Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kohaliku omavalitsuse volikogude valimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Kohaliku omavalitsuse volikogude valimine\'

ANvar Samost. Aga muidu on jutt jumala 6ige. Erakondadel endil mingit poliitikat ega vaateid polegi, kampaaniat teevad agentuurid, kes reklaamivad erakondi nagu vorsti
    GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
    GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
    (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

isamaaliidul on hää reklaam

Kommentaar

Kehv lugu, Anvar muidugi. Ma olen ennegi märganud, et arvutis kiiresti klõbistades tulevad sõnad tihti justkui miskist kuulmisinertsist. Nagu ka antud juhul.
        Elämä on laiffi!

Kommentaar

Martin aru ma ei saa kas sinu postitus oli nali või mõtled ka sa sedasi nagu kirjutad.Ega ei imesta jah ,miks sa ei ole käinud koos meiega endale õigusi nõudmas ja võitlemas.Sa ju istud \"võitjate\" rongis ja Tribüünil.See selleks.
          Ütlen ühte ,kui poleks Savisaar linnapea oleks me elu olnd meelakkumine.Demonstratsiooniluba taskus ja staadion korras.Kes ei ole MEIE poolt,see on meie vastu.
          Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

Originally posted by kojamees

Martin aru ma ei saa kas sinu postitus oli nali või mõtled ka sa sedasi nagu kirjutad.Ega ei imesta jah ,miks sa ei ole käinud koos meiega endale õigusi nõudmas ja võitlemas.Sa ju istud \"võitjate\" rongis ja Tribüünil.See selleks.
            Ütlen ühte ,kui poleks Savisaar linnapea oleks me elu olnd meelakkumine.Demonstratsiooniluba taskus ja staadion korras.Kes ei ole MEIE poolt,see on meie vastu.
            see viimane lause mulle meeldib .... kuigi ta meenutab midagi, mis mulle ei meeldi.

Kommentaar

Originally posted by kojamees

Ah et siis kohe vastu, et nagu midagi ei või Keskerakonna kohta hästi öelda? Ei no tõesti, jube kurb, pisarad aint voolavad mu palgeilt, oh seda häda ja õnnetuseorgu.

Esiteks, mõtlesin kirjutatud vägagi tõsiselt (nagu seal midagi jube arusaamatut oli) ning ei leia, et kirjutatus midagi nii imelikku või tõesti täiesti uudset oleks olnud.

Teiseks - mis puutub \"õiguste nõudmisse\", siis tuletaks sulle meelde, et ainus kord, mil ise käisid neid \"õigusi\" nõudmas (see tore jalutuskäiguüritus), siis sai kokkuvõttes selgeks vaid see, et polnudki midagi nõuda, sest kõik oli niigi lubatud ja korras.

Ja kolmandaks ning lõpetuseks - rongide ja tribüünide jutust ei saanud eriti aru, kuid see selleks. Poliitilisse debatti ei viitsiks laskuma hakatagi, kuid naljaviluks võiks küsida, et kas Isamaa polnud mitte üks neist kolmest parteist, kes Eestis raudteed jube hästi erastas (et kui ma just nagu rongiga peaks sõitma või nii)? Vastust pole loomulikult vaja.
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Mitte kohe ei saa aru, kuidas neid Keskerakonna reklaame ja värke saab heaks pidada?? Pigem on need ikka väga halenaljakad.. Kõige parema hinnangu Keskerakonna valmiskampaaniale annab minu meelest Isamaaliidu kodulehel Aili Kogerman Eesti Pensionäride Liidust. Isamaaliidu telereklaam aga ruulib ju täiega - ninasarvik ja orav :P Muide, ka kodulehekülg on Isamaaliidul üle prahi

Parema elu nimel! Igatahes
                Jalgpallihaigla patsient #172
                Diagnoos: raskekujuline futboliit

Kommentaar

On ka väga hea põhjus, miks selline jutt just seal ilmus :P

Mis puutub aga reklaami, mis on vaieldamatult üks mu lemmikteemasid, siis Isamaaliidu see orava ja ninasarvikuga reklaam on visuaalses osas SUPER. Raudselt parim (nagu kunagine - taas Keski - orav rattas reklaam) sümbolireklaam, kuigi Mõõdukate teeäärsed liiklusmärgid on ka päris mõnnad selles osas. Kaklevad koduloomad, kinni seotus vanamemm (pensionär), jube äss Samas kukub reklaam läbi tänu sõnalisele osale. Eriti haige on vastus küsimusele: \"Miks sul nii suur suu on?\". Vastus siis umbes, et: \"Seepärast, et ma tahan hääletada mõistuse ning arukate otsuste poolt.\" Suur suu? WTF! Darrenil oli muidugi oma teooria selle suure suu osas, kuid seda ärme siin aruta, foorumit loevad ka noored

Mis puutub halenaljakusse, siis sellega ma ei saa nõustuda ning tegelikult ka soovitan selle nädalal Arteri, mis samas pole küll veel Interneti üles riputatud. Seal on reklaamide tugevused ja nõrkused suht hästi kokku võetud, kuigi päris kõigega ise ei nõustu - samas ju on seal ka kõigi hindajate arvamus lihtsalt miksitud.

Kommentaar

Originally posted by Martin
                    Mis puutub aga reklaami, mis on vaieldamatult üks mu lemmikteemasid, siis Isamaaliidu see orava ja ninasarvikuga reklaam on visuaalses osas SUPER. Raudselt parim (nagu kunagine - taas Keski - orav rattas reklaam) sümbolireklaam, kuigi Mõõdukate teeäärsed liiklusmärgid on ka päris mõnnad selles osas. Kaklevad koduloomad, kinni seotus vanamemm (pensionär), jube äss Samas kukub reklaam läbi tänu sõnalisele osale. Eriti haige on vastus küsimusele: \"Miks sul nii suur suu on?\". Vastus siis umbes, et: \"Seepärast, et ma tahan hääletada mõistuse ning arukate otsuste poolt.\"
                    minus tekitas see IL\'u reklaam küsimusi, et kas IL jääbki lootma laste häältele, kes mõistuse ja mille iganes poolt hääletavad ... peaks vist ikka arvestama, et nood alla 18sed oma sedelit kastitama ei pääsegi, aga see selleks. poliitilises reklaaminduses ei ole viimaste valimistega võrreldes midagi muutunud, silma jääb (ja keskmisele inimesele mõjub mu meelest) peamiselt vaid 1 erakond - mind üllatab ausalt öeldes, et keegi ei ole suutnud midagi välja mõelda, et konkurentsi pakkuda - ei kontseptsiooni, ei teostuse, ei millegi suhtes. ja ei muutugi midagi peale valimisi, praegused võimujagajad saavad vaid suurema toetuse ning kindlama pinnase tegeleda jagamisega edasi.

Kommentaar

ei maksa öelda et see reklaam lastele, minumeelest on püütud tuua veidike ka huumorit siia valimisvõitlusse ... kui me vaatame kuidas cabucaap telekas mingist suvalisest debatist on välja koorinud mingi muuseas öeldud lause .... siis ma ei tea kumb nüüd parem on!!!??? samas kui keegi pole tähele pannud siis ka tallinnas on välja toodud isamaaliidu poolt välja toodud huumori vabad reklaamid kui kellegile meeldib vaadata ainult mahategemist ja enda kiitmist
                      minumeelest on kõik erakonnad oma valimisreklaamidega midagi saavutanud ja just selles ringkonnas, kus see neil see plaanis oli.... igatahes arvan et see reklaam just lollide püüdmiseks ja enamus siiski teeb oma valiku erakonna vaadete järgi ....

Kommentaar

Minu silmis tõstavad Mõõdukate hinda, nende allkirjakorjamise kampaania Lilleküla staadioni tribüünide lõpuniehitamiseks. Igati positiivne üritus.
                        Vaikus

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

minus tekitas see IL\'u reklaam küsimusi, et kas IL jääbki lootma laste häältele, kes mõistuse ja mille iganes poolt hääletavad ...
                          Sa võib-olla unustad, et igal lapsel on vanemad ja vanavanemad. Iga vähegi arukam inimene mõtleb ennekõike oma lastele ja minu arust ka kampaania \"igale lapsele 1000 krooni\" täidab siinkohal oma eesmärki. Aga Savika viie soti kampaania on täielik populism nagu kogu keskerakonna poliitika.

Ja veel - täiesti uus komöödia on see Res Publica telereklaam, kus Leinatamm ja Palts nagu kaks klouni kutsuvad valima.. a la kreisiraadio. Esimest korda nägin, siis olin küll nii
                          Jalgpallihaigla patsient #172
                          Diagnoos: raskekujuline futboliit

Kommentaar

Originally posted by Rainman

minus tekitas see IL\'u reklaam küsimusi, et kas IL jääbki lootma laste häältele, kes mõistuse ja mille iganes poolt hääletavad ...
                            Sa võib-olla unustad, et igal lapsel on vanemad ja vanavanemad. Iga vähegi arukam inimene mõtleb ennekõike oma lastele ja minu arust ka kampaania \"igale lapsele 1000 krooni\" täidab siinkohal oma eesmärki. Aga Savika viie soti kampaania on täielik populism nagu kogu keskerakonna poliitika.
                            Populismi teemat jätkates, siis paku, mis erakond see oli, kes võimul olles väitis, et 1000 krooni igale lapsele on täiesti võimatu ettevõtmine (tuletame seda toreda vanamemme kampaaniat meelde)...populism my ass

Soovitatav on lugeda muidugi ka SEDA lookest pealkirjaga \"Lapsele 1 kroon ja 3 palli\". Päris toredalt kampaaniatest räägitud.

Kommentaar

Originally posted by gnat
                              minumeelest on kõik erakonnad oma valimisreklaamidega midagi saavutanud ja just selles ringkonnas, kus see neil see plaanis oli.... igatahes arvan et see reklaam just lollide püüdmiseks ja enamus siiski teeb oma valiku erakonna vaadete järgi ....
                              Oot, mis on valimisreklaami mõte? Kas mitte panna kahtlejad otsustama enda kasuks? Hmm, kas on mõni erakond seda suutmas teha ... ma kardan, et kahtlejad otsustavad selle s***loopimise peale hoopis koju jääda ning nö. jalgadega hääletanute osakaal muutub veelgi suuremaks. Mis paneks valima minema sellised, kes pole varem käinud või ei kavatsenud seekord minna? Tõenäoliselt mingi positiivne sõnum tema enda jaoks (mitte vastaseid lahmiv) mida aga ükski reklaam mu meelest kindlalt väljendada ei suuda. Et siis vali keda tahad või ära mine üldse valima, ikka saad savisaare ... (lhv foorumist). Sad but true.

Kommentaar

Et siis vali keda tahad või ära mine üldse valima, ikka saad savisaare ... (lhv foorumist). Sad but true.
                                Sad but not true. Sinul on üks hääl, Lasnamäe penskaril on üks hääl. Sina ei lähe valima, Lasnamäe penskar valib Savisaare. Kes võidab? Mõtle!
                                Minul juba valimas käidud ja soovitan sama teistelegi.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                                X