Eestased on joodikrahvas!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
RÕVE POHMELL
Collapse
X
-
Mehhanisaator
Ma ei mõista ainult miks kohe pähe ei hakanud naq tavaliselt, vaid alles umbes pool tundi hiljem või nii?
Siis muidugi kaamis mul jalad alt
aga tore oli ikkagi
Kommentaar
-
noh kui hommikul veel täis oled, mul on endal kogu aeg krt sama jamaAlgselt postitas Mehanisaator Vaata postitustMIks peaks?
Kommentaar
-
Mehhanisaator
NujaaaaAlgselt postitas metssiga Vaata postitustnoh kui hommikul veel täis oled, mul on endal kogu aeg krt sama jama
.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustKusjuures asi pole sinus
Ma sain poolese LV-ga hakkama u.7.min.
Ja mull hommikul ja siia maani kammib
Mis sitta sa mees ajad? Pakun, et kui tegelikult oleksid sa ka poolese lauaka 7 minutiga ära lasnud, siis järgmine laks oleksid sa olnud haiglas voolik suus.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
See oli kahepealeAlgselt postitas allarn Vaata postitustMis sitta sa mees ajad? Pakun, et kui tegelikult oleksid sa ka poolese lauaka 7 minutiga ära lasnud, siis järgmine laks oleksid sa olnud haiglas voolik suus.
Ma vist ütlesin ka seda ühes postituses!?
Kommentaar
-
Tuleb välja, et mitte. Igatahes absurdne on see, kui üritatakse näida "kõva mehena" ning uhkustades kogustega, mis endal allagi ei lähe.Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustSee oli kahepeale
Ma vist ütlesin ka seda ühes postituses!?
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Ei tegelt ma ei uhkusda kui see mul alla läks!?JJa m apole selle üle ültsegi õnnelik kuna tegelt olen sportlane ja sihukene asi juhtus on kahetsusväärne!Lih. rääkisin sellestAlgselt postitas allarn Vaata postitustTuleb välja, et mitte. Igatahes absurdne on see, kui üritatakse näida "kõva mehena" ning uhkustades kogustega, mis endal allagi ei lähe.
Kommentaar
-
ei pruugi see nii olla, selliseidki elumehi nähtudAlgselt postitas allarn Vaata postitustMis sitta sa mees ajad? Pakun, et kui tegelikult oleksid sa ka poolese lauaka 7 minutiga ära lasnud, siis järgmine laks oleksid sa olnud haiglas voolik suus.
Kommentaar
-
noh, peale selle pead sa nüüd voodi ka ostma.Algselt postitas cannuman Vaata postitustpea nagu ei valutagi, aga mingi paariminutiliste vahedega tõmbasin 3x pidurit
Kommentaar
-
make it 4xAlgselt postitas cannuman Vaata postitustpaariminutiliste vahedega tõmbasin 3x pidurit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar