Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kohaliku omavalitsuse volikogude valimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Kohaliku omavalitsuse volikogude valimine\'

Vähemalt seaduse järgi ei tohiks täna enam valimisreklaami teha, aga vaatan mina aknast välja IL ja Keskerakond, vaatan postkasti ERL ja Res Publica, vaatan linna peal ringi Reform. Ainult Mõõdukaid pole tähele pand.

Kommentaar

Originally posted by jjriado

Vähemalt seaduse järgi ei tohiks täna enam valimisreklaami teha, aga vaatan mina aknast välja IL ja Keskerakond, vaatan postkasti ERL ja Res Publica, vaatan linna peal ringi Reform. Ainult Mõõdukaid pole tähele pand.
      nii nagu mina aru sain käis see asi video ja raadio materjali kohta ... mitte aga plakatite jms kohta ! ...

Kommentaar

Mina ja vennas (kes minu poliitikateadlikkust usaldas ) valisime Anna-Greta Gutmani Isamaaliidu nimekirjast. Noorus, tudengid ja sport on mõningad võtmesõnad

PS! Ilm oli tõesti ilus meil siin
        Jalgpallihaigla patsient #172
        Diagnoos: raskekujuline futboliit

Kommentaar

Originally posted by Rainman

Mina ja vennas (kes minu poliitikateadlikkust usaldas ) valisime Anna-Greta Gutmani Isamaaliidu nimekirjast. Noorus, tudengid ja sport on mõningad võtmesõnad

PS! Ilm oli tõesti ilus meil siin
          et nii nagu noortele täkkudele kohane yks ilus bimbo

Kommentaar

Nonii, juba loendatakse- keski ylekaal Tln-s on ikka masendav (ilmselt venelaste m6jul, aga kes neid eestlasigi teab). Edgarist pole vist taas p22su. Kurb
            GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
            GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
            (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

oh jah hetke seis on vägagi masendav ... keskerakond on tallinnas yksikvõimul hetkel ... 32 mandaati 63st ... savipätsil ylle 11kilo hääli ... tema naisukesel teisena yle 5tuhande ... perekonna asi ja väga masendav ... yks pandi alsnamäele venelaste juurde teine pandi ... põhja tallinnassse yle jäänd pa ruski pensokate juurde ... enamus savisaare valijaid on pensionärid kes ei saa enam tegelikkusest sittagi aru ... usuvad et 500kr aastas midagi muudab 500 krooni aastas ?! see on ~ 40kr kuus ... väga masendav ... mnjah tore et igale syndind lapsele 5000kr kuid seda vaid vist ma ei tea mitmenda lapse puhul ... seda syndind lapsele lubatava asjaoluga saab hakkama ka iga teine erakond .... blah ...

TALLINNA LINN - 00:56
              Hääletamisest osavõtt 54%
              Nimekiri Hääli % Mandaate
              63
              Kesk 53583 37.7% (99 - 23.7%) 32 (+15)
              Res Publica 30218 21.3% 17
              Reform 22212 15.6% (99 - 12.7%) 11 (+2)
              EÜRP 11414 8.0% 3
              Isamaaliit 9914 7.0% (99 - 17.2%) (-12)
              Mõõdukad 7141 5.0% (99 - 8.3%) (-4)
              Rahvaliit 4807 3.4%
              VBEE 1588 1.1%
              Sots. Dem. Tallinn 603 0.4%
              Pens. Erakond 392 0.3%
              Üksikkand. 205 0.1%

Hääli kokku: 142077 5% künnis: 7103.85
              Andmed edastanud: 124 jaoskonda 132-st

Top6 volikgu liikmed
              Nimekiri Kandidaat Hääli
              1 . Kesk Edgar Savisaar 11713
              2 . Kesk Vilja Savisaar 5597
              3 . Reform Urmas Paet 5300
              4 . Kesk Vladimir Velman 3172
              5 . Res Publica Tõnis Palts 2936
              6 . Res Publica Juhan Parts 2758

tegelt pole see tyhi loba olnud siin yldse selle poindiga ... aga klge kallid tallinna vutifännid ... koliks õige tartusse ehitame seal yhe Saku arena ja ... veedame aega ilusate naiste seltsis mida seal teatavasti jagub õlle pidi kah seal odavam olema ... nii et kõik teed viivad tartu

Kommentaar

Nende valimiste suurim võitja on siis Res Publica ning tegelikult ka Keskerakond ning suurim kaotaja ülekaalukalt Isamaaliit.

Kusjuures Isamaaliidu hävin on täiesti kohutav:
                Tallinnas - 0 kohta, eelmise aastaga -12 kohta ja toetusprotsent -10%
                Tartus - 9 kohta, eelmise aastaga -5 kohta ja toetus siis -6%
                Pärnus - 5 kohta, eelmise aastaga -4 ja toetus -11%
                Kuressaares - sai 2 kohta, kaotas ühe, protsent mõttetu.

Selles osas oli no NIIVÕRD koomiline, kui ETV valimisstuudios küsiti Mart Laarilt, et kuidas ta ka rahul on ja vastus oli selline: \"Positiivne üllatus oli valimisvõit Türil.\" Einoh, täiesti Wremja koom juba Kõige valusam on muidugi Tallinnas täielik häving, kus isegi EÜRP sai rohkem hääli. Samut on statistiliselt huvitav, et siis perekond Savisaar sai kokku rohkem hääli, kui Mõõdukate ja Isamaaliidu parteid kahepeale kokku! Või siis enamvähem nii.

Res Publica menu tuli mulle täieliku üllatusena , kuid eks näis, mis neist edasi saab. Riigikogu valimistele saavad nad igatahes väga hea platvormi kust edasi liikuda. Omapärane siis ka see, et Res Publica võttis hääled ära just Isamaaliidult ja Mõõdukatelt.

Reform võttis, mis talle kuulus, sama võib öelda Rahvaliidu osas.

Ongi siis tänaseks kõik, eks näis, mis edasi juhtub, Riigikogu valimistel läheb jälle andmiseks.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

jah eks ta parajalt kurb ole ..... aga mis seal ikka staadioni jaoks me nüüd linnalt küll kahjuks raha ei saa.... ainus tore asi minu jaoks oli see et Vitsut sai suht vähe hääli nimelt 258 häält .... aga muud head polegi öelda ..... suht halenaljakas oli kuulda kuidas enne valimisi isamaa lootis ja arvas 6-12 kohta tlns ..... nii palju siis sellest.

Kommentaar

No Res Publica tuli ja v6ttis IML ja M66dukate hääled ära, kesikud korjasid endale aga \"soo\" hääled. Täielik müstika on minu jaoks aga miks oli vaja lihtne ja läbipaistev nimekirjamandaatide jagamise süsteem asendada miski riukaliku koefitsendisüsteemiga, mist6ttu Isamaa jäi Tallinnas üldse volikogust välja. Nutune on ka olukord Tartus, kus Neinar Seli ustav kannupoiss, 1988.a. eestlaste vastu verekoerte tänavale toomise eest (osaliselt) vastutav sm. Ansip korjas ligi veerandi häältest.
                    “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                    The Special One

Kommentaar

Isamaaliidu ja Mõõdukate krahh on täielik. Aga kõige hullem on see, et Keskerakond saab Tallinnas üksi absoluutse enamuse. Vaadates ette Riigikogu valimistele, siis kõige kurvem stsenaarium võib vabalt täituda - Kesk ja Rahvaliit saavad kahekesi vähemalt 51 kohta.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by mcnamara
                        Vaadates ette Riigikogu valimistele, siis kõige kurvem stsenaarium võib vabalt täituda - Kesk ja Rahvaliit saavad kahekesi vähemalt 51 kohta.
                        ma kardan ka, et siin ei anna enam midagi teha, et see ei juhtuks. eriti arvestades, et nüüd on kõvad 5 kuud aega KE-l linna (aga tallinn jagab omavalitsuste rahadest 60%) valitsedes pappi korjata ning kampaaniat teha.

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Vaadates ette Riigikogu valimistele, siis kõige kurvem stsenaarium võib vabalt täituda - Kesk ja Rahvaliit saavad kahekesi vähemalt 51 kohta.
                          Ma ei oleks nii pessimistlik. Riigikogu valimistel ei saa igasugused vandid hääletada, mistõttu Keski edu nii suur kindlasti ei tule.

Pärnust.Mandaadid: Kesk-9, Res Publica-9, Reform-8, Isamaaliit-5, Vene partei-2
                          Seega, põnevaks läheb ja seda nii koalitsiooni moodustamisel kui ka linnapea valimisel
                          Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Originally posted by Jaan

Täielik müstika on minu jaoks aga miks oli vaja lihtne ja läbipaistev nimekirjamandaatide jagamise süsteem asendada miski riukaliku koefitsendisüsteemiga, mist6ttu Isamaa jäi Tallinnas üldse volikogust välja.
                            Milline see mandaatide arvutamise algoritm siis välja näeb? Kui keegi teab ja seletada oskab, oleks väga tänulik.
                            Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Originally posted by Mayhem
                              Ei näe, kuidas mädanemist peatada. Res Publica peale ei loodaks ma üldse, nende \"uus poliitika\" on lihtsalt sõnakõlks, millega vana kolmikliidu hääli püüda. Väga õnnestunult, aga mida nad edasi pihta hakkavad?
                              Mart Laar räägib midagi paremjõudude ühendamisest, aga pole nagu kedagi enam ühendada. Isamaaliit ei saa nähtavasti kümmet protsentigi Riigikogu valimistel. Laaril on aeg taas tagasi tõmbuda - mitte et alternatiivi oleks. Mõisa rikaste-partei ka kuidagi ei toimi. Vahest on IL aeg midagi radikaalset ette võtta, näiteks naisparteijuhti pole Eestis ammu katsetatud.
                              Mõõdukad on täiesti põhjas. Pole neil sihtgruppi, ühtset ideestikku, midagi. Toomas Hendrik on tark intellektuaal, aga lihtrahvas ei ole selliseid mehi kunagi usaldanud. Mõned popid näod (Ilves, Tarand) vahest aitavad nad kevadel üle valimiskünnise, aga see on ka kõik.
                              Ja tegelikult pole Reformil ka midagi eriti hõisata. Kevadel samasugune Keski triumf ja nad ei vaja Reformi enam, ei Tallinnas ega Toompeal. Vahest peavad nad siis Tartus ja Pärnus võimu ohverdama, aga see pole Savisaarele üldse oluline.
                              Savisaare vastane Eesti poliitikas on praegu väga kehv olla.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

No vaatame. Ma nii pessimistlik ei oleks. Res Publical on piisavalt aega end \"tõestada\" ja oma \"uut poliitikat\" ellu viia. Kui see osutub lihtsalt tühikargamiseks, on paljud praegused Res Publica valijad piisavalt targad, et sama reha otsa teist korda mitte astuda. See võib osa hääli IL\'le ja Mõõdukatele tagasi tuua. Keski toetus% jääb umbes samaks, nagu see Riigikogu valimistel ikka on olnud. Kuigi on väga tõenäoline, et ka Toompeal jätkab peale kevadisi valimisi praegune koalitsioon.
                                Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Working...
                                X