Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!
Collapse
X
-
Midagi naljakat seal küll ei olnud, kuigi viimased hooajad ongi ainult 1-2 pärli siis eile tulid täiesti suitsiidi mõtted pähe. Tolerastia oma "parimas", või hakkab sp huumor fart joke´ide tasemelt edasi arenema? Igatahes ma usun et see pralle hakkab keskmist eestlast juba ära väsitama ja iga tõsimeelne eestlane on juba aru saand, et need poliitkorrektselt öeldud "põgenikud" on kohal meeldib või mitte. Elagu tolerastia juhhuu-aaauuu-juhhuuuu -
Leave a comment:
-
Vaatasin eile South Parki 19 hooaja esimest osa. See uus koolidirektor on 100% koopia selle teema esi tolerastidest. Saate kõrvalt ennast vaadata, kas olete ikka päris korras?Leave a comment:
-
-
Leave a comment:
-
Ma ei habla ka absull, et milles see progress seisnema peaks. Loota, et siin nüüd mingi üldise tõe ja nirvaanani jõutakse ja kokku lepitakse, et asjad on nii, on pointless ju. Üks pool ajab oma ja postitab oma linke, teine pool oma (nii mustvalgelt võttes). Käsitlege kui uudisvoogu, millest mõned artiklid omavad sisulisemat väärtust ja mõni on praht.
See null progressi jutt on selline natuke üleolev suhtumine, et ma tean küll, kuidas progress käib, aga siinkirjutajad (või osa neist) pole veel aru saanud.Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Vaadates, kuidas mul on siin igal leheküljel enamik postitusi blokeeritud, on ju ilmne, et siin kirjutab kogu aeg üks ja sama seltskond ühte ja sedasama juttu. Nagu vist igalpool mujalgi.Leave a comment:
-
-
-
Noh, päris nii see ka ei saa käia, et mingi mass tuleb lihtsalt lambist sisse ja pärast siis otsi mööda Euroopat taga, et kus ja kes täpselt keegi on.Leave a comment:
-
Illegaalsete immigrantide arreteerimine on mõistlik.
Majanduspagulaste tagasisaatmine on mõistlik.
Süüria sõjapõgenike vastuvõtmine on mõistlik.
Milleks kogu ülejäänud jaur?Leave a comment:
-
http://maailm.postimees.ee/3329569/u...aign=fb_social ei tea mis see karistus nüüd on?
PS. cannuman, need on üksikud erandid su videos!!Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: