Algselt postitas marcello
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSelle teema viimaste 20 lehekülje ilmselt kõige mõistlikum väide.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustSellega olen küll nõus, Tsahkna rollist pole ma senimaani aru saanud, isiklik arvamus on see, et tema roll on pigem mingi konsultandi moodi, kellel on poliitiline kogemus olemas, üheski sisulises arutelus pole teda kohanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustkui sa videot algusest vaatad, siis on näha, et nad ikkagi on koos ja tulevad kohviku poolt peale situatsiooni märkamist, tegin sulle isegi pildi valmis:
https://imgur.com/a/CGy1JqEHalva kokkusattumuse tõttu sattus Eesti 200 üritus samasse kohta (Kohvik Moskva) samal ajal kui seltskond vabakal jauras ja see sakslane olevatki suhteliselt lühikese süütenööriga tegelane, aga originaalis läks ta ikkagi E200 üritusele ja sellest koosviibimisest väljakul ei tieadnud mdi.ag
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustkui sa videot algusest vaatad, siis on näha, et nad ikkagi on koos ja tulevad kohviku poolt peale situatsiooni märkamist, tegin sulle isegi pildi valmis:
https://imgur.com/a/CGy1JqE
Korras seltskond!
Valige e200INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustKuidas siis ikkagi oli? Kas läks juhuslikult kohvikusse E200 üritusele või daamiga kooskõlastatult läks lapsevankriga möllama?
Kommentaar
-
Ei läinud just väga kaua kui sama mängu käigus õnnestus veel teinegi omavärav lüüa.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/kadri-napritson-acuna-mu-pere-ja-soprade-elu-on-pooratud-pea-peale?id=84757591
No mida te ronite poliitikasse kui ikka absoluutselt kriitikat ei talu. Sellised labiilsed inimesed võiks enda ja pere vaimse tervise huvides küll mingi muu hobi leida. Põhiline on see, et kõik teised on pahad ja süüdi, täpselt sama muster nagu suvalisel telegram.ee vandenõuteoreetikul, kui faktid räägivad sinu fanaatilise usu vastu, siis häda neile faktidele!
Kommentaar
-
Palju õnne sellele, kelle laps saab samas lasteaias, koolis käima.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustEi läinud just väga kaua kui sama mängu käigus õnnestus veel teinegi omavärav lüüa.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/kadri-napritson-acuna-mu-pere-ja-soprade-elu-on-pooratud-pea-peale?id=84757591
No mida te ronite poliitikasse kui ikka absoluutselt kriitikat ei talu. Sellised labiilsed inimesed võiks enda ja pere vaimse tervise huvides küll mingi muu hobi leida. Põhiline on see, et kõik teised on pahad ja süüdi, täpselt sama muster nagu suvalisel telegram.ee vandenõuteoreetikul, kui faktid räägivad sinu fanaatilise usu vastu, siis häda neile faktidele!
Kommentaar
-
Nädal EV200-s.
Kogu juhtkond ja PR-tiim oli täiesti pissed off selle Saksa tüübi peale. See oli nende esimene kriis üleüldse. Ta oleks muidu koheselt erakonnast välja visatud, aga kuna tema naine on ka mingi aktivist, siis oli sellega raske. Esimene otsus tehti, et ei tehta sotse ja ei kommenteerita, millest tuli ka "meie jaoks on asi lõppenud". Kuna kogu olukord olla nii loll olnud, siis polnud ka mitte midagi spinnida, sest kõik said aru, et sakslane oli see, kes jama kokku keeras.
Nädal aega sibliti, oodati, et asi rahuneks maha. Tüüp visati sisuliselt välja erakonnast, kuigi avalikult öeldi, et ta läks ise. Avaldati kahetsust, et ta ära läks, et mitte anda teistele jõududele võimalust öelda, et "näe, meid piinati ja nad ise ka tunnistavad seda". Ja siis hakati avaldama arvamusi, et äkki mingi seltskond, kelle arvates lapsevankri ründamine oli eos natsism, hääletavad nende poolt.
Vott, selline asi. Mõtlesin kõik ise välja, ma ei tea midagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVott, selline asi. Mõtlesin kõik ise välja, ma ei tea midagi.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMa ei saa üldse aru sellest asjast. Sakslane tahtis nagu lahkuda, kuid erakonna juht ei luba? Misasja? Ma seni teadsin, et lahkud nagu tahad, nüüd tuleb välja, et oled sunnismaine. Kas keegi Seederile seda ikka ütles, sest kuidas Tsahkna lahkuda sai?
Nüüd siis tehti härrale selgeks, et äkki ta läheks ise ja oleksid kõik rõõmsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNädal EV200-s.
Kogu juhtkond ja PR-tiim oli täiesti pissed off selle Saksa tüübi peale. See oli nende esimene kriis üleüldse. Ta oleks muidu koheselt erakonnast välja visatud, aga kuna tema naine on ka mingi aktivist, siis oli sellega raske. Esimene otsus tehti, et ei tehta sotse ja ei kommenteerita, millest tuli ka "meie jaoks on asi lõppenud". Kuna kogu olukord olla nii loll olnud, siis polnud ka mitte midagi spinnida, sest kõik said aru, et sakslane oli see, kes jama kokku keeras.
Nädal aega sibliti, oodati, et asi rahuneks maha. Tüüp visati sisuliselt välja erakonnast, kuigi avalikult öeldi, et ta läks ise. Avaldati kahetsust, et ta ära läks, et mitte anda teistele jõududele võimalust öelda, et "näe, meid piinati ja nad ise ka tunnistavad seda". Ja siis hakati avaldama arvamusi, et äkki mingi seltskond, kelle arvates lapsevankri ründamine oli eos natsism, hääletavad nende poolt.
Vott, selline asi. Mõtlesin kõik ise välja, ma ei tea midagi.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustEi läinud just väga kaua kui sama mängu käigus õnnestus veel teinegi omavärav lüüa.
"välismaalasega abielus, kui ema segaverelisele lapsele, kui tütar vanematele häbiplekiks, kui ühiskonnale kahjulik kodanik"
Klassikaline EKRE trollide käekiri.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar