Eestased on joodikrahvas!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
RÕVE POHMELL
Collapse
X
-
Mehhanisaator
Ma ei mõista ainult miks kohe pähe ei hakanud naq tavaliselt, vaid alles umbes pool tundi hiljem või nii?Siis muidugi kaamis mul jalad alt
aga tore oli ikkagi
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehanisaator Vaata postitustMIks peaks?
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas metssiga Vaata postitustnoh kui hommikul veel täis oled, mul on endal kogu aeg krt sama jama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustKusjuures asi pole sinusMa sain poolese LV-ga hakkama u.7.min.
Ja mull hommikul ja siia maani kammib
Mis sitta sa mees ajad? Pakun, et kui tegelikult oleksid sa ka poolese lauaka 7 minutiga ära lasnud, siis järgmine laks oleksid sa olnud haiglas voolik suus.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas allarn Vaata postitustMis sitta sa mees ajad? Pakun, et kui tegelikult oleksid sa ka poolese lauaka 7 minutiga ära lasnud, siis järgmine laks oleksid sa olnud haiglas voolik suus.Ma vist ütlesin ka seda ühes postituses!?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustSee oli kahepealeMa vist ütlesin ka seda ühes postituses!?
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas allarn Vaata postitustTuleb välja, et mitte. Igatahes absurdne on see, kui üritatakse näida "kõva mehena" ning uhkustades kogustega, mis endal allagi ei lähe.
Kommentaar
-
Algselt postitas allarn Vaata postitustMis sitta sa mees ajad? Pakun, et kui tegelikult oleksid sa ka poolese lauaka 7 minutiga ära lasnud, siis järgmine laks oleksid sa olnud haiglas voolik suus.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustpea nagu ei valutagi, aga mingi paariminutiliste vahedega tõmbasin 3x pidurit
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustpaariminutiliste vahedega tõmbasin 3x pidurit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar