Jeesus halasta. Sa väitsid, et Webber "jäi sama tehnikaga alla ka Nick Heidfeldile", mina vastasin sellele, et ei, nad sõitsid tol hooajal võrdselt. Kõik. Kui sa hakkad sõitjaid liigitama tasemelt keskpärasteks ja mittekeskpärasteks ning omavahel võrdlema, siis jah, tuleks küll tõesti vaadata kõiki sõite eraldi, mitte ainult kuivalt punkte. Nagu ma ütlesin, üks või kaks ebaõnnestunud etappi võivad ju pildi punktide osas täiesti pea peale pöörata. Kusjuures ise räägid eespool pikalt, kuidas Vettelil on ikka olnud ebaõnne ja Webber on samas ise koba - aga tabelis on Webber ju punktidega eespool ja poodimikohtigi rohkem, järelikult siis on tema ikkagi parem ju? Sest miks sama argument ühel juhul sobib ja teisel mitte?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustPõhjuseid on mitmeid. Esiteks on Vettelil võrreldes Webberiga (kellel minu mäletamistmööda pole üldse tehnilisi probleeme sõitudes olnud) rohkem tehnilisi probleeme olnud. Kolmest etapist kahel on Vettel tehniliste probleemide tõttu katkestanud. Koreas ütles mootor üles ja Austraalias oli piduritega probleeme, kus ta ka välja sõitis. Kolmas katkestamine tuli kokkupõrkest Webberiga, kus süüdi olid vast mõlemad aga suurem kannataja oli Vettel, kes rajaäärde jäi (Webber suutis kolmandana lõpetada). Lisaks ka briti GP esimese kurvi intsident Webberiga, kus Vettel lõhkus rehvi ja pidi katkise rehviga pea terve ringi läbima ennem, kui ta selle vahetada sai. Lõpuks suutis ta end seitsmendaks sõita. Webber lõpetas esimesena.
Muidugi on ka Vettel vigu teinud sellel hooajal (kokkupõrge Buttoniga ja turvaauto reegli rikkumine Ungaris, mille eest ta karistada sai) aga sakslasel käib ju alles kolmas täishooaeg samas kui Webber on sarjas kaasa teinud juba 9 hooaega ja on kõvasti kogenum.
Kommentaar
-
Neitsi Marusja, nojah. Kahju muidugi, et Climax enam mootoreid ei tooda kellelegi, nii loodusliku tasakaalu mõttes...armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustKas Elioni Digi-TV pealt oleks võimalik F1 viimast sõitu otseülekandena näha? Ilma lisapakette ostmata.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustRTL näitab. Osadel on õigus seda aasta lõpuni tasuta vaadata. Ka mina olen selle au pälvinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustAga kui seda ei ole? Siis pole võimalik?
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustAga kui seda ei ole? Siis pole võimalik?
edit: jõuti etteINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Tundub, et Saksamaa on saanud uue Schumi, kompromissitu võitleja ka üsna lootusetus olukorras, mis kaks etappi tagasi oli.
Seekord tundus, et Red Bull kavaldas Ferrari üle. Need pelgasid peamiselt Webberit ja kui see varakult rehve vahetas, tegi Alonso ka nii ja see oli ilmselt suur viga.
Ise lootsin küll Alonso tiitlit, kuid seda eelkõige seetõttu, et oli karta Webberi võitu. Vettel on siiski väga sobiv variant.
Mis Schumisse puutub, siis ehk paneb tänane avarii teda loobuma. See ratas läks tema kiivrist ikka üpris ligidalt mööda.
Kommentaar
-
njh. Red Bull pääses napilt tööõnnetusest.
Webberile tuleb ikka au anda. Suutis kuni viimase etapini tiitlikonkurentsis püsida, tiimilt abi saamata.
Kui toimuks ka mingi hooaja kõvamehe tiitli andmine, siis mina annaks selle kindlasti nii Webberile, kui Kubicale.
Petrov tegi rsk ülikõva sõidu. He's da man! Lihtsalt suurepärane. ca 35 ringi hoida Alonsot selja taga.....pole sõnu. Tema hooaja parim sõit ja kindlasti rookie of the year. Seda ikka oli halenaljakas vaadata kui lõpus Alonso Petrovile rusikaid näitas.
Siuksed siis minu muljed. ärge pimedasse kohta saatke mind. aitäh.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar