Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

+Doping

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ericbana
    replied
    Sama siin. Otsisin huvi pärast enda hemoglobiini näidud välja, mis sai spordiarsti juures omal ajal mõõdetud. Viie aasta jooksul kaks korda aastas. Rida oli selline: 168, 169, 167, 169, 170, 170, 169, 168, 169, 172.

Seega ainult selle põhjal on küll veider midagi väita või kedagi kahtlustada. Ise pole teinud mitte kõige vähematki, et näit nii kõrge oleks; hematogeeni, peeti ja maksa pole kordagi elus näiteks söönud Et miks ei peaks siis tippsportlasel, kes treenib kõrgmäestikus/istub alpimajas ja teeb suurte koormustega trenni hemoglobiini näit nii kõrge olema? Minu meelest on see isegi loogiline, et tippsportlase veri on parem, kui minu oma, kes ma toona max 10h nädalas oma lõbuks treenisin.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Ma ei tea mis kuradi ühikud need seal on, aga minu isiklik rekord on 173

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Several medal winners returned high haemoglobin counts at the Salt Lake City Olympics

saab filmi kuskil näha ka? samal lehel üleval muidugi

Leave a comment:

• Jeti88
    replied
    Die Welt twiitis, et Patrick Sinkewitz sai täna CASilt 8 aastase võistluskeelu kehavälise kasvuhormooni manustamise eest. Tundub, et uued piirnormid on kohtus vettpidavad.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Aga tundub, et tänavuse hooaja Tour de ski üllataja Dürr on küll vahele jäänud. Polnud teda ka täna stardis.
    Ses suhtes tubli mees, et vähemalt tunnistab ausalt üles.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Mina norrakate asemel oleks ettevaatlikum selliste naljadega.

Aga tundub, et tänavuse hooaja Tour de ski üllataja Dürr on küll vahele jäänud. Polnud teda ka täna stardis.

Leave a comment:

• Shaq
    replied
    inglisekeeles on repliik: it`s funny cause it`s true.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Milles on Björgeni kord?
    No Postimees on juba jõudnud pealkirja ja teksti ära muuta! Alguses oli,et Björgeni dopinguproovis mingid kahtlased näidud

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas budu Vaata postitust
    Milles on Björgeni kord?

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Norralased tegid vist ikka nalja.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    värsked uudised kodumaalt räägivad et budul ja icemanil oli pauk enneaegselt lahti läinud. Shampus siis jah.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas budu Vaata postitust
    goddamn, djüüd...

Leave a comment:

• budu
    replied
    Nu kas nüüd siis Björgeni kord? http://olympia.postimees.ee/2706848/...d-ainete-jalgi

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    loe üle, ei räägigi kättemaksust, vaid sellest et kuna port võtab vales kohas valel teemal sõna, siis paljudele just selline mulje jääb... see on point

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Mis kättemaksust te siin räägite kui antidopingu agentuur ei saa wadast materjalegi tellitud. Reaalselt on Port ainus inimene kelle poole on ajakirjandusel pöörduda dopingu küsimustes. Ja seda rauda taovad nad usinalt. Seda enam, et ta on antidopingu kõneisik. http://epl.delfi.ee/news/eesti/krist....d?id=67762687

Küsiks, et kas Port oli siis see kes hakkas Kristiina vanu proove avama ja uurima?

Leave a comment:

Working...
X