Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Diftong
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Staadium poolt
    Ka naersin eile seda vaadates. See tolerastia on ikka ülemõistuse juba
    Midagi naljakat seal küll ei olnud, kuigi viimased hooajad ongi ainult 1-2 pärli siis eile tulid täiesti suitsiidi mõtted pähe. Tolerastia oma "parimas", või hakkab sp huumor fart joke´ide tasemelt edasi arenema? Igatahes ma usun et see pralle hakkab keskmist eestlast juba ära väsitama ja iga tõsimeelne eestlane on juba aru saand, et need poliitkorrektselt öeldud "põgenikud" on kohal meeldib või mitte. Elagu tolerastia juhhuu-aaauuu-juhhuuuu

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    Algselt postitanud kasutaja count poolt
    Vaatasin eile South Parki 19 hooaja esimest osa. See uus koolidirektor on 100% koopia selle teema esi tolerastidest. Saate kõrvalt ennast vaadata, kas olete ikka päris korras?
    Ka naersin eile seda vaadates. See tolerastia on ikka ülemõistuse juba

Leave a comment:

• count
    replied
    Vaatasin eile South Parki 19 hooaja esimest osa. See uus koolidirektor on 100% koopia selle teema esi tolerastidest. Saate kõrvalt ennast vaadata, kas olete ikka päris korras?

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Algselt postitanud kasutaja urmar poolt
    Mis siin üldse kolada, kui enamus postitusi kinni on?
    otsib, keda veel blokeerida

Leave a comment:

• Kurat
    replied

Ungari teleoperaatorilt jalaga saanud süürlasest saab Hispaanias jalgpallitreener. Selgus nimelt, et Süürias oli ta seda ametit edukalt pidanud.

Leave a comment:

• oku
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mjaasa poolt
    Aga mida sa loodad? Et niisama äkki hakkavad pagulased meeldima, kui enne ei meeldinud? Ja need videod ning pildid ei soodusta seda eriti.
    Ma ei habla ka absull, et milles see progress seisnema peaks. Loota, et siin nüüd mingi üldise tõe ja nirvaanani jõutakse ja kokku lepitakse, et asjad on nii, on pointless ju. Üks pool ajab oma ja postitab oma linke, teine pool oma (nii mustvalgelt võttes). Käsitlege kui uudisvoogu, millest mõned artiklid omavad sisulisemat väärtust ja mõni on praht.

See null progressi jutt on selline natuke üleolev suhtumine, et ma tean küll, kuidas progress käib, aga siinkirjutajad (või osa neist) pole veel aru saanud.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mcnamara poolt
    Vaadates, kuidas mul on siin igal leheküljel enamik postitusi blokeeritud, on ju ilmne, et siin kirjutab kogu aeg üks ja sama seltskond ühte ja sedasama juttu. Nagu vist igalpool mujalgi.
    Mis siin üldse kolada, kui enamus postitusi kinni on?

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mjaasa poolt
    Aga mida sa loodad? Et niisama äkki hakkavad pagulased meeldima, kui enne ei meeldinud? Ja need videod ning pildid ei soodusta seda eriti.
    Vaadates, kuidas mul on siin igal leheküljel enamik postitusi blokeeritud, on ju ilmne, et siin kirjutab kogu aeg üks ja sama seltskond ühte ja sedasama juttu. Nagu vist igalpool mujalgi.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    Iga jumala kord kui ma siia teemasse satun. Null progressi.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Iga jumala kord kui ma siia teemasse satun. Null progressi.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Saarlane poolt
    Millise minu lause kohta see nüüd käib?
    Ma ei saanud esialgu ka aru, et mille kohta sinu laused käisid. Ja nii arvasin, et Ungari mürgli kohta.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Millise minu lause kohta see nüüd käib?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Saarlane poolt
    Illegaalsete immigrantide arreteerimine on mõistlik.

Majanduspagulaste tagasisaatmine on mõistlik.

Süüria sõjapõgenike vastuvõtmine on mõistlik.

Milleks kogu ülejäänud jaur?
    Noh, päris nii see ka ei saa käia, et mingi mass tuleb lihtsalt lambist sisse ja pärast siis otsi mööda Euroopat taga, et kus ja kes täpselt keegi on.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Illegaalsete immigrantide arreteerimine on mõistlik.

Majanduspagulaste tagasisaatmine on mõistlik.

Süüria sõjapõgenike vastuvõtmine on mõistlik.

Milleks kogu ülejäänud jaur?

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    http://maailm.postimees.ee/3329569/u...aign=fb_social ei tea mis see karistus nüüd on?

PS. cannuman, need on üksikud erandid su videos!!

Leave a comment:

Töötlen...