Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
Taoliste pealkirjade ja väljaütlemiste saatel, nagu seda praegu tehti, siis... kas see näitab, et selleks ollakse (ühiskondlikult, poliitiliselt) võimelised? Ja kui ollakse, siis kuidas seda "turundatakse"?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Ma ei uurinud sinu valmisolekut
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kes mängu jälgis teab, et selline ettepanek tehti ka, aga obv ei saanud 4/5 toetust järgi. Praegunegi variant oli piiri peal möne erakonna jaoks“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
Delfi ajakirjanik Kaarel Kressa on pahane, et Ameerikas piiratakse soolist ja rassilist diskrimineerimist:
USA välisministeerium teavitas Prantsusmaal ja teistes EL-i riikides tegutsevaid ettevõtteid, et kui nad tahavad jätkata USA-s riigihangete täitmist, peavad nad lõpetama vähemuste positiivse diskrimineerimise.
"Positiivne diskrimineerimine"
Hello! I´m mentaly ill.Kommentaar
-
Mõned automüüjad vist seda krahhi pikalt üle ei ela, vähem ettevõtteid on Eestile/maksundusele hea?
YNWA!Kommentaar
-
Kas automüüjatel on ununenud juba rekordeid purustanud november-detsember 2025? Miks siis artikleid ei tehtud, et kui hea äri on?Mõned automüüjad vist seda krahhi pikalt üle ei ela, vähem ettevõtteid on Eestile/maksundusele hea?
https://arileht.delfi.ee/artikkel/12...su-ule-vaadataKommentaar
-
Kommentaar
-
-
See automaks vöetakse riigilt ära teistpidi, nt töövõimetuse toetuse kaudu. Täpselt nii üks tuttav kirjeldas, kellel 4 autot. Kui riik poleks sellega nokkima hakanud, poleks ta ever möelnud mingi töövõimetuse blankettidega huiama hakata. Ja nii situtaksegi süsteemid ära ja kaotatakse usaldust.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
Kas ma saan nüüd õigesti aru, et EU plaanib USile vastu hakata suurema sõltuvusega Hiinast?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar