See Tartu roheliste esindaja ETV debatis on täitsa nummi.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
-
krdi... ma siin post 4 HW mõtlen, et räige paradoks on. Võime öelda vist suure kindlusega, et EKRE valijate seas on vaktsineerimine problemaatilisem küsimus kui näiteks E200 või REF. Paradoks siis selles, et kui EKRE oleks valitsuses, siis seal tuleks M&M-lt üsna konkreetne: "tähendab, kui nõuga ei saa, siis teeme jõuga". Ja tehtud. Kogu probleem lahendatud.
Aga kuna nad ei ole valitsuses ning nende ainukene strateegia on vastandumine, siis me ei saagi lahendada ära probleemi selle paarikümne %-ga.
Mul tunne, et võiks M&M-le mingid villad ja majad vahemere äärde orgunnida koos mõne bitcoiniga ja...Kommentaar
-
Kasvavad uued Grünthalid peale, sest see ju...kasumlik? kovalid juba on, tõesti keegi arvab, et vend seda uskumuse tõttu räägib, mida ta räägib?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma lõin ka selle pärast käega, ei viitsind hakata kuskilt kapist ID-kaardi lugejat otsima ja mingeid sertifikaate installima.
Õnneks on kohalik valimisjaoskond kohe lasteaia kõrval, saab õhtul läbi käia ja oma juntsudele eelajaloolist elu näidata.Kommentaar
-
60% e-hääletuse/eelhääletuse ajast on möödas ja koos on 66% eelmiste KOV-i valimiste e-hääletuse/eelhääletuse saagist (e-häälte osakaal oluliselt tõusnud). Kus see väga madal valimisaktiivsus väljendub?
EDIT: Vahva joonise sai siit muidu:
20 LEGENDKommentaar
-
Mnjah, läks kuidagi mööda, et ta keskis üldse kandideerida kavatses, siin ka seletatud selle kohta.
Kommentaar
-
Kas kesklinnas pole mingeid hot piffa, kelle poolt hääletada saaks? valimised.ee saidil ei saa pilte automaatselt näha.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar