Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tv14

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dannar Vaata postitust
    Ma ei mõelnud ainult Premieri, vaid üldiselt olevat plaanis mingine asendusliiga Saksamaa asemele hankida. Hispaania või Itaalia või Paraguai, üks neist.
    Viasati pealt alles hiljuti nägi ju Serie A-d. Ons nendest õigustest vahepeal siis loobutud?

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
      Viasati pealt alles hiljuti nägi ju Serie A-d. Ons nendest õigustest vahepeal siis loobutud?
      Jään vastuse võlgu. Kuna ma endisi asju ei tea ja ega ma ka praeguseid asju ei tea, käin aint mängudele peale rääkimas. samas kuulda on ikka mdiagi olnud, et vähemalt plaanid on olemas ka muude liigade kaasamiseks.

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
        Serie A-d? Kunagi nagu paar Lazio mängu oli ja see oli ka kõik. Lisaks veel Coppa Italia tähtsamad mängud. Minu, viasati mitte omava isiku, andmetel.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

kvaliteetkommentaar:

Küsimusele, kas Inglise kõrgliiga mängude ülekanded naasevad Kalev Spordi ekraanile, vastas Pink lühidalt, et kõik on võimalik ning mitte miski pole välistatud.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
            Serie A-d? Kunagi nagu paar Lazio mängu oli ja see oli ka kõik. Lisaks veel Coppa Italia tähtsamad mängud. Minu, viasati mitte omava isiku, andmetel.
            Mul Viasati sel hetkel polnud, aga kas need Lazio'ga seotud mängud mitte Coppa kohtumised (mida isegi Itaalias keegi ei vaata) polnudki?
            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Üks võlg teise järel,,ega midagi-pillid kotti!
              Kui hetkel ei näe jalgpalli siis varsti ei näe "Kalev Sport" logo ekraanil.

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                Mul Viasati sel hetkel polnud, aga kas need Lazio'ga seotud mängud mitte Coppa kohtumised (mida isegi Itaalias keegi ei vaata) polnudki?

Minu poolne tõestusmaterjal, et nii ei olnud.

Kommentaar

Täna, 10.02 algusega kell 21:35 Kalev Spordis jalgpalliülekannete grande finale BRASIILIA - ITAALIA!

Kommentaar

Algselt postitas Gaša Vaata postitust
                    Täna, 10.02 algusega kell 21:35 Kalev Spordis jalgpalliülekannete grande finale BRASIILIA - ITAALIA!
                    Kavas pole midagi ju...

Kommentaar

Kena, ma juba eile vaatasin heldinud pilguga West Ham - Arsenal kordust ja mõtlesin et ilmselt viimane mis teist kuulda! Aga kui grande finale, siis eks tuleb õlled külma panna
                      Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Pärast lõpuvilet tuleb harakiri?

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                          Pärast lõpuvilet tuleb harakiri?
                          Tut-tut, tänu kellele sa kevadel Hollandi karikafinaali nägid?

Kommentaar

kuidas eesti liigaga lood on ?

Kommentaar

Tut-tut, tänu kellele sa kevadel Hollandi karikafinaali nägid?
                              Seepärast ma nii murelik olengi

Kommentaar

kes Ita - Bra kommenteerib?

Kommentaar

Working...
                                X