2009 lõpetasin Reaalkooli. Lennus oli tõesti väga jõukaid lapsi, enamik oli keskmine mass, oli ka vaesemaid. Ise olin Lasnamäe agulist välja tulnud venelane, kes enne õppis Lasnamäe sitases põhikoolis, kuhu pidin sõitma ikkagi kahe bussiga, kuna see oli omal ajal ainuke eestikeelne kool, mis mu vastu võttis.
Reaalkooli sain seitsmendas puhtalt selle pealt, kes ma olen. Vanemad ei pidanud midagi annetama ja kui mul oleks rahaga 0, siis oleks ka saanud.
Gümnaasiumis tuli rohkem juurde lapsi, kes polnud Tallinnast ega linnadest.
See, kas keegi jõukamatest peredest annetusi on teinud, jääb mulle teadmata. Aga keegi neist lastest ei olnud rumal.
Üldkokkuvõttes ma olen sadu, kui mitte tuhandeid arvamusi lugenud/kuulnud eliitkoolidest ja kõik nad on üleolevad ja valed.
Reaalkooli sain seitsmendas puhtalt selle pealt, kes ma olen. Vanemad ei pidanud midagi annetama ja kui mul oleks rahaga 0, siis oleks ka saanud.
Gümnaasiumis tuli rohkem juurde lapsi, kes polnud Tallinnast ega linnadest.
See, kas keegi jõukamatest peredest annetusi on teinud, jääb mulle teadmata. Aga keegi neist lastest ei olnud rumal.
Üldkokkuvõttes ma olen sadu, kui mitte tuhandeid arvamusi lugenud/kuulnud eliitkoolidest ja kõik nad on üleolevad ja valed.
Kommentaar