Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kui kampaaniasõnumite ja -jõulisuse pealt ennustada, siis eeldaks midagi sellist:
    reform 31 ("kui meid ei vali tuleb keskerakond ja koheselt on ka vene väed eestis sees" mõjub lollidele)
    kesk 29 ("ainus alternatiiv reformierakonnale" mõjub lollidele)
    irl 17 (puhtalt vana rasva pealt)
    sotsid 17 (ma ei tea, kes nende reklaamikampaaniad teeb, aga kõik need mikseril pea maas, mikser parandab kraanikaussi ja raud jaurab midagi obamast asjad on nii kohutavad, et hui mingi lihtinimene neid valima hakkab)
    eve 6 (igas ringkonnas enamvähem kõva esinumber ja korjavad sellega protestihääled ära)

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
      Ei usu siiski, et väga palju. Vabaerakond on puhas parempopulism - meeldib tõenäoliselt kõigile segmentidele, aga enam ikka parempoolsetele.
      Noh, kui palju valijaid seda populismi ikka vaatab. Pigem on selline kogukonnakeskne, mõttetalgute vaimus, jubedalt avatud ja justkui kuiv ja puhas tunna. Sotsid on aga natuke kurjaks ja pragmaatiliseks muutunud, lubavad kõigile tuima näoga raha, peasekretäril on ka kõigest pohhui ja käib Õnnes kampaaniat tegemas ja üleüldse. Selline veiniklaasi taga maailmaparandaja jaoks on sotsidest vabaerakonnangi väike samm.

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
        ausalt öeldes, keda huvitab?

mis on EV püsimise jaoks kriitiline, aastal 2015?
        ma pakun et julgeolek. (ja mitte mingisugused maksuteemad)
        ehk kõige kriitilisemad positsioonid uues valitsuses on igal juhul 1) välisminister 2) kaitseminister (võibolla mitte kindlasti selles järjestuses.
        3) siseminister.

nendesse ametitesse mingi jobu määramine (näiteks poliitilise kokkuleppe tulemusena) võib olla tänase EV lõpp.
        Ma arvan täpselt vastupidi. Julgeolek on puhas valimiseelne mulin (kõik peale Savika räägivad sisuliselt sama juttu). Ettevõtte klassikaline tulumaks ja/või astmeline tulumaks on asjad, mille pärast üksteisega lõpuks voodisse ronitakse.
        Corner taken quickly...

Kommentaar

Rein Toomla ennustused ja ütlused on jah midagi Pele sarnast jalgpallis.
          Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Algselt postitas Redman Vaata postitust
            Ma arvan täpselt vastupidi. Julgeolek on puhas valimiseelne mulin (kõik peale Savika räägivad sisuliselt sama juttu). Ettevõtte klassikaline tulumaks ja/või astmeline tulumaks on asjad, mille pärast üksteisega lõpuks voodisse ronitakse.
            mul oleks hea meel kui sul oleks õigus.
            reaalselt asju vaadates, julgeolek euroopas pole 2015 kaugelt enam sama mis 2005 või 1995.
            2 lennutunni kaugusel käib täiesti konkreetne sõda, pmst iga päev saab inimesi surma.
            vene tv kanaleid oled jälginud viimasel ajal?
            pmst valmistatakse seal rahvast ette täiesti konkreetselt sõjaks lääne vastu.
            tuleb see päev kätte 2018, 2020 või veidi hiljem - meie jaoks ettevalmistumise aeg on hiljemalt täna 2015-2019.
            rahumeelseks see tänane vene valitsus seal ei muutu kunagi, meeldib see meile või mitte.
            Seisan üksi mere ääres
            jalas kollased sandaalid
            valged, merevahust sääred
            hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
              Rein Toomla ennustused ja ütlused on jah midagi Pele sarnast jalgpallis.
              Teeme nüüd nii, et siia paneks ka mõned faktid, ei tohiks käia üle jõu natuke otsida neid asju. Muidu on nagu selle õnnetu täiskuu teemaga.
              ma pikast pikast isiklikust ajaloost võin öelda, et Toomla "ennustused" (kusjuures, ta neid viimastel aastatel enam väga ei teegi, kes teab, see teab) on põrunud suuremal skaalal kahel korral- Rüütli poiss sai presidendiks, EP anno 2004 ja 2003. a RK valimised.
              Ja kõik valimisennustajad end proovile panna siin:
              https://docs.google.com/forms/d/1YVv...KAp8s/viewform
              tasuta
              "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                kui kampaaniasõnumite ja -jõulisuse pealt ennustada, siis eeldaks midagi sellist:
                reform 31 ("kui meid ei vali tuleb keskerakond ja koheselt on ka vene väed eestis sees" mõjub lollidele)
                kesk 29 ("ainus alternatiiv reformierakonnale" mõjub lollidele)
                irl 17 (puhtalt vana rasva pealt)
                sotsid 17 (ma ei tea, kes nende reklaamikampaaniad teeb, aga kõik need mikseril pea maas, mikser parandab kraanikaussi ja raud jaurab midagi obamast asjad on nii kohutavad, et hui mingi lihtinimene neid valima hakkab)
                eve 6 (igas ringkonnas enamvähem kõva esinumber ja korjavad sellega protestihääled ära)
                This, kuid kesk ja reform pöördes, kuigi e-valimiste arv viitab, et reform tõmbab päris pikalt ette ja IRL siis sabas, ja IRL vähem.

Ma ei näe Vabaerakonnale võimalust sisse saada. Helmed saavad vist küll sisse.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                  Noh, kui palju valijaid seda populismi ikka vaatab. Pigem on selline kogukonnakeskne, mõttetalgute vaimus, jubedalt avatud ja justkui kuiv ja puhas tunna. Sotsid on aga natuke kurjaks ja pragmaatiliseks muutunud, lubavad kõigile tuima näoga raha, peasekretäril on ka kõigest pohhui ja käib Õnnes kampaaniat tegemas ja üleüldse. Selline veiniklaasi taga maailmaparandaja jaoks on sotsidest vabaerakonnangi väike samm.
                  Võib-olla. Kuigi progressiivne või ka liberaalne valija vaevalt on unustanud, millist poliitilist ideoloogiat Herkel ja Adams esindavad.
                  Vabaerakond oleks muidugi kohutavalt tänuväärne nähtus kui nad suudaksid oma pehmoma imidžiga pettunute hääli püüda ja natsid kuivale jätta.
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Ma olen suhteliselt kindel, et nii Vabaerakond kui ka EKRE saab sisse. 2011. aastal suutis EMOR väga täpselt valimisi ennustada. Miks ei võiks nad seda uuesti teha?
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Tofoa, nomineeriksin ennast propagandaministri kohale.

Ennustamisest rääkides - sotsidel läheb paremini kui IRLil? Naah.

Kommentaar

Algselt postitas Amos Vaata postitust
                        Ennustamisest rääkides - sotsidel läheb paremini kui IRLil? Naah.
                        Sümboolne bet. Kaks pudelit kvaliteetõlle? (max total väärtus 10€)

Mina ütlen, et SDE saab rohkem hääli kui IRL.
                        Sina ütled, et IRL saab rohkem hääli kui SDE.
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

It's a deal

Kommentaar

Ooo üllad politoloogid ja muud tähetargad. Kas ma võin ka oma top 6 ennustuse valmistest üles riputada?
                            FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                            sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                              Ma ei näe Vabaerakonnale võimalust sisse saada. Helmed saavad vist küll sisse.
                              Siin lähtusin puhtast sisetundest ja asjadest, mida kuulnud olen. Tean inimesi, kes ei oska kellegi poolt hääletada ja sestap hääletavad niiöelda protestiks vabaerakonna poolt (näiteks minu ema ja ämm, kes peaksid olema suht pädevad "keskmised eesti inimesed") ning tean inimesi, kes tahtnuks valida EKREt, aga peale tugevat "vali reform, ainult nii väldid keski" kampaaniat andsid ikkagi hääle Reformile. Aganoh, see väike valim pole muidugi näitaja.

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                                Ooo üllad politoloogid ja muud tähetargad. Kas ma võin ka oma top 6 ennustuse valmistest üles riputada?

Ning go EKRE. Kaevandame fosforiiti, et eelarveauke katta, pumpame maa väetiseid täis, et rohkem toota. Odav elekter läbi investeeringute elektrisektorisse, et arendada nt päikesepaneele.. Loogilised poisid. Ja võtmed kätte idee on kõvasti tagasi tõmmatud. Lisaks inimeste abiellu sundimine "porgandiga" .

Kommentaar

Working...
                                X