Algselt postitas metssiga
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
-
kolisin perega umbes pool aastat tagasi linnast maale (selle all ei mõtle ma mitte põldu linna piirist 5 km kaugusel, vaid maja metsas pea 100km kaugusel pealinnast) ja võin omast kogemusest öelda, et kuigi kuine läbisõit on suurem kui linnas, siis keskmine kulu, mis läheb küttele on tuntavalt vähenenud. Kui enne täitsin auto paaki igal nädalal korra, siis nüüd teen seda kaks korda kuus. Sellel on lihtne põhjus: maal ei ole valgusfoore ega ummikuid.
Lisaks olen mina, kui endine "Linnainimene", harjunud sõitma tunduvalt rohkem, kui tavaline keskmine maal elav inimene. Lihtsalt ei oska oma asju planeerida nii, et ei peaks iga paari päeva tagant poes käima, samas põlised maal elavad inimesed on oma elurütmi sättinud nii, et poes käiakse kord nädalas. Seega on see maal elavate inimeste probleem pigem kunstlikult üles tõstetud ning ei anta endale aru, et vaieldakse mõnekümne eurose igakuise kulude tõusu üle (millest valdav enamus on ka tingitud pigem nafta hinna tõusust ja küttemüüjate enda vägagi arvestatavast kasumimarginaalist)
minu jaoks on see teema lihtsalt üle punnitatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÖö, oot. Käibemaks on üleüldine ja kõikjal. Aktsiis kannab bensiinis ikkagi väiksema osa.
Aga võtame väga üldiselt - ütleme, et perekonna kulutused kuus on 1000€ + km, ehk siis ajas tagasi minnes 1180€. Täna maksad 20€ rohkem.
Sama perekond kulutab täna kütusele 100€ + km ja väidetavalt 5 aasta pärast 123€ + km (unistame, et nafta hind ei muutu). Mõistagi on 5 aastat pikk aeg (Liverpooli toetajale samas mitte) ja igast inflatsioonid ning muud toredad asjad juhtuvad. Ning tegelikult ma jätan kasiinos jootraha ka rohkem, eks. Samas mõjutab see 23% ka kõiki ühistranspordiga liiklejaid, leivasööjaid, narkomaane... erineva suurusjärgu võrra + km.
Lõppude-lõpuks, vahet pole, mis numbrid on - plaan võib tegelikult isegi olla hea, kuid bla-bla-bla (tead küll).see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustma oleks täiesti nõus alkoholi, tubaka, hasartmängu maksu jms järsema tõstmisega, aga kütuse aktsiisi tõusu võiks ikka nagu tõsiselt kaaluda.
Kommentaar
-
Algselt postitas nukky Vaata postitusttubaka ja alkoholiaktsiisi tõstmisel liiga järsult kukub ära soomlaste viinaturistid ning lõunas elavad inimesed hakkavad viina ostma lätist. kuna sealt jääks soovitud tulemus saavutamata, tuleks ikkagi leida teisi katteallikaid ning seoses sellega jõuaksime tagasi kütteaktsiisi tõstmise juurde.
Kommentaar
-
kuskil artiklis seletas miski härrasmees ikka väga lihtsalt ja kenasti lahti, et mis vahe on otsesel maksul ja aktsiisil, et mis eesmärke nad peaks kandma, et aktsiis oleks nagu ikka hoob millega riik saab piirata inimeste teatud käitumisharjumusi, mis pole jätkusuutlikud. kusjuures aktsiisist saadav raha peaks minema otseselt samast käitumismudelist riigile tekkivate kulude korvamiseks. praegusel juhul ma ei näe, et see nii oleks. ma ei tõstaks siin esile eraldi maaelu või linnaelu. see pole praegu ju määrav.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui palju sul neid Lõuna-Eesti inimesi ikka on, eks.
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustMingi hetk tekib küsimus, et milleks üldse on vaja midagi tõsta? Vähemalt kolmandik tegelasi avalikust sektorist koondada ja on meie raha ilusti olemas. Miks meil on nii palju inimesi avalikus sektoris??!I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustSa vist ei saa asjast aru?
Naftahind on ka ma ei tea kui palju protsente odavam kui aasta tagasi. Ja kui järgmine aasta maksab samapalju nafta barrell kui eelmine aasta + aktsiisitõus.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustsest on vaja kontrollida kõike ja kontrollijatele endile on ka vaja kontrolle
Pole vaja jahuma hakata, et IRL ja Sotsid on ka ühes paadis nendega ja Reformierakond pole üksinda halb. Seda möla võite kellegile teisele ajada, palju nendel teistel ikka seal sõnaõigust on..Ah, kurat, revolutsiooni on vist vaja siin riigis
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustKogu autonduse teema on jah selline naljakas. Igasugused arutelud automaksust, teemaksust jms on eos määratud hukule.
Hea näide oli ka see maksuameti värk nende firmaautode käibemaksuga. Teema mis tegelikult noh, puudutas ju peaaegu et mitte kedagi, aga sõnavõtjaid oli rohkem kui meediapinda.
Või need liiklusvideod, mis on alati Delfi peauudisteks.
Millest see autorahvaks muundumine tulnud on, huvitav.
* - yeah, yeah. sapakas või whatever
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustma saan väga hästi aru. pööraks tähelepanu su "ja kui..."
Nafta hind 2005-2015. Ronimine 110-120 usd peale on pigem jah, kui ei.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar