et miks siis ei näidata ?
Kommentaar
-
Algselt postitas estone Vaata postitustKalev Sport on keskendunud ainult Manchester Unitedi ja Arsenali mängudele?
Kommentaar
-
need kommentaatorid ka pisut ei jaga asja vahel, nt manu mängus portshmouthiga ronaldo tahtis sööta (tegi nagu selle jalataha pette) ning kommentaator (ei mäleta kumb) ütles, et ronaldo petab ennast ka üle nagu mõtles, et ei tulnud välja tal, kuigi oli selgelt näha, et ta tegi nimelt nii imo.
leidsin video ka just.
vaadake kõige lõppu, seal näete seda
Kommentaar
-
Algselt postitas users Vaata postitustmis võiks teisiti olla
- seekord oli millegipärast laiekraan pilt venitatud 4:3 formaati ning vanema teleka omanikuna polnud mul endal võimalik ka ekraanisuhet korrigeerida
Kommentaar
-
Algselt postitas Loca Vaata postitustMiks kanal Rock vs Kalev ja Rock vs Ural Great mänge ei näita?
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustKust sa võtad, et Rock vs Ural Great ei näita?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar