Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

+Doping

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• keenjus250
    replied
    nimed jäeti vahemalt veel enda teada

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    30 vahvat olümplast on juba enne võistlusi vahele jäänud. Enne kui nimed täna õhtul teatavaks tehakse, pole mõtet ainsaski ennustuses osaleda.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    ja Dwain tegi täpsemalt mida?
    Rääkis dopinguagentuurile põhjalikult Victor Conte afääridest, milles ta ise osaline oli. Rääkis ka ajakirjanduses oma käitumise põhjustest, minu teada on osalenud ka brittide antidopingu mainekujunduses. Sai sellest hoolimata peale sülitatud ja sõimatud, mis mõneti muidugi ka õiglane. Väga raske tee, harva valitud.
    Lihtsamad ja tavalisemad:
    1. Vanduda jumala ja oma surnud ema ees süütust, võidelda viimse kohtupulgani. Vahest pääseda tänu tehnilisele detailile, vahest mitte. Praktiseerijad: kreeklased, jänkid, mitmesugused jalgratturid.
    2. Kaduda avalikkusest jäljetult, jättes oma medalid ja auhinnarahad tagastamata. Praktiseerijad: enamik valgevenelasi ja venelasi.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    ja Dwain tegi täpsemalt mida?

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Minu meelest oleks huvitav või tore kui sellised tegelased, kes näiteks tõesti kahetsevad oma tegusid, hakkasid võitlema dopingu kasutamise vastu. Näiteks jagaksid oma informatsioonid ja teadmisi dopingu-küttidega, et praeguseid patustajaid rohkem tabada.

Selline värk võiks aidata neil oma mainet parandada ja tippsporti natukenegi puhtamana hoida.
    No sellist käitumist on vahetevahel ka ette tulnud. Näiteks Dwain Chambers tuleb meelde.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Lugesin siin just mingi uudise alt kommentaare Myllylä dopingujuhtumi kohta. Vend tunnistas asja üles, nagu ka mitme teised tegelased seda varem teinud on.

Minu meelest oleks huvitav või tore kui sellised tegelased, kes näiteks tõesti kahetsevad oma tegusid, hakkasid võitlema dopingu kasutamise vastu. Näiteks jagaksid oma informatsioonid ja teadmisi dopingu-küttidega, et praeguseid patustajaid rohkem tabada.

Selline värk võiks aidata neil oma mainet parandada ja tippsporti natukenegi puhtamana hoida.

Leave a comment:

• JanK
    replied
    See on teadus.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas Maarek Vaata postitust
    Punnis mehed alustasid sõja

Ja vastus Kalmuselt:

Aga kui ajakirjanduses juba nii mainisid siis mis seal ikka. Vastan samaga.

Tänasest päevast ma sind sitavankat enam su puhtuses ei toeta. Tiksu sel laval 2x aastas ja ole või 50x meister ja kujuta endale ette , et kõik su peale hirmus kadedad on.

MIDA ROHKEMAT TAHTA MEHELT KES OMA ÄRITEGEMIST ALUSTASKI JUST KEELATUD AINETE MÜÜGIGA EESTIS JA KELLE ENDA SUURIM ARENGUHÜPE JUST SELLESE PERIOODI JÄÄB. / see on ka alati olnud väike kahtluse koht minu poolt, sinu puhtuses, ainuke aga kui sa mölised ja ennast seal kuningaks pead siis, palun, ütlen selle välja/ ÄRA TULE RÄÄKIMA, ET SA POLE SELLISE ÄRIGA KUNAGI TEGELENUD. SA POLE KA KUNAGI SEDA TUNNISTANUD, ERINEVALT SU SÕBRAST TOKKOST. Lükka ümber ka see minu väide, et ma olen ise korduvalt sinult kunagi keelatud aineid ostnud siis oled sa ikka tõesti paras... ja paneb ka kõik sinu teised väljaütlemised , eriti just dopinguteemal suure kahtluse alla.

Nagu juba kuskil mainitud, siis ei pane keegi varsti enam tähelegi, et Aderiga mingi jama juhtus
    krt see ala ei ole ka ikka sport

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Punnis mehed alustasid sõja

Ja vastus Kalmuselt:

Aga kui ajakirjanduses juba nii mainisid siis mis seal ikka. Vastan samaga.

Tänasest päevast ma sind sitavankat enam su puhtuses ei toeta. Tiksu sel laval 2x aastas ja ole või 50x meister ja kujuta endale ette , et kõik su peale hirmus kadedad on.

MIDA ROHKEMAT TAHTA MEHELT KES OMA ÄRITEGEMIST ALUSTASKI JUST KEELATUD AINETE MÜÜGIGA EESTIS JA KELLE ENDA SUURIM ARENGUHÜPE JUST SELLESE PERIOODI JÄÄB. / see on ka alati olnud väike kahtluse koht minu poolt, sinu puhtuses, ainuke aga kui sa mölised ja ennast seal kuningaks pead siis, palun, ütlen selle välja/ ÄRA TULE RÄÄKIMA, ET SA POLE SELLISE ÄRIGA KUNAGI TEGELENUD. SA POLE KA KUNAGI SEDA TUNNISTANUD, ERINEVALT SU SÕBRAST TOKKOST. Lükka ümber ka see minu väide, et ma olen ise korduvalt sinult kunagi keelatud aineid ostnud siis oled sa ikka tõesti paras... ja paneb ka kõik sinu teised väljaütlemised , eriti just dopinguteemal suure kahtluse alla.

Nagu juba kuskil mainitud, siis ei pane keegi varsti enam tähelegi, et Aderiga mingi jama juhtus

Leave a comment:

• Raivo19
    replied
    Oli ju kord nii, et Müürsepp tuli NBA- st Euroopasse kossu mängima ja hingamisteede ravimiseks kasutas efedriini, mis USA-s täiesti lubatud. Siin aga keelatud ja 3-kuulise keelu ta sai. Peale mida Mürka ütles, et palju asju, mis seal lubatud, on Euroopas keelatud.

Kui see nüüd õige jutt on Argo Aderi(tean teda küll, sest ta ju treener Spartas, kus mängime) toidulisandite kasutamisest. Ja tõepoolest antud aines on n.ö. salaja efekti tõstmiseks stanozolol sees, ilma, et pakendil kirjas oleks, mida ka Kiivikas kinnitas, et nii tehakse. Siis ametliku firma toote puhul tõstaks küll lärmi, sest see ju tahtlik valeinfo levitamine. Kuidas nii saab aineid müüa, kui komponendid pole peal kirjas? Või ostis ta päris põrandaalt mingitelt isehakanud gangsta-keemikutelt?

Leave a comment:

• Svenniid
    replied
    Algselt postitas 17 Vaata postitust
    Järjekordne tõestus sellele, et need ennast sitakarvasteks võõpavad musklimehed on ikka parajad kivipead.

Elagu Argo Ader!
    Kõik suusatajad ja kettaheitjad on samuti?

Leave a comment:

• 17
    replied
    Järjekordne tõestus sellele, et need ennast sitakarvasteks võõpavad musklimehed on ikka parajad kivipead.

Elagu Argo Ader!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    http://sport.delfi.ee/news/kergejous...25961169&com=1

Nice, Eesti sprindimeister jäi vahele
    Ilmselt sõi Kalevi komme.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust