Siin kedagi, kes valimas ka ei käi? Või teab nyyd kindlalt, et ei lähe? Hakkas huvitama kes ja miks on, kes ei vali. Nii lihtsaks asi tehtud tänapäeval. Pluss panin bette ka suurema aktiivsuse peale
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustPluss panin bette ka suurema aktiivsuse peale
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustSiin kedagi, kes valimas ka ei käi? Või teab nyyd kindlalt, et ei lähe? Hakkas huvitama kes ja miks on, kes ei vali. Nii lihtsaks asi tehtud tänapäeval. Pluss panin bette ka suurema aktiivsuse peale
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMa ei ole mitte kunagi valimas käinud. Samas mu hääl on kahe Westonsi eest müügis. Kel huvi, kirjutage privasse..see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa ei ole varem Eesti200 väga tõsiselt võtnud, aga pressivad end pilti ja mulje neist on, et nad selline ülbuse, üleoleku ja madalamatele ühiskonnagruppidele pealelaskva reformierakonna julmem upgrade või ma eksin?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa ei ole varem Eesti200 väga tõsiselt võtnud, aga pressivad end pilti ja mulje neist on, et nad selline ülbuse, üleoleku ja madalamatele ühiskonnagruppidele pealelaskva reformierakonna julmem upgrade või ma eksin?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustEi tapasee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustHello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustMis asi see "paremäärmuslus" siis lõppudelõpuks on? Kõik peavoolu ajakirjaniukud sildistavad kõikke millest nad aru ei saa sellega. Et keegi seletaks või miskit?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar