Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Tösiselt ka kiidad takka sellist avaldust presidendilt? Näitab suurt intelligentsi taset ja viisakust, eks?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
Kommentaar
-
see nii retard argument, olgem ausad, selline ehe keskerakonna levelil "teised ju teevad ka". Kuhu me legit välja jõuame kui kõik oma standardid langetaks kõige hullema tasemeleKommentaar
-
Kommentaar
-
Asi pole ainult päevapoliitikasse sekkumises vaid ka lapsikus väljenduslaadis. Mulle seostus see eeskätt mõnede kunagiste klassiõdedega, kes kusagil kuuendas-seitsmendas klassis igal võimalikul ja võimatul juhul teatasid, et "ma vihkan" - ma täiega vihkan matat, ma täiega vihkan koolitoitu, vihkan rämedalt seda või teist. Jabur.Kommentaar
-
Kersti pole P. Diddy.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)Kommentaar
-
ekre vennad teavad paremini, et ikkagi vihkabeks sünkroontõlk umbes sedasama ütlebkiI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.Kommentaar
-
See on huvitav, et kui ekrelaste suust kölab möni halb lause, siis ollakse tagajalgadel, aga kui president halvasti ütleb, siis asutakse esimesena kaitsma.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar