Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Päevapoliitika

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • vendetta
    INSURRECTION
    • Dec 2001
    • 3143

Algselt postitanud kasutaja MNa poolt
    EKRE pm taganes kõikidest oma põhilubadustest millest nad on viimased aastad jahunud. Kooseluseadus, Rail Baltica, maksude/aktsiiside langetamine jne. Milline suur üllatus Ja kõige narrim on see, et keskmine ekre valija on ilmselt veel rahul ka, et nagu oleks midagi saavutatud. Pole ju
    Üks hungveipin tuvastatud?
    Punkt aktsiiside alandamisest piirikaubanduse langetamiseks on umbes 10 sekundiga leitav... realismi huvides siiski olgu ära märgitud, et paber kannatab kõike ja ootame ära... sellist imeasja, et aktsiise tõesti langetatakse naljalt ei usu enne kui oma silmaga näed ostutsekil.

Kommentaar

• MNa
      Eesti koondislane
      • Aug 2009
      • 1846

Algselt postitanud kasutaja vendetta poolt
      Üks hungveipin tuvastatud?
      Punkt aktsiiside alandamisest piirikaubanduse langetamiseks on umbes 10 sekundiga leitav... realismi huvides siiski olgu ära märgitud, et paber kannatab kõike ja ootame ära... sellist imeasja, et aktsiise tõesti langetatakse naljalt ei usu enne kui oma silmaga näed ostutsekil.
      Hungveipin? Igatahes, ma lugesin sellise lause välja kusagilt - "Kui eelarve lubab, langetatakse aktsiise"

Kommentaar

• j6u1uv4n4
        Me engana que eu gosto
        • Jan 2009
        • 8175

Hungveipin? Igatahes, ma lugesin sellise lause välja kusagilt - "Kui eelarve lubab, langetatakse aktsiise"

Kommentaar

• vendetta
          INSURRECTION
          • Dec 2001
          • 3143

Klassikaline koalitsioonilepe, igaüks võib lugeda välja täpselt seda mida tahab

Kommentaar

• orbitaaljaam
            Meeskonnaliige
            • Apr 2004
            • 10334

Jep, see negatiivne eelarve kindlasti lubab. Või no, alati saab langetada ja siis laenu võtta

Kommentaar

• vendetta
              INSURRECTION
              • Dec 2001
              • 3143

No langetamise mõte ongi ju maksuraha tagasi tuua, seega ei tohiks eelarve seisukord kuidagi takistada.

Kommentaar

• Daz Booob
                naughty by nature
                • Sep 2003
                • 11839

Algselt postitanud kasutaja Pints poolt
                Sa siis väidad, et ajakirjanikele võib valetada, kui nad sulle ei meeldi?
                Tõsimeeli arvad, et valetamine on antud juhul teema? Või tahad supleriga mu meelsust mõõta?
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Daz Booob
                  naughty by nature
                  • Sep 2003
                  • 11839

Algselt postitanud kasutaja LaRaBla poolt
                  Sa räägid konkreetset ajakirjanikust või kogu kanalist? Ma kogu kanaliga otseselt kursis pole, aga konkreetne ajakirjanik jah sisuliselt pidi BBCst edasi liikuma, sest lõpuks keegi ei tahtnud talle enam tema stiili tõttu intervjuusid anda.
                  Pigem on DW kaaperdatud jah. Aga nuh, ütleme nii, et ma pigem seda enam ei kiika ka.
                  see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• orbitaaljaam
                    Meeskonnaliige
                    • Apr 2004
                    • 10334

Algselt postitanud kasutaja vendetta poolt
                    No langetamise mõte ongi ju maksuraha tagasi tuua, seega ei tohiks eelarve seisukord kuidagi takistada.
                    Lõuna eestlased käivad endiselt lätis, sest küprok ja suitsuvorst odavam, muu eesti ostab samade hindadega poest sama palju edasi kui varem, sest hui poed hindades alla tulevad. Riik kaotab, sest väheneb aktsiisitulu langetatud aktsiisi näol.

Kommentaar

• urmar
                      Sõltumatu mõtleja
                      • May 2005
                      • 9315

Räägitakse, et ref teeb sellise koalitsioonlepingu, mis on keskimeelne. Äkki pakuvad kõigile kodakondsust!

Kommentaar

• RealFan
                        Eesti koondislane
                        • Mar 2009
                        • 3195

Ma pole varasemate koalitsioonilepingutega eriti tutvunud. Kas nendes alati olnud nii palju sisutühja teksti?

Kommentaar

• orbitaaljaam
                          Meeskonnaliige
                          • Apr 2004
                          • 10334

Üks asi veel sellest koalitsioonilepingust - plaan alandada võrgutasusi ja elektri hinda vms. Samas on EE üks olulisemaid lüpsilehmi riigiettevõtetest. Siin populaarsuse nimel endale jalga ei tulistata?

Kommentaar

• Katk
                            mõh?
                            • Mar 2009
                            • 5944

Pole tahtmist nende pläusti lugeda, aga kas nende paljulubatud "rahva hääletus" või mis iganes selle nimi oligi lubaks ka erakorralisi valimisi või koalitsiooni tagandamist küsida?

Kommentaar

• urmar
                              Sõltumatu mõtleja
                              • May 2005
                              • 9315

Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
                              Üks asi veel sellest koalitsioonilepingust - plaan alandada võrgutasusi ja elektri hinda vms. Samas on EE üks olulisemaid lüpsilehmi riigiettevõtetest. Siin populaarsuse nimel endale jalga ei tulistata?
                              see aktsiis ju tilluke, 35 eurose arve puhul 1 euro ringis. Miks sellest üldsegi palju räägitakse?

Kommentaar

• orbitaaljaam
                                Meeskonnaliige
                                • Apr 2004
                                • 10334

No neid asju, mis enne valimisi lubati, neid väga palju ju alles ei jäänud....

Kommentaar

Töötlen...