Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• lenc
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mcnamara poolt
    Tavaline immigrant tahab lihtsalt rahus oma elu elada ja kombeid austada.
    Aga kuidas teha kindlaks kes on "tavaline immigrant" ja kes mitte? 1980. aastal leidis USA valitsus, et jumalast kena oleks lubada oma maale Kuuba pagulasi, kes tahavad pääseda Castro diktatuuri alt. Ja neid tuligi oma 125 000 Miami rannikule. Tagantjärele aga selgus, et samal ajal vähenes Kuuba vanglates raskete kuritegude (mõrv, vägistamine, relvastatud rööv jne.) eest kinni istunud tegelaste hulk 95% võrra. Pärast Castro veel hooples kuidas ta kogu oma vanglates vedelenud sopa jänkidele kaela valas. Ning Miami 80-dad tulid veel hullemad kui Chicago 20-dad. Kusjuures ega siis kaugeltki kõik pagulased ei olnud kriminaalid, neid oli vast 10-15% koguhulgast. Aga 20 000 kriminaali korraga linna peale laiali lasta lõpeb paratamatult kaosega. Vaadakem kasvõi sealtsamast wikipedia artiklist kuulsamate pagulaste nimesid:
    Kas tahad Eesti elu samamoodi "rikastada"?

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitanud kasutaja chac poolt
    siinsed suure tolerantsuse nõudjad. kas te nõuate tolerantsust ainult siin meie kohalike käest või suudate nõuda tolerantsust ka immigrantide käest?
    kas te nõuate et nad aktsepteerivad kristlasi? mehe ja naise võrdsust? samasooliste abielu?
    kas immigrant kes ei ole nõus näiteks samasooliste abieluga, võiks saada te meelest eestis elamisloa?
    Naeruväärne. Teie huvi, kes te siin ennatavalt möllate ja vihkate, on huvi oma nii-öelda väärtuste nimel sõtta minna. Tavaline immigrant tahab lihtsalt rahus oma elu elada ja kombeid austada.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    CNN'st keegi demokraatide presidendikandidaatide debatti ka keegi jälgis? päris palju räägiti ka illegaalsest immigratsioonist, ja võimalikest lahendustest.
    Immigrantidest 30-35 % puudub tervisekindlustus. See oli peamisi aruteluteemasid. Siit jõuame obamacare'i probleemide ja plussiide juurde ja siis jõuame faasi, kus ma arvan, et eestimaalast väga ei huvita. Free hat!

Leave a comment:

• Martin
    replied
    CNN'st keegi demokraatide presidendikandidaatide debatti ka keegi jälgis? päris palju räägiti ka illegaalsest immigratsioonist, ja võimalikest lahendustest.
    Võimalikest lahendustest? See lahendus on ju "let's build a wall" . Ma viimast küll ei jälginud täies mahus, kuid USAs olles oli vabariiklaste omas, mida sai täies pikkuses vaadata (Trump ikkagi), seal polnud ühtegi teist ideed.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitanud kasutaja marcello poolt
    Vahepeal oli inimesi jõudsalt juurde kogunenud ning kella 11.40 ajal hakkas pea kahesajaliikmeline kolonn Toompea poole liikuma, kõige ees sõitis muusik Joel Steinfeldt oma kollase võrriga.

Mustanahalised, islamisusulised, sõjapõgenikud on out, poistepilastaja in?
    Oled õigesti aru saanud. "Aga kui su poega pilastaks neeger?" Hoopis teine tera eksole.

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Vahepeal oli inimesi jõudsalt juurde kogunenud ning kella 11.40 ajal hakkas pea kahesajaliikmeline kolonn Toompea poole liikuma, kõige ees sõitis muusik Joel Steinfeldt oma kollase võrriga.

Mustanahalised, islamisusulised, sõjapõgenikud on out, poistepilastaja in?

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    ja veel 1 mõte.
    siinsed suure tolerantsuse nõudjad. kas te nõuate tolerantsust ainult siin meie kohalike käest või suudate nõuda tolerantsust ka immigrantide käest?
    kas te nõuate et nad aktsepteerivad kristlasi? mehe ja naise võrdsust? samasooliste abielu?
    kas immigrant kes ei ole nõus näiteks samasooliste abieluga, võiks saada te meelest eestis elamisloa?
    Vastus kõikidele küsimustele on "jah".

Leave a comment:

• chac
    replied
    ja veel 1 mõte.

Leave a comment:

• chac
    replied

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    Kusjuures ma varem kusagil ei kuulnudki sellise ürituse toimumisest. Omaarust ikka delfit ja Postimeest loen aegajalt. Noh pealkirjad käin üle vähemalt.
    Oled kurb ka, et rongkäigule ei jõudnud?

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Kusjuures ma varem kusagil ei kuulnudki sellise ürituse toimumisest. Omaarust ikka delfit ja Postimeest loen aegajalt. Noh pealkirjad käin üle vähemalt.

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitanud kasutaja count poolt
    Igati poolehoid, kuid kui migrant lebotab niisama, siis eestlane peab tegema tööd, et ära toita ka migrandid.
    Seepärast palun ka mind esindada!
    Ma saan aru, et sa osalesid siis õhtusel tõrvikurongkäigul.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Ai krt. Kuidas nüüd staarsallija hakkab inimese välimuse järgi siin mingit värki arendama?

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja elx poolt
    Aga kui naabri-Peeter vägistaks ja tapaks, siis oleks ok.
    Miks antud fotol olew Islamiriigi wabaduswõitleja wõitleb EKRE eest Toompial?

Omalt poolt ka foto. EKRE - palju toredaid inimesi.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja elx poolt
    Aga kui naabri-Peeter vägistaks ja tapaks, siis oleks ok.
    Minu viimase nädala loo peale kirjutas mingi tüüp, et kas ma siis ka targutaks, kui neeger minu naise ära võtaks.
    Mina lubasin seepeale ütleja naise võtta.

Leave a comment:

Töötlen...