Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui eestis kòik seas peaks ára tapma, siis vóiks ka kòiks oravad ju hukata?

Kommentaar

Algselt postitas kaala Vaata postitust

DEI - Jess! Veel marksismi. Meil päris probleeme pole, seega jagub aega, raha ja energiat igasuguse muu trillatrallaga tegeleda.

Terve venemaa valmistub Euroopa ründamisele, aga meie siin Euroopas elame ikka deliiriumis. Ega enne aru ei saagi, kui orkide armee kuskilt peale surub ja olukord sunnib tegutsema. Natuke sama nagu apoliitilised venelased keda on ca 70-80% kes poliitikaga tegeleda ei soovi.
      Varsti tuleb Trump 20% jutuga välja.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
          Punaoravate JOKK korruptiivsed skeemid igas ametis ju, vähemalt sa andsid neile oma toetuse ju.. lol.

aga nyyd láheb päris naljaks, vallatu prints terras, kes lábi mingi tutvuse kaudu tänu Lehtme varastatid häältele, tunnistab et pôllumajandus on puccis ja hakkab see homoportaalis kaaslast otsinud NALI midagi päästma???? :,D

Kommentaar

pfahahahhahaahha, kes vòtab peale sellist avaldust üldse neid idikaid seal ekspressmeedias tǒsiselt?

"nònda suurt kahtlustust ei avaldata kunagi vaid kuulujuttudele tuginedes" .... migid eriti topeltstandardid, ajakirjanikud aitasid kaasa ühes suurimas valimispettuses.
            lisaks arvestades et ekre ja prigozini teemad imeti pastakast välja tápselt samal ajal et táhelepanu grus200 tulevastelt sigadustelt, aga nyyd naudime kuidas eesti lihtsalt venemeelsete káes ára hávib, oleme juba vága paljude negatiivsete rekorditega ELis esirinnas. Ja punaoravad koos sots 200ga, on vàga hásti eestlaste julgeolekut hàvitanud.. idikad kes aru sellest siiani ei saa.

Kommentaar

Veel mõned nädalad tagasi olid Tallinna koolistaadionid (Mustamäel kindlasti) lukus. Nüüd aga on need nädalavahetustel kindlasti hilisõhtuni avatud ja seal mängib palju lapsi. Mida arvate, miks koolistaadionid avalikuks kasutamiseks avati (teiste Tallinna piirkondade kohta ma ei tea, kirjutan Mustamäest)?

Kommentaar

Koolistaadionid tehti imo eelmine aasta lahti. Olen enda poisiga käinud seal regulaarselt müdistamas. Tõsi, vist haldusala järgi Haaberstis.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                  Koolistaadionid tehti imo eelmine aasta lahti. Olen enda poisiga käinud seal regulaarselt müdistamas. Tõsi, vist haldusala järgi Haaberstis.
                  Kas sa käisid kooli staadionil õppepäeva ajal või nädalavahetustel? Ma nägin, et õppepäeva ajal, umbes kella 17.30-ni, olid Mustamäe piirkonna koolistaadionid (mida ma nägin) avatud. Kuid õhtuti pandi need kinni ja nädalavahetustel olid need suletud.

Aga täna, kui ma õhtul Aarte Gümnaasiumi (80-tel "Lõvide" baas) koolistaadionist mööda kõndisin, olin üllatunud, nähes, kui palju lapsi (erinevad seltskonnad) staadioni erinevates osades mängisid.

Kommentaar

President Trump Has Achieved Peace Between:

–India & Pakistan

–Israel & Iran (Ceasefire)

–Serbia & Kosovo (Trump’s intervention deterred escalation)

–Congo & Rwanda

–Thailand & Cambodia (Border-Clashes Ceasefire)

–Armenia & Azerbaijan

–Saudi Arabia, Syria, Lebanon (Abraham Accords)

And now the fake news media shamelessly attack Trump because he hasn’t YET finished bringing peace between Ukraine and Russia!​

Kommentaar

Eile... või siis üleeile alles oli Serbia ja Kosovo vahel naginat. Ja eks selle nimistu puhul saa veel nuriseda, kuid suures plaanis tõsi ta on, et suurel meedimaastikul ja EU inimestel on korralik TDS.
                      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Vatnik siin Vatnik seal, Vatnik iga nurga peal.

Kommentaar

Algselt postitas Tallinec Vaata postitust
                          Kas sa käisid kooli staadionil õppepäeva ajal või nädalavahetustel? Ma nägin, et õppepäeva ajal, umbes kella 17.30-ni, olid Mustamäe piirkonna koolistaadionid (mida ma nägin) avatud. Kuid õhtuti pandi need kinni ja nädalavahetustel olid need suletud.

Aga täna, kui ma õhtul Aarte Gümnaasiumi (80-tel "Lõvide" baas) koolistaadionist mööda kõndisin, olin üllatunud, nähes, kui palju lapsi (erinevad seltskonnad) staadioni erinevates osades mängisid.
                          Olen käinud eri variantidel. Kas mingi 21.30ni ilusal ajal. Seal muidugi vist see aspekt, et koolijuhid kardavad naabermajade kaebuseid. Kunagi üks linnajuht rääkis, et esmaspäevased kirjad "keegi lärmas kooliõuel" on neil tavaline.

Kommentaar

Olen käinud eri variantidel. Kas mingi 21.30ni ilusal ajal. Seal muidugi vist see aspekt, et koolijuhid kardavad naabermajade kaebuseid. Kunagi üks linnajuht rääkis, et esmaspäevased kirjad "keegi lärmas kooliõuel" on neil tavaline.
                            Sellistele on lihtne vastus - palun leia lähim Türisalu pank ja hüppa.

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Sellistele on lihtne vastus - palun leia lähim Türisalu pank ja hüppa.
                              Ühe staadioni naaberkaebaja on üliaktiivne twitteris, pärast võetakse veel koolijuht ette, kes seda sitta tahab

Kommentaar

Olen käinud eri variantidel. Kas mingi 21.30ni ilusal ajal.
                                Miks see teema mulle lähedane on, on sellepärast, et tahtsin Mustamäel õhtuti jooksmas käia. Kunagi käisin läbi paljud koolistaadionid – need olid õhtuti ja nädalavahetustel lukus. Ja Mustamäe metsas jalutavate koerte vahel joosta ei tahtnud.

Aga eilne õhtune pilt Arte Gümnaasiumi avatud staadionil üllatas ja rõõmustas. Millega need lapsed, kes koolistaadionil mängisid, tegeleksid, kui see oleks nädalavahetuse õhtul lukus? Eeldan, et Mustamäe koolidirektorid või koolide kinnisvara haldajad said lõpuks korralduse koolistaadionid inimestele avada.

Kommentaar

Working...
                                X