Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
et debiilikutega vöib käituda kuidas iganes tahad? Vene ja Valgevene jöuorganid mötlesid ilmselt ka, et nabivad nii palju debiilikuid kinni kui vöimalik, siis enam teised ei julge.
Olen nöus, et praegu koguneda ongi debiilsus ja politsei peakski sekkuma, kui sajad ilma maskita üksteise otsas hööruvad. Küll aga ei ole ringi liikuvatest videotest jäänud politseist head muljet - Ma ei imestaks, kui mõni trummiga hipster kelle politsei minema viis löpuks oma öiguse saaks“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
Ma ei saa aru kas mul jäänud mingi asi nägemata-kuulmata või mõtled sa välja praegu asju ja kõrvutad meie jõuorganite käitumist idanaabri omaga? See, mida ma näinud olen senimaani, on olnud politsei poolt ikka väga adekvaatne reageerimine olukordadele. Kui sul aga mingit salamaterjali jagada, siis lasen end hea meelega ümber veenda.et debiilikutega vöib käituda kuidas iganes tahad? Vene ja Valgevene jöuorganid mötlesid ilmselt ka, et nabivad nii palju debiilikuid kinni kui vöimalik, siis enam teised ei julge.
Olen nöus, et praegu koguneda ongi debiilsus ja politsei peakski sekkuma, kui sajad ilma maskita üksteise otsas hööruvad. Küll aga ei ole ringi liikuvatest videotest jäänud politseist head muljet - Ma ei imestaks, kui mõni trummiga hipster kelle politsei minema viis löpuks oma öiguse saaksKommentaar
-
Praegu arvavad(!) mõned inimesed, et mõned politseinikud ei käitunud vastavalt seadusele. See ei ole probleem, sest sellist olukorda ikka tekib ja seepärast ongi kohtud loodud.
Ma saan aru, et mõni tahab profiiti lõigata muljest, et politsei on üdini korrumpeerunud jne, aga see on ju vale.Kommentaar
-
Jeebus küll, argumenteerimise alus on need kristide videod. Mine käi korra sealt meeleavalduselt läbi, lindur.et debiilikutega vöib käituda kuidas iganes tahad? Vene ja Valgevene jöuorganid mötlesid ilmselt ka, et nabivad nii palju debiilikuid kinni kui vöimalik, siis enam teised ei julge.
Olen nöus, et praegu koguneda ongi debiilsus ja politsei peakski sekkuma, kui sajad ilma maskita üksteise otsas hööruvad. Küll aga ei ole ringi liikuvatest videotest jäänud politseist head muljet - Ma ei imestaks, kui mõni trummiga hipster kelle politsei minema viis löpuks oma öiguse saaks
Kogu selle hõõrumise ja grupikallide ja sõimamise peale tehti 7 menetlustoimingut, aga siin käib üks jutt Valgevenest ja Venemaast."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
UK on igasuguste ID-dokumendi-laadsete asjade osas imelik riik. Natuke sarnane sellele, kuidas sakslased Street Viewsse ja pangakaartidesse suhtuvad. Kusjuures ID-kaartide vastu olid omal ajal nii leiboristide vasaktiib, toorid kui ka libdemid. Ainsana tahtsidki neid kasutusele võtta tsentristlikumad leiboristid.https://www.thetimes.co.uk/article/w...eady-fvt86p5fv
Ma ei teadnud kuhu seda postitada, aga tundub, et autor ei oska/ei viitsi lugeda eriti
Täis jama.
Tegemist on muidugi täiesti ebaratsionaalse suhtumisega. Samadel inimestel on passid, Social Security Number, pangakaardid jne. Aga just ID-dokument oleks see, millega saaks neid pidevalt jälgima hakata!Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Daz Booob oskab kindlasti kuidagi filosoofiliselt lahti mõtestada, miks see tavaline keskklassi rahvas kipub endale juhiks valima meest, kellel on tema enda sõnade kohaselt «väga tugev elukooliharidus»20 LEGENDKommentaar
-
Ei, ma körvutasin sinu tölgendust korrektse politsei tegevuse kohta idanaabrite omaga, kus ka menetluses ilmselt solvamised, löhkumised, avaliku korra rikkumised ning rohkem pöhjendusi justkui olema ei pea.Ma ei saa aru kas mul jäänud mingi asi nägemata-kuulmata või mõtled sa välja praegu asju ja kõrvutad meie jõuorganite käitumist idanaabri omaga? See, mida ma näinud olen senimaani, on olnud politsei poolt ikka väga adekvaatne reageerimine olukordadele. Kui sul aga mingit salamaterjali jagada, siis lasen end hea meelega ümber veenda.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
See on veidi mitmetahulisem. Kohtasin täna vabakal enda kunagist elukaaslast, kes sealt artiklit kirjutab ja selleks on viis päeva nendega veetnud. Et reaalsuses ei pea paljud teda mingiks juhiks, aga seda teeb siin osa meediast, kes valib välja kõige lärmakama kuju, kes siis pläriseb kogu eetri täis. Suur osa on sellised "kaotasin enda töö, ettevõtte jms" ja nüüd lihtsalt tulen välja. Sealt edasi hakkab juba tööle seltskond ja küünarnukitunne, mistõttu siis igasugu kallistused jms shit.Daz Booob oskab kindlasti kuidagi filosoofiliselt lahti mõtestada, miks see tavaline keskklassi rahvas kipub endale juhiks valima meest, kellel on tema enda sõnade kohaselt «väga tugev elukooliharidus»Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar