Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas JuriM Vaata postitust

See oli kohutav "vabale meediale". Aga sellega on üks värk - mitte keegi ei rääkinud sellest 2021 või need järgmised 4 aastat. See, et see alles nüüd "päevavalgele" tuli on natukene liiga mugav just vastaste* jaoks. Seega ilmselt on seal veel asju millest me ei tea.
    Keegi pole sulle öelnud 2021 aasta paiku v varem, et BBC on väga subjektiivne vöi jagab lausa valeinfot ?
    “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

See oli kohutav "vabale meediale". Aga sellega on üks värk - mitte keegi ei rääkinud sellest 2021 või need järgmised 4 aastat. See, et see alles nüüd "päevavalgele" tuli on natukene liiga mugav just vastaste* jaoks. Seega ilmselt on seal veel asju millest me ei tea.
      Palun seleta, kuidas oleks saanud aastal 2021 rääkida dokumentaalist, mis oli eetris 2024. aasta 28. oktoobril?

Kommentaar

Ok, ma päris ausalt hetkel ei saa aru kas te üritate siin rage baitida vms. Aga sel hetkel kui see lugu eetris oli, ei pannud keegi seda ju "tähele", et kuule mingi jama on ja see orinaal kõne ei olnud ju päris selline nagu BBC kokku lõikas?

Kommentaar

Aga sel hetkel kui see lugu eetris oli, ei pannud keegi seda ju "tähele", et kuule mingi jama on ja see orinaal kõne ei olnud ju päris selline nagu BBC kokku lõikas
          no vat, selle kohta ma ootaks küll ÕLi intervjuud Poliitikaguruga,

et kas nad polegi neid kõnesid originaalis kuulanud ja
          mitte päris nii suured selle ala spetsialistid kui lasevad välja paista või hämasid ka teadlikult

GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
          GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
          (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust

no vat, selle kohta ma ootaks küll ÕLi intervjuud Poliitikaguruga,

et kas nad polegi neid kõnesid originaalis kuulanud ja
            mitte päris nii suured selle ala spetsialistid kui lasevad välja paista või hämasid ka teadlikult
            Ma ei tea kas sa kuulad Olukorrast Riigis saadet, aga seal räägiti päris ausalt - et selline kokkulõikamine toimub koguaeg. Sest noh eetrisse saabki nii 1min kuni 2min klipp maksimaalselt - aga seal oli kahe järjestikuse lause vahe originaalis 39 minutit vms. Seega see oli ikka väga meelega nii tehtud. Ja ma väga ei usu, et keegi ei kuulanud seda kõnet toona + tegelikult ju kogu Trumpi enda meeskond ei rääkinud sellest ise ka sõnagi. Ja väga vähe tõenäoline, et neil polnud õrna aimugi.

Kommentaar

Working...
            X