Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

UK-s igatahes koos brexitiga muutusid imm reeglid ja kontrollid lõdvemaks ja voolas sisse päris ehmatav number tegelasi, sest lihtsalt sai, palju kergemini.

Kristlus ja Islam ei sobi kokku mitte mingit moodi ühes kultuuriruumis. Seda jama tuleb vältida.

Kommentaar

Kaja intekad on pmst alati bängerid

Kristen Michael ja Alar Karis peavad korralikult peeglisse vaatama, sest noh välispoliitikas on nad ikka täiesti anonüümsed hallid hiirekesed.

Kommentaar

K. Michael on ka suvalisele Jürile Valgast anonüümne tüüp. Lisaks kui Eesti idapoolsetel maastikel ringi käia, siis nimi Alar Karis ei ütle neile absoluutselt mitte midagi.

President kes aina meedias lahmib kuidas talle oma amet ei meeldi ja ta elu sees uuesti ei võtaks ette, jätab ka kõige tublimale pooldajale nördinud mulje.

Kajakest ma kuskile utoopiasse ei upitaks, kuigi julgeolekuteemadel on selget joont ajanud, siis oleme ausad, siit piirimailt jubeda ajalooga tulles on seda pea igal ühel kerge teha, aga tema arusaamad majandusest ja veel enam Euroopa majandusest on kaugeltki sellised sõnavõtud, kus on tunda väga palju ebakompetentsust / puusalt tulistamist.

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
          K. Michael on ka suvalisele Jürile Valgast anonüümne tüüp. Lisaks kui Eesti idapoolsetel maastikel ringi käia, siis nimi Alar Karis ei ütle neile absoluutselt mitte midagi.

President kes aina meedias lahmib kuidas talle oma amet ei meeldi ja ta elu sees uuesti ei võtaks ette, jätab ka kõige tublimale pooldajale nördinud mulje.

Kajakest ma kuskile utoopiasse ei upitaks, kuigi julgeolekuteemadel on selget joont ajanud, siis oleme ausad, siit piirimailt jubeda ajalooga tulles on seda pea igal ühel kerge teha, aga tema arusaamad majandusest ja veel enam Euroopa majandusest on kaugeltki sellised sõnavõtud, kus on tunda väga palju ebakompetentsust / puusalt tulistamist.
          Siin on üks natuke müstiline värk. Michal miskipärast sellele sinu mainitud demograafiale meeldib protsentuaalselt rohkem kui Jürile Harjumaalt. Miks, ei tea. Ma ka ei saa aru. Aga numbrid seda väidavad. Ja me ei räägi siin mingist statistilisest veast, vaid kahekordsest vahest.

Kommentaar

panin selle suvalt (ilma Valga nr'id tsekkimata), tunnistan, aga mõte vast jõudis kohale, aga kui mitte, okei, ega tänapäeval mitte keegi kedagi isegi püüa kuulata

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
              panin selle suvalt, tunnistan, aga mõte vast jõudis kohale, aga kui mitte, okei, ega tänapäeval mitte keegi kedagi isegi püüa kuulata
              See oli, jah, täiesti teemaväline tähelepanek. Kuna ka minu tutvusringkonda antud demograafiat kahjuks või õnneks liialt ei jagu, siis pigem lootuses, et ehk keegi oskab selgitada.

Kommentaar

Working...
              X