Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Martin poolt
    Täpselt sama eeldus ju. Kui tuleb keegi, on vägistaja, kui sünnib, siis ei ole? See on ju sama idiootne lähenemine.
    Ja ma ütlesin seda kus?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ustimenko tabati Poolas ikka. Lisaks sooritas ta enda viimase mõrva Valkas ehk Lätis, tulevahetuses Läti politseinikuga. Eestis jäid tema mõrvad Tallinnasse ja Tartusse.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitanud kasutaja lenc poolt
    Ma omast arust täiesti selgelt kirjutasin, et õiglase kohtumõistmise eest põgenejaid võib vabalt olla umbes 10%. Ülejäänud 90% on vaesed sõjapõgenikud, majanduspõgenikud jms. Õpi lugema.
    Okei. 10 %. Puusalt nagu ma aru saan. Assadil on mingi õiglane kohtusüsteem? Eritreas?
    Tahad, et teised õpiks lugema, siis tee argumendid selgemaks, kus koos ei oleks Ustimenko, Miami kokaiini vedurid (kes suuresti üldse Lad-Am immigrandid) ja kanepisõbrast majandusimmigrant.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitanud kasutaja rixxer poolt
    pagulane, sõjapõgenik ja immigrant ja majandusimmigrant ja õiglase kohtumõistmise eest põgenjea. Kõik üks ja seesama? see kanepiliider põgenes barrellpommide eest?
    Ma omast arust täiesti selgelt kirjutasin, et õiglase kohtumõistmise eest põgenejaid võib vabalt olla umbes 10%. Ülejäänud 90% on vaesed sõjapõgenikud, majanduspõgenikud jms. Õpi lugema.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Ja see väide põhineb millel? Loogikal küll mitte. Läbi aegade on üheks peamiseks emigreerumise põhjuseks olnud põgenemine õiglase kohtumõistmise eest. Võtame näiteks kasvõi eilse Pealtnägija saate. Esines seal (väidetavalt) endine kanepidiiler, kes rääkis suure suuga mida ja kuidas ta teinud on. Saatelõigu lõpus teatas Kärmas, et mees on nüüdseks Eestist lahkunud. Juri Ustimenko tabati meil kus? Saksamaal, mitte sealsamas Valgas kus ta oma mõrvad sooritas. Mõned aastad tagasi räägiti Pealtnägijas kuidas Eestis oma naabrimehe tapnud inglane kasutas ära esimese võimaluse riigist jalga lasta, et teda siin vangi ei pandaks.

Ma ei väida, et kõik või enamus või isegi rohkem kui 10% immigrantidest on kurjategijad. Aga naiivne oleks arvata, et kui ilma tausta uurimata kõik suvaliselt sisse lasta, et siis kurjategijate osakaal ei tõuse.
    pagulane, sõjapõgenik ja immigrant ja majandusimmigrant ja õiglase kohtumõistmise eest põgenjea. Kõik üks ja seesama? see kanepiliider põgenes barrellpommide eest? Ustimenko? Ma saan ettevaatusest ja pointist tegelikult aru, aga aeg-ajalt lastakse emotsionaalsetes argumentides ikkagi kõik nurgad sirgeks, siis kõlab paremini.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Huvitav mida mõtlesid Ameerika põliselanikud 16. sajandil kui hädas olevad Euroopa pagulased nende juurde tulid ja hakkasid "sellesse ühiskonda panustama...."

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Martin poolt
    Ja see väide, et lastakse kõik suvalt sisse, põhineb millel?
    Olen ma väitnud, et lastakse? Ma omast arust täiesti selgelt kirjutasin et KUI lastakse. Tingiv kõneviis noh. Seitsmenda klassi emakeel, johhaidii.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mcnamara poolt
    Mina mõtlen, et hädas olev inimene tuleb siia, saab abi, panustab sellesse ühiskonda ja aitab omakorda mind, eestlast.
    Huvitav mida mõtlesid Ameerika põliselanikud 16. sajandil kui hädas olevad Euroopa pagulased nende juurde tulid ja hakkasid "sellesse ühiskonda panustama...."

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Aga naiivne oleks arvata, et kui ilma tausta uurimata kõik suvaliselt sisse lasta, et siis kurjategijate osakaal ei tõuse.
    Ja see väide, et lastakse kõik suvalt sisse, põhineb millel?

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitanud kasutaja nukky poolt
    Julgen väita, et kurjategijate protsent pagulaste hulgas ei ole kindlasti suurem, kui kurjategijate protsent juba siin elavate inimeste hulgas.
    Ja see väide põhineb millel? Loogikal küll mitte. Läbi aegade on üheks peamiseks emigreerumise põhjuseks olnud põgenemine õiglase kohtumõistmise eest. Võtame näiteks kasvõi eilse Pealtnägija saate. Esines seal (väidetavalt) endine kanepidiiler, kes rääkis suure suuga mida ja kuidas ta teinud on. Saatelõigu lõpus teatas Kärmas, et mees on nüüdseks Eestist lahkunud. Juri Ustimenko tabati meil kus? Saksamaal, mitte sealsamas Valgas kus ta oma mõrvad sooritas. Mõned aastad tagasi räägiti Pealtnägijas kuidas Eestis oma naabrimehe tapnud inglane kasutas ära esimese võimaluse riigist jalga lasta, et teda siin vangi ei pandaks.

Ma ei väida, et kõik või enamus või isegi rohkem kui 10% immigrantidest on kurjategijad. Aga naiivne oleks arvata, et kui ilma tausta uurimata kõik suvaliselt sisse lasta, et siis kurjategijate osakaal ei tõuse.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Ei, aga vaata mina ei mõtle nii. Ma ei mõtle, et näe need moslemid ju teevad seal kurja ja siis mingid teised moslemid tulevad siia ja teevad siin ka. Mina mõtlen, et hädas olev inimene tuleb siia, saab abi, panustab sellesse ühiskonda ja aitab omakorda mind, eestlast.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Nahkpea poolt
    Poeme vastuse eest peitu ja teeme iroonilisi märkusi?
    Täpselt sama eeldus ju. Kui tuleb keegi, on vägistaja, kui sünnib, siis ei ole? See on ju sama idiootne lähenemine.

Leave a comment:

• chac
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mcnamara poolt
    Vaat siin ongi see asi, et toleraste ja liberaste hurjutatakse: miks te ei saa aru oma kaaskodanike põhjendatud hirmust, miks te siis ei seleta. Aga kaaskodanikud ju ei tahagi aru saada. Nad tahavaki maailma must-valgena näha. Midagi pole parata. Kui alati ootad teisest inimesest halvimat, kardad ja kahtlustad, siis jäädki kartma ja kahtlustama.
    maailm pole mustvalge, aga seda ei peaks ka täiesti ühtlaselt halliks värvima.

mõtle natuke selle peale mis toimub täna ida-jeruusalemmas. õlimäel, juutide ja kristlaste pühas paigas. kuidas, moslemid seal igal võimalikul moel püüavad kristlasi ja juute - kelle jaoks see on kõige püham paik maailmas (moslemite jaoks ei ole) - palvetamast takistada. täna kuni pussitamisteni välja. aga ka rahulikematel aegadel pole seda lastud teha - ise kohapeal nähtud, ja mitte üks kord. kui näevad et keegi püüab vaikselt palvetama hakata siis tulevad kambaga ligi sõimavad ja käratsevad ja ajavad minema.

küsiks tolerantidelt miks nad seda teevad, miks nad ei austa teisi religioone nende kõige pühamas paigas?

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    Meie tolerastide poolt vistud kont 200st soomlasest on tegelt täielik umbluu. Jutt oli kohe sellest, et Soomest saabuvad nende pagulasvastased tegelinskid. Neid pidi tulema 2!!! ja nad olid ka kohal. Tegemist on kahe arheoloogiga.

Leave a comment:

• nukky
    replied
    Sünnijärgne kodanik on terve elu olnud Eesti õigussüsteemi järelvalve all. Mõrvarite, vägistajate ja pedofiilide nimed on Eestis täiesti avalikud muideks. Kui Toomas Meola, Kaur Hanson või Juri Ustimenko minu uueks naabriks saaks, siis ei ole nende minevik mingi saladus. Ning nad on kõik ka vangist vabanemise korral pideva politsei järelvalve all. Aga pagulaste puhul pole meie õiguskaitseorganitel ja avalikkusel mitte mingeid andmeid nende kohta. Millistel põhjustel on nad siia põgenenud (näiteks õiglase kohtumõistmise eest).
    Kuritegusid ei soorita ainult eelneva kuritegeliku taustaga inimesed, kriminaaliks võib osutuda absoluutselt iga sinu naaber. Lisaks on ka kurjategijaid, kes peale vanglast välja saamist on oma nime muutnud. Mina kõiki eesti kriminaale nägupidi ei tunnejutu point on lihtsalt see, et selliseid inimesi elab siin juba ka niisama ja sünnipäraselt. Elu võib päris hirmus olla, kui sa kõiki lähedal elavaid inimesi googeldad.

Lisaks on ka seda nähtud, et ei ole suur osa neist midagi politsei "pideva" järelvalve all. Eesti politseil ei ole lihtsalt iga vangis viibinud inimese valvamiseks ressurssi. (ootan nüüd väiteid, et kui omadega hakkama ei saada, siis miks peaks neile veel lisatööd tekitama)

Julgen väita, et kurjategijate protsent pagulaste hulgas ei ole kindlasti suurem, kui kurjategijate protsent juba siin elavate inimeste hulgas.

Leave a comment:

Töötlen...