Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kohaliku omavalitsuse volikogude valimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Kohaliku omavalitsuse volikogude valimine\'

Originally posted by Martin

Darrenil oli muidugi oma teooria selle suure suu osas, kuid seda ärme siin aruta, foorumit loevad ka noored
    Mhmh, ma kavatsen oma bakalaureusetöö ka kirjutada teemal \"Suured suud Eesti poliitikamaastikul - perspektiiv und retrospektiiv\"

Muideks, Smutov, miks sul nii suur suu on?

Kommentaar

Originally posted by mcnamara
      Sad but not true. Sinul on üks hääl, Lasnamäe penskaril on üks hääl. Sina ei lähe valima, Lasnamäe penskar valib Savisaare. Kes võidab? Mõtle!
      Minul juba valimas käidud ja soovitan sama teistelegi.
      Ei ole iial jätnud valimata ja ei jäta ka seekord, aga see ei aita. \"neid\" on alati rohkem ...

Kommentaar

Mul üks sõber mõtles, et peaks valimistel kandideerima loosungi \"Penskaritele null krooni\" all . Huvitav palju hääli koguneks. Idee häälte kogumiseks iseenesest laitmisväärt, kuid huvitav siiski.
        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

Originally posted by gnat
          minumeelest on kõik erakonnad oma valimisreklaamidega midagi saavutanud ja just selles ringkonnas, kus see neil see plaanis oli.... igatahes arvan et see reklaam just lollide püüdmiseks ja enamus siiski teeb oma valiku erakonna vaadete järgi ....
          Oot, mis on valimisreklaami mõte? Kas mitte panna kahtlejad otsustama enda kasuks? Hmm, kas on mõni erakond seda suutmas teha ... ma kardan, et kahtlejad otsustavad selle s***loopimise peale hoopis koju jääda ning nö. jalgadega hääletanute osakaal muutub veelgi suuremaks. Mis paneks valima minema sellised, kes pole varem käinud või ei kavatsenud seekord minna? Tõenäoliselt mingi positiivne sõnum tema enda jaoks (mitte vastaseid lahmiv) mida aga ükski reklaam mu meelest kindlalt väljendada ei suuda. Et siis vali keda tahad või ära mine üldse valima, ikka saad savisaare ... (lhv foorumist). Sad but true.

põhimõtteliseelt jah ... sest ausalt öeldes minu jaoks on need kahtlejad lollid .... ja muide kas keegi on näinud res publica uut reklaami \"Valid reformi, saad Savisaare\" .... jälle üks täppi pandud ütlemine .....

Kommentaar

Paari tunni pärast võin öelda,et MINA olen oma kohuse riigi ees täitnud ja valimas käinud...Kuid hetkel ei suuda lõpliku valikut langetada...Igatahes f***ing Keskerakond see pole ja Põllumeeste Maarahva Valimisliitude Erakond(või mis ta ka oli) kah mitte...

Kommentaar

Võiks ju ka ennustada (tallinna) valimistulemusi (volikogu 64 kohta), nii off-topicu korras 3 päeva enne valimisi:

Kesk 24
              ResPublica 14
              Reform 11
              Venelased 8
              Isamaa 6
              Mõõdukad 1

Res Publica teeb hea tulemuse, nende \"uus poliitika\" tundub miskipärast inimestele mõjuvat. Kesk + Reform saavad linnavalitsuses jätkata ka ilma venelasteta, ehk ma usun (kardan) neid saavat enamuse.

Kommentaar

Kesk 23
                ResPublica 14
                Reform 11
                Venelased 8
                Isamaa 6
                Mõõdukad 1
                Sa ikka loodad, et venelastelt jagub hääli ka omadele, mitte ainult Keskile? Vist asjatu lootus. Täna avaldatud arvamusuuringute tulemused on ikka tõesti masendavad. Võtavad igasuguse isu pühapäeva õhtul tulemusi jälgida.
                Mõtlen ainult mõnikord, et kas neid uuringuid saab ikka päris tõsiselt võtta? 10 aasta jooksul on neid uuringuid korraldatud vist sadu, aga minu käest ei ole veel kordagi midagi küsitud. Mitte ühtegi korda! Ma tean, et need uuringud on range teadusliku põhjaga, aga ikkagi pisut solvab see, et minu eelistuste kohta kunagi huvi ei tunta.
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Kesk 23
                  ResPublica 14
                  Reform 11
                  Venelased 8
                  Isamaa 6
                  Mõõdukad 1
                  Sa ikka loodad, et venelastelt jagub hääli ka omadele, mitte ainult Keskile? Vist asjatu lootus. Täna avaldatud arvamusuuringute tulemused on ikka tõesti masendavad. Võtavad igasuguse isu pühapäeva õhtul tulemusi jälgida.
                  Mõtlen ainult mõnikord, et kas neid uuringuid saab ikka päris tõsiselt võtta? 10 aasta jooksul on neid uuringuid korraldatud vist sadu, aga minu käest ei ole veel kordagi midagi küsitud. Mitte ühtegi korda! Ma tean, et need uuringud on range teadusliku põhjaga, aga ikkagi pisut solvab see, et minu eelistuste kohta kunagi huvi ei tunta.
                  Sama siin...Küsitlevad ja uurivad, kuid mind jäetakse kah alati sellest välja..Kus kohas täpselt ma pean liikuma,et saaksin kah oma häälega nn rahvaküsitlust mõjutada? Kummaline,et nn venelased pole end reklaaminud. Loodavad rahvuskaaslaste ühtsustundele? Ju vist. Kesk ja reform saavad enam-vähem sama palju kohti...Isamaaliit kõrbeb,Republica(ready to go!!) üllatab...
                  Põrgu,aga mina sain oma häälest lahti ja loodan,et sellest on ka abi. Valisin kedagi,keda tean isiklikult...

Aga Heimar Lenk seebiks! Igatahes..

Kommentaar

Sa ikka loodad, et venelastelt jagub hääli ka omadele, mitte ainult Keskile?
                    Näeme, aga kohalikel valimistel saavad valida mu mäletamise kohaselt ka need, kes alalise elamisloaga siin elavad ja kes on oma esindajad alati linnavolikokku saanud. Eelmisel korral ei peetud neid samuti just kuigi ohtlikeks, kuid vene nimekirjad võtsid Rahva Valik 9 kohta ja Rahva Usaldus 4 kohta. Ei usu, et nüüd üldse kohe mitte midagi ei saa - venelaste eelistused ei ole niipalju muutunud.

Kommentaar

Mõõdukad 1
                      hea näha, et mu hääl asjata pole
                      Supplies!

Kommentaar

Kui veel natuke valimisreklaamist rääkida, siis konkurentsitult parim on KesKus\'i oktoobri numbri eikaanel hiilgav Reformikate reklaam. Tõeline tipptase.

Kommentaar

<-- aa,see keskmise s6rmega? Nojah, noortep2rane l2henemine...silmapaistev igatahes, ei vaidle vastu. Ainult et, millist parteid peaks syydistama, kui mul \'k6igest siiber\' on? Reformarid on ju kogu aeg ise v6imul olnud, eks tehku siis selle vastu midagi
                          Muide, pyhap-l on ametlikult valimised& siis ei sobi enam kellegi kasuks reklaami teha..
                          GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                          GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                          (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Kojamehele kahjuks häält anda ei saanud aga nuh ehk saab ilma minutagi linnapeaks ... ok ok aga selle eest valisin Indrek Tarandi ja mõõdukad siis ... loodame et siis meie kallile staadionile eraldatakse piisavalt raha et see jälle areneda saaks ... aga seniks lund teile ja pikka liugu palli platsil

Kommentaar

Hmm siin Tartus tuleb paksu lund ja on meeletult libe. Inimesi langeb nagu loogu. Mitte just meeldiv ilm valimaminekuks. Samas Tallinnast on kuulda, et seal särab päike. Eks siis on näha, kuivõrd see ilmavärk valimisaktiivsust mõjutab.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Hommikul mõtlesin ,et ei viitsi valima minna ,kuid lõunaks on tuju parem ja lähen vaatan kas IL või Mõõdukad, sobib ka Res Publica- Parts ikkagi suur vutisõber.
                                FCF Forever

Kommentaar

Working...
                                X