Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Sama siin. Otsisin huvi pärast enda hemoglobiini näidud välja, mis sai spordiarsti juures omal ajal mõõdetud. Viie aasta jooksul kaks korda aastas. Rida oli selline: 168, 169, 167, 169, 170, 170, 169, 168, 169, 172.
Seega ainult selle põhjal on küll veider midagi väita või kedagi kahtlustada. Ise pole teinud mitte kõige vähematki, et näit nii kõrge oleks; hematogeeni, peeti ja maksa pole kordagi elus näiteks söönud Et miks ei peaks siis tippsportlasel, kes treenib kõrgmäestikus/istub alpimajas ja teeb suurte koormustega trenni hemoglobiini näit nii kõrge olema? Minu meelest on see isegi loogiline, et tippsportlase veri on parem, kui minu oma, kes ma toona max 10h nädalas oma lõbuks treenisin.
Die Welt twiitis, et Patrick Sinkewitz sai täna CASilt 8 aastase võistluskeelu kehavälise kasvuhormooni manustamise eest. Tundub, et uued piirnormid on kohtus vettpidavad.
loe üle, ei räägigi kättemaksust, vaid sellest et kuna port võtab vales kohas valel teemal sõna, siis paljudele just selline mulje jääb... see on point
Mis kättemaksust te siin räägite kui antidopingu agentuur ei saa wadast materjalegi tellitud. Reaalselt on Port ainus inimene kelle poole on ajakirjandusel pöörduda dopingu küsimustes. Ja seda rauda taovad nad usinalt. Seda enam, et ta on antidopingu kõneisik. http://epl.delfi.ee/news/eesti/krist....d?id=67762687
Küsiks, et kas Port oli siis see kes hakkas Kristiina vanu proove avama ja uurima?
Leave a comment: