Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Euroopa jaoks pole sõda Euroopas, mida sa ajad? ja mis 72% sa jahud?
    Kui sibul tuleb tapatalgutelt tagasi, siis saab rahulikult Euroopasse puhkama sõita. Pean detailsemalt kirjeldama?

72% venkudest vms toetavad Keskerakonda.
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Nojah, see selge ja õudne olukord, aga üsna klassikaline et mune on vähe et asjadele konkreetsem joon tõmmata. Meie enda Narva jura on ehe näide enne kui lähme kaugemale näpuga näitama. Põhimõtteliselt russidele hüljatud/unustatud linn.

Kommentaar

Narvaga on kõige kurvem see, et kui sibul nihutab ise piiri ja ütleb, et need siin on meie sibulad... siis ega meil midagi möliseda nagu polegi.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Keegi viitsib ERRi inimestele öelda, et ärgu lasku uudiseid eetrisse, kui info on ebaselge või suisa väär? Mõni 80% inimestest muidu jääbki uskuma, et ICE pidas 5 aastase lapse kinni ja kasutas teda peibutisena, et ta isa kinni püüda.

Kommentaar

Marxistid segasid Tartu Rahu aastapäeva tähistamist:

Trump lõpetas ÜRO rahastamise. Pankrot koidab.

USA lahkus WHO -st. Pankrot koidab.

Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Appi kui piinlik Alar Karis.

Kommentaar

Reaalsuse ilusaks valetamine on parem?

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
                  Appi kui piinlik Alar Karis.
                  Erinevad inimesed loevad või kuulevad sellest intekast küll eri asju. Poliitikutest kiidaks Raimond Kaljulaidi.

EDIT: Eriline vastutus ka Delfil, Postimehel jm.

Kommentaar

Kui Euroopa ei ole valmis (või teeb seda nii aeglaselt, nagu teeb) survet rohkem peale keerama, siis on see pmst müts peos Putini ette minek, mis vaid tõstaks Venemaa enesekindlust oma raskused ära kannatada ja teistelt veel rohkem nõuda. Mulle tundub, et siis oleks vaid küsimus selles, kas Ukraina kaotab rohkem või veel rohkem (eriti kui ilmutame ette juba valmisolekut mingite X ja Y asjadega leppida). Läbirääkimiste laua taga koha otsimine paistab hetkeseisul kui asendustegevus või lihtsama vastupanu teed minek, lootuses, et ehk saab nõnda lõpuks väiksema vaevaga teema laualt ära, vähemalt minu tagasihoidlikul hinnangul.

Jagan ühte teemakohast kommentaari, mis on küll juba jaanuarist, aga millega olen igati päri: Euroopa peab endale kindlaks jääma: Putiniga rääkimine ei ole rahustrateegia

Kommentaar

A mis see päris plaan nagu on? Et neid sanktsioone on siin juba rohkem kui dekaadi jagu välja mõeldud. Tulu väga suurt ei ole kuna sm. Xi hoiab oma ripatsit pinnapeal. Ja isegi kui Hiina Venemaal vaiba alt tõmbab siis nood on nõus heina närima, peaasi, et Krim nash oleks. Et kas nagu mingit muud strateegiat ka on? Või on sanktsioonid ja teist arvamust omavate inimeste tampimine ainsad suunad?
                      Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust
                        Kui Euroopa ei ole valmis (või teeb seda nii aeglaselt, nagu teeb) survet rohkem peale keerama, siis on see pmst müts peos Putini ette minek, mis vaid tõstaks Venemaa enesekindlust
                        eks seda peljati juba mitu a-t tagasi, et suured teevad salakokkuleppeid üle väiksenate peade

Euroopa peab endale kindlaks jääma: Putiniga rääkimine ei ole rahustrateegia
                        "Rahvusvahelise meedia väitel kaaluvad Prantsusmaa ja Itaalia valitsus võimalust uuesti alustada kontakte Venemaa diktaatori Vladimir Putiniga ning teevad lobitööd erisaadiku ametisse nimetamiseks. Nad toovad põhjenduseks kartuse, et Donald Trump võib muidu Putiniga Ukraina küsimuses Euroopa selja taga kokku leppida."

ehk siis nagu võis arvata, et mõtle Eesti president ise eriti midagi välja, vaid võimendab suuremate algatusi​
                        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                        (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Ehk igasugune pehme, äkki räägiks Vene natsidega ilusti? Jutt ongi kõige rõvedam läbu üldse. Praegu tuleb agressiivselt välja kutsuda nii Venelasi kui Ameeriklasi, kes omale Pedofiilid etteotsa valinud.

Kommentaar

Lampi Unitedi teemast mujale ringi tulnud piiluma, aga miks see halb on kui Karis arvab, et EL peaks ka lauataga istuma? Parem variant on see, et teised riigid meie eest otsustavad? Seda enam, kui suuremad EL riigid selle nimel kuskil tagatubades töötavad ja kas mitte ka Stubb ei ole maininud, et mingi hetk peaks siiski mingi dialoog venelastega tekkima.

Karis tundub mulle mõistlik mees ja ma teda selle mõttevälgatuse pärast küll trammi alla ei lükkaks. Käis ju meie eelmine palju kiidetud president, mitte väga ammu Putinile Moskvas isiklikult käppa pihku viskamas ja teda laulupeole kutsumas, oli siis Venemaa ja ta poliitiline juhtkond kuidagi parem? Siinkohal tuletaks meelde, et sõda käib Ukrainas juba aastast 2014.

Kommentaar

Pärast seda viimast laadateatrit külmutatud vene varadega ei olegi ELil mitte mingeid kaarte jäänud kaasa rääkida sellel veidral näitemängul mida USA administratsioon venelaste lõbustamiseks on kokku pannud. Realistlikult, loomulikult jääb alati teoreetiline variant, et leidub üks munadega riigijuht ja leitakse mingi tõsiselt kõrgtehnoloogiline sõjaline kaart lauda lüüa, mis piidritel tõesti vähemalt mingiks ajaks suure nutuvõru ümber suu tõmbaks. Või vähemalt tõmmata mingigi konkreetne punane joon külmal talvel tsviiltaristu metoodilise hävitamise suhtes. Näiteks, et Taani väinades saab olema väga konkreetne piirang romutankeritele, ehitage uued kui ei meeldi meie reeglid. Karise süü seisneb peamiselt selles, et tiblade süsteemi lähedalt näinud elukogenud inimesena oleks ta pidanud ette nägema oma sõnade lähitulevikku infosõja situatsioonis. Mitte keegi ei saanud sellest mõttetust kaagutamisest targemaks ega kasu ei Ukrainas ega Euroopas ei lühikeses ega ka pikas perspektiivis. Küll aga oli see täiesti ideaalselt kandikul ette toodud propavõimalus moskvale, suurepärane võimalus oma kodupublikule zombikastist taaskord ette mängida hästi sisse töötanud pala - näed kuidas nad seal geiroopas ikka kardavad ja austavad meid - isegi fashistlik pribaltika hakkab aru saama, et meie vastu sõjaliselt ei saa keegi! Järelikult on SMO olnud täielik edulugu ja kõik läheb po planu! Uraaa! Pobeda za nami jne.

zahharova nimelise suka kommentaar oli muidugi korralik huumor, tundub et rääkis nendest lauaalustest teenimisvõimalustest laua taha püstiselt pääsemise unistuse nimel ikka puhtalt isiklikust kogemustest...

Kommentaar

Mis kaart? Ostaks nii palju venelaste kraami, et nad jäävad rahas suplema ning unustavad sõjategevuse? Või siis juba ostaks vallutatud ala tagasi?

Ukraina oli kaotanud juba siis, kui venkude sõdurid enda jala nende riigis maha panid. Neid okupeeritud alasi nad tagasi ei saa (mõistagi eksisteerivad erandid, kuid hea mitu aastat on hea õppematerjal), sest Venemaa on suur, loll ja ohtlik.

Kommentaar

Working...
                                X