Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eurovisioon
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Aaa, et siis Olümpia näitamisest rahvustelevisioonis on sinu meelest palju normaalsem kui me teeme ETV-st muusikamaailma supiköögi, kus kõik superstaarisaate hakatised, keda Erameedia on valmis vorpinud saaksid ikka vorsti leivapeale?Kommentaar
-
Noh, heategevus, et nad autoraadiod varastama ei läheks
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Vähemalt 10 aastat juba ei varasta autost keegi makke, võid isegi ukse lahti jätta, ikka ei taheta. Varastatakse premiumautode peegleid ja muid kergesti osandatavaid keredetaile. Tööriistadesse investeerinud ettevõtjahingega pätid saevad küljest katalüsaatoreid ja maapiirkondades ka GPS mooduleid. Lauljahakatistele jääb vaid onlyfans või Selveri kassa
Kommentaar
-
Kas Maneskin on reaalselt üle 100 aasta üks Eurovisiooni edulugudest. Ameerika muusikaauhinnad jne. Oli vaja lihtsalt ühte mitte poliitilise sõnumiga ning wannabe 5 klassi tiinekate armastusest nõretavat laulu, kes panustab muusikasse ning tõestab, milleks Eurovisioon võib hea olla?Kommentaar
-
ainus hea lugu ja video seni on olnud esimese veerandfinaali Fiona & Me - Feel Like This, aga see ka relegeeriti.Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Mina oma primitiivse muusikamaitsega näen seda, et veerandfinaalidega on see supp väga lahja ikka. Mõni üksik laul on okei olnud. Eilne Zevakin x Paia oli ka pettumus.
Tätte teose puhul tekib küsimus, et mis aineid peab tegema, et selline asi välja mõelda.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
.
Kommentaar