Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Päevapoliitika

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • LeeRomeno
    Eesti koondislane
    • Aug 2012
    • 4686

Algselt postitanud kasutaja marcello poolt
    Näidake mulle ema kes näeb oma last kuskil rüseluse keskel ja tema esimene instinkt on seda filmida.
    Ja kui naised koos olid ja arutasid midagi ning siis märkasid intsidenti siis kuidas üks naistest läheneb hoopis teiselt poolt kui filmitakse?
    kui sa videot algusest vaatad, siis on näha, et nad ikkagi on koos ja tulevad kohviku poolt peale situatsiooni märkamist, tegin sulle isegi pildi valmis:
    Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.

Kommentaar

• LeeRomeno
      Eesti koondislane
      • Aug 2012
      • 4686

Algselt postitanud kasutaja telekavaataja poolt
      Selle teema viimaste 20 lehekülje ilmselt kõige mõistlikum väide.
      Sellega olen küll nõus, Tsahkna rollist pole ma senimaani aru saanud, isiklik arvamus on see, et tema roll on pigem mingi konsultandi moodi, kellel on poliitiline kogemus olemas, üheski sisulises arutelus pole teda kohanud.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
        Bradolf Pitler
        • Jan 2004
        • 30425

Algselt postitanud kasutaja LeeRomeno poolt
        Sellega olen küll nõus, Tsahkna rollist pole ma senimaani aru saanud, isiklik arvamus on see, et tema roll on pigem mingi konsultandi moodi, kellel on poliitiline kogemus olemas, üheski sisulises arutelus pole teda kohanud.
        Riigikokku saada ja loota, et mingil hetkel on valitsusel vaja mingit väikest jubinat juurde, et asju läbi viia. Loe "strandberg ja kilekotimaks".

Kommentaar

• Gallacher
          Eesti koondislane
          • Dec 2008
          • 3277

kui sa videot algusest vaatad, siis on näha, et nad ikkagi on koos ja tulevad kohviku poolt peale situatsiooni märkamist, tegin sulle isegi pildi valmis:
          https://imgur.com/a/CGy1JqE
          Halva kokkusattumuse tõttu sattus Eesti 200 üritus samasse kohta (Kohvik Moskva) samal ajal kui seltskond vabakal jauras ja see sakslane olevatki suhteliselt lühikese süütenööriga tegelane, aga originaalis läks ta ikkagi E200 üritusele ja sellest koosviibimisest väljakul ei tieadnud mdi.ag
          Kuidas siis ikkagi oli? Kas läks juhuslikult kohvikusse E200 üritusele või daamiga kooskõlastatult läks lapsevankriga möllama?

Kommentaar

• marcello
            Universumi Direktor
            • Apr 2002
            • 6550

https://imgur.com/a/CGy1JqE
            Võõras naine läheb vahele aga ema eemale filmima?
            Korras seltskond!
            Valige e200
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

• LeeRomeno
              Eesti koondislane
              • Aug 2012
              • 4686

Algselt postitanud kasutaja Gallacher poolt
              Kuidas siis ikkagi oli? Kas läks juhuslikult kohvikusse E200 üritusele või daamiga kooskõlastatult läks lapsevankriga möllama?
              Juhuslikult oli E200 üritus samal ajal, sinna ta läks ikkagi planeeritult.

Kommentaar

• vendetta
                INSURRECTION
                • Dec 2001
                • 3143

Ei läinud just väga kaua kui sama mängu käigus õnnestus veel teinegi omavärav lüüa.
                http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/kadri-napritson-acuna-mu-pere-ja-soprade-elu-on-pooratud-pea-peale?id=84757591

No mida te ronite poliitikasse kui ikka absoluutselt kriitikat ei talu. Sellised labiilsed inimesed võiks enda ja pere vaimse tervise huvides küll mingi muu hobi leida. Põhiline on see, et kõik teised on pahad ja süüdi, täpselt sama muster nagu suvalisel telegram.ee vandenõuteoreetikul, kui faktid räägivad sinu fanaatilise usu vastu, siis häda neile faktidele!

Kommentaar

• Daz Booob
                  naughty by nature
                  • Sep 2003
                  • 11838

Palju õnne sellele, kelle laps saab samas lasteaias, koolis käima.
                  see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Gallacher
                    Eesti koondislane
                    • Dec 2008
                    • 3277

Algselt postitanud kasutaja vendetta poolt
                    Ei läinud just väga kaua kui sama mängu käigus õnnestus veel teinegi omavärav lüüa.
                    http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/kadri-napritson-acuna-mu-pere-ja-soprade-elu-on-pooratud-pea-peale?id=84757591

No mida te ronite poliitikasse kui ikka absoluutselt kriitikat ei talu. Sellised labiilsed inimesed võiks enda ja pere vaimse tervise huvides küll mingi muu hobi leida. Põhiline on see, et kõik teised on pahad ja süüdi, täpselt sama muster nagu suvalisel telegram.ee vandenõuteoreetikul, kui faktid räägivad sinu fanaatilise usu vastu, siis häda neile faktidele!
                    Kõikide "tumedama nahalise" laste nimel - Siig ja Hai!

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                      Bradolf Pitler
                      • Jan 2004
                      • 30425

Nädal EV200-s.
                      Kogu juhtkond ja PR-tiim oli täiesti pissed off selle Saksa tüübi peale. See oli nende esimene kriis üleüldse. Ta oleks muidu koheselt erakonnast välja visatud, aga kuna tema naine on ka mingi aktivist, siis oli sellega raske. Esimene otsus tehti, et ei tehta sotse ja ei kommenteerita, millest tuli ka "meie jaoks on asi lõppenud". Kuna kogu olukord olla nii loll olnud, siis polnud ka mitte midagi spinnida, sest kõik said aru, et sakslane oli see, kes jama kokku keeras.
                      Nädal aega sibliti, oodati, et asi rahuneks maha. Tüüp visati sisuliselt välja erakonnast, kuigi avalikult öeldi, et ta läks ise. Avaldati kahetsust, et ta ära läks, et mitte anda teistele jõududele võimalust öelda, et "näe, meid piinati ja nad ise ka tunnistavad seda". Ja siis hakati avaldama arvamusi, et äkki mingi seltskond, kelle arvates lapsevankri ründamine oli eos natsism, hääletavad nende poolt.

Vott, selline asi. Mõtlesin kõik ise välja, ma ei tea midagi.

Kommentaar

• Martin
                        Kõige kaunim klubi
                        • Aug 2001
                        • 14255

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                        Ma ei saa üldse aru sellest asjast. Sakslane tahtis nagu lahkuda, kuid erakonna juht ei luba? Misasja? Ma seni teadsin, et lahkud nagu tahad, nüüd tuleb välja, et oled sunnismaine. Kas keegi Seederile seda ikka ütles, sest kuidas Tsahkna lahkuda sai?
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                          Bradolf Pitler
                          • Jan 2004
                          • 30425

Algselt postitanud kasutaja Martin poolt
                          Ma ei saa üldse aru sellest asjast. Sakslane tahtis nagu lahkuda, kuid erakonna juht ei luba? Misasja? Ma seni teadsin, et lahkud nagu tahad, nüüd tuleb välja, et oled sunnismaine. Kas keegi Seederile seda ikka ütles, sest kuidas Tsahkna lahkuda sai?
                          Juht tahtis, et ta lahkuks, aga ei saanud seda öelda, kuna siis oleks tema aktivistist abikaasa ka ilmselt jaurama ja oleks tulnud teema "aga ta kaitses oma last". Oleks ta välja visatud, siis oleks läinud palju järgi ja oleks räägitud, et oleme nagu teised erakonnad.
                          Nüüd siis tehti härrale selgeks, et äkki ta läheks ise ja oleksid kõik rõõmsad.

Kommentaar

• marcello
                            Universumi Direktor
                            • Apr 2002
                            • 6550

Naine seda lahkumist ei filminud või mis ta esimene instinkt oli?
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

• futbolidipaul
                              U21
                              • Aug 2003
                              • 4404

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                              Nädal EV200-s.
                              Kogu juhtkond ja PR-tiim oli täiesti pissed off selle Saksa tüübi peale. See oli nende esimene kriis üleüldse. Ta oleks muidu koheselt erakonnast välja visatud, aga kuna tema naine on ka mingi aktivist, siis oli sellega raske. Esimene otsus tehti, et ei tehta sotse ja ei kommenteerita, millest tuli ka "meie jaoks on asi lõppenud". Kuna kogu olukord olla nii loll olnud, siis polnud ka mitte midagi spinnida, sest kõik said aru, et sakslane oli see, kes jama kokku keeras.
                              Nädal aega sibliti, oodati, et asi rahuneks maha. Tüüp visati sisuliselt välja erakonnast, kuigi avalikult öeldi, et ta läks ise. Avaldati kahetsust, et ta ära läks, et mitte anda teistele jõududele võimalust öelda, et "näe, meid piinati ja nad ise ka tunnistavad seda". Ja siis hakati avaldama arvamusi, et äkki mingi seltskond, kelle arvates lapsevankri ründamine oli eos natsism, hääletavad nende poolt.

See on nagu "Riigimehed" juba.
                              Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

• Sambaz
                                Eesti koondislane
                                • Jan 2015
                                • 3695

Algselt postitanud kasutaja vendetta poolt

" et ma olen saanud vihkavaid kirju, sõnumeid, kõnesid, kus öeldakse, et ma olen vaimuhaige, et mu lapsel oleks ilma minuta parem, et ma kaoks siit Eestist minema jne, "
                                "välismaalasega abielus, kui ema segaverelisele lapsele, kui tütar vanematele häbiplekiks, kui ühiskonnale kahjulik kodanik"

Klassikaline EKRE trollide käekiri.

Kommentaar

Töötlen...