Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
+Doping
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAlles eile väitis Asafa Powell, et briti sprinterid on laisad. Paistab, et jamaikalaste enda kohta seda öelda ei saa.
Leave a comment:
-
Nüüd siis ametlik. http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=337019
Rashid Ramzi (Bahrein) ja Itaalia ratturi Davide Rebellini B-proovid tõestasid Cera tarvitamist.
Mulle tuleb meelde kuidas olümpia ajal Kirsipuu kommenteeris seda sõitu ja ütles, et Rebellini sõit on väga kahtlane, et selline väikene mees ei saa kuidagi sellisel rajal nii hästi sõitis ja tal oli hea meel, et too kulda ei võtnud. Nüüd tuleb tõesti välja, et Krisipuu vaist ei petnud teda. Selline sõit oli puhtalt võimatu.
Ramzi vahelejäämise üle on ka siiralt hea meel. Selle üle võib vaielda, aga mulle sellised teise riigi all suure raha eest võistlevad sportlased ei meeldi. Nendest keenia ja etioopia katarlastest ja bahreinlastest on siiber seal suurvõistlusutel.
Sellega seoses meenud, et Katar hakkas kunagi häid brasiilasi, kes koondist polnud esindanud endale kokku ostma, aga FIFA suutis õnneks sellele kuidagi käe ette panna. Korvpallis seda pole kahjuks suudetud ja pea igas euroopa koondises on oma ameeriklane.
Leave a comment:
-
see et selline vana äss Rebellin vahele võeti näitab et Kirsipuul oli ikka tuline õigus, et kogu eliit paneb dopingut.
Leave a comment:
-
Rebellin, Schumacher ja Ramzi - ikka vastupidavussportlased Cera küüsis. Hää meel, et uuesti testimine toimus: paar olümpiamedali võitnud valemängijat õnnestus takkajärgi paljastada.
Leave a comment:
-
Minuni jõudnud mitteametlikel andmetel on 17 dopingukontrollis põrunud. Selgituseks öeldi LIIGA PALJU KOOGIKESI.
Leave a comment:
-
Pole küll asjaga kursis hetkel, aga minu teada see ei tohiks keelata tal profiliigas edasi võistlemist
Edit: Küsisin sõbralt ning kuna keeld kehtib ainult IFBB korraldavatele võistlustele, siis muudes kulturismiliigades võib Kalmus osaleda ka edaspidi
Leave a comment:
-
-
Sueddeutsche: Нойнер и Хенкель могут быть дисквалифицированы за употребление допинга
Немецкие биатлонистки Магдалена Нойнер и Андреа Хенкель могут быть дисквалифицированы за употребление допинга, сообщает издание Sueddeutsche. Венская лаборатория обнаружила, что несколько известных немецких спортсменов систематически использовали кровяной допинг на этапах Кубка мира.
Биатлонисты дали письменные показания, что они никогда не употребляли запрещенные вещества. В ближайшее время будет проведено расследование этого дела, которое пока не подвергается широкой огласке.
Leave a comment:
-
herr vombat, sina nimetad kuressaaret normaalseks jalgpalliklubiks... iga vend ajab oma sokki. süsti pähe.
Leave a comment:
-
Või ega sa praegu öelda ei taha, et Ray Cutleri ja Dexter Jacksoni tasemel mehed on puhtad
Leave a comment:
-
Algselt postitas magnisco Vaata postitustFelipe, kas sa tõesti arvad, et kõik kulturistid, kes midagi on saavutanud, pole puhtad? Ma arvan, et sa eksid sügavalt.
Igasugused mõtetumad võistlused nt need kus Vend Vähk on saanud häid kohti, igasugused Põhjamaade karikad vms, seal on ka puhtad poisid, aga amatööride EM-id ja MM-id, kus steroidide kasutamine on keelatud, siis "puhta" mehe edusse ma eriti ei usu, kuigi on olnud ka erandeid. Vähemalt enam ei taha uskuda, doktorid laborites on juba väga kaugele arenenud
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: