Kuidas meil eesti keelega pahuksis olevate õpetajate koolitööst eemale hoidmine edeneb?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKuidas meil eesti keelega pahuksis olevate õpetajate koolitööst eemale hoidmine edeneb?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Mis sa mõtled, need kes said pikenduse peaks ju hetkel õppima jne, eks järgmine kevad näeb.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
R.Kaljulaid nagu ei sobi sinna parteisse, ta adub ju küll vene teemat. Üsna osavalt demagoogitses end välja eile vs Reinsalu. Vasak-parem skaalal jääb ühel poolel empaatiast puudu selles teemas, teine ei tunneta ohtu piisavalt. Vöiks mölemaid kombineerida. Genfi konventsiooni järgi olid enamuses venelastest üldse illegaalsed asukad kes oleks kohe tulnud minema saata 1991, nüüd hiljem vaja seda sitta lahendada. Ma ei ole veel ikka aru saanud, miks piir kinni pole. Et Kostja saaks sugulastel külas käia? Mingi sisepingete oht, et sibulad tulevad tänavatele? Las tulevad siis, ei pea ju kartma. Aga ikka lihtsam ignoda ebapopulaarseid valikuid poliitiliselt, et pärast suuremat suppi lahendada. Cool“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustet pärast suuremat suppi lahendada.
Ma olen natuke võtnud selle postituse juures, aga faking las olla
Kommentaar
-
Bollywood
Carter mõni aeg tagasi enda 100-ndat sünnipäeva "tähistamas".
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Sotsid, palun minge lihtsalt ära.
E: ja võtke UN ka kaasa.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar