Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eurovisioon

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Ma olen õnnelik inimene, sest pole ühtegi laulu näinud ja kuulnud (vähemalt teadlikult mitte).Eesti oma muidugi välja arvatud. selle tunneksin küll ära kui kuuleks.

Selle asemel, et mingit jaburdust vaatate, võiksite ennast parem harida ja vaadata mingeid muid kanaleid. Nagu näiteks viasat explores, viasat history vms.
    taitsa nous. ka tanel padari tekst oli moistlik. kellele seda palagani vaja on? samahea kui wrestlingu(wrestlemaniat pean siin silmas ja Hulk Hoganeid jateabkedaveel) vaatamine. huviga ootan, millal see jama ara lopetatakse, vahemalt sellises formaadis
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
      taitsa nous. ka tanel padari tekst oli moistlik. kellele seda palagani vaja on? samahea kui wrestlingu(wrestlemaniat pean siin silmas ja Hulk Hoganeid jateabkedaveel) vaatamine. huviga ootan, millal see jama ara lopetatakse, vahemalt sellises formaadis
      Tanel Padar on ikka nii rock'n'roll
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
        Selle asemel, et mingit jaburdust vaatate, võiksite ennast parem harida ja vaadata mingeid muid kanaleid. Nagu näiteks viasat explores, viasat history vms.

või siis ei tea rahvas isegi, mida tahta...
        kui Eesti selle asja 2001 võitis ja 2002 korraldas, ei olnud just palju neid, kes seda jamaks oleks pidanud
        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
        (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
          või siis ei tea rahvas isegi, mida tahta...
          kui Eesti selle asja 2001 võitis ja 2002 korraldas, ei olnud just palju neid, kes seda jamaks oleks pidanud

Mulle pole kunagi Padari ja Bentoni laul meeldinud. Välja arvatud üks kord. See oli möödunud suvel kui tulime 2 nädalaliselt Euroopa tripilt. Ületasime hommikul kell 5 Poola-Leedu piiri ja siis tuli see mingist Leedu raadiost, siis läks küll südame alt soojaks ning kodu tundus väga lähedal.

Üldiselt on kaks Eesti eurolaulu mis kannatavad üldse kriitikat - Inese laul ja Silvi Vraidi oma.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

see push the button oleks võinud edasi saada see oli ülihea laul...

Kommentaar

Evripadi võis ju meeldida või mitte, aga see oli igatpidi tasemel lugu ja esitus. Õiged artistid ja loomulikult õige järjekorranumber laval ning edu oli garanteeritud. Inese diskulaul, kui sa seda mõtled, oli väga tavaline ja suht üllatav, et tollel nii hästi läks. Silvi Vraidi laul oli muidugi tase, aga mitte Eurovisiooni jaoks. Samuti nagu Epliku 80's. Jama on see, et sinna finaali tagasi pääseda on nüüd suht võimatu, kui midagi väga originaalset kellelgi kuskil ei tärka. Kui kavatsetakse edasi nende kindlate heliloojatega lolli mängida, siis võiks sama hästi juba kogu pulli ära lõpetada. Lõhmus, Pilvre, Pajusaar, Paulus ja company võiks jõukohasema ameti leida endale. Eestis küllalt kraave, mida kaevata ja põlde, mida väetada.

Kommentaar

klege eurovisioonipooldajad, olge nuud normaalsed, see uritus pole ju juba ammu mingi lauluvoistlus, vaid pigem riikidevaheline teineteisele meeldimine, a la eestlased annavad latlastele ja soomlastele punne ja vastupidi, portugaallased hispaanlastele, aga hispaanlased portugaallastele mitte, sest nad ei arva neist midagi, kusjuures portud voivad ukspuha kui hea laulu teha. balkanimaad annavad ka omavahel punkte ja ongi koik. mis siis selle urituse mote on? laule seal kull ei hinnata igatahes.
                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Õudselt popp on öelda, et Eurovisioon on pask. Aga siis kui see käes on, siis on kõik kõvad mehed kommenteerima. Miks te kommenteerite kui te isegi ei vaata?

On jah pask, selles mõttes, et laulud seal ju ei võistle - käib kõva poliitika. Aga missiis? Igal aastal on seal paar head lugu, mida olen netist tõmmanud ja hiljemgi kuulanud. Näiteks see Andorra või Belgia lugu eksju.
                  Kunagi oli üks Norra poiss klaveriga laval ja laulis väga kaunilt. See lugu on mul praegugi iPodis.

Oodake veel finaali, seal on ülisheff Saksa lugu. Tiptop swing.

Ärge virisege, et on pask. Kui ei meeldi, siis ärge vaadake ja mis peamine, ärge ka kommenteerige. Ma ei kommenteeri Itaalia või Venemaa või Hollandi vutti, sest ma ei vaata seda. Ma isegi ei tea mis seal toimub.

Samuti ei ole vaja iriseda, et CocaColaPlaza on nõme ja Pöff ruulib, sest nii on popp teha.
                  Et jõulud sakivad, sest jube palju reklaami on ja on ostubuum.
                  Et Hullud Päevad ja Osturalli jms on pask, sest rahvas ainult ostab ja ostab ja ostab.

Kommentaar

mis siis selle urituse mote on? laule seal kull ei hinnata igatahes.
                    Puhas show ei midagimuud. Entertainment.
                    Ja niimoodi seda vaadata tulebki, mitte oodates kõrgetasemelist muusikat.

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
                      Puhas show ei midagimuud. Entertainment.
                      Ja niimoodi seda vaadata tulebki, mitte oodates kõrgetasemelist muusikat.
                      vaata ma saan sinust aru ja selline arusaam on ka minul, aga tundub et paljud ei saa aru. pahandatakse, et sitt laul jne voi et oli hoopis hea laul, aga krdi haaletajatele ei meeldinud. ses mottes et vist enamus ikka ei saa aru, et tegemist on lihtsalt palaganiga. no mis teha.
                      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Andorral oli lahedaimlaul. Kahju, et edasi ei saanud
                        Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

klege eurovisioonipooldajad, olge nuud normaalsed, see uritus pole ju juba ammu mingi lauluvoistlus, vaid pigem riikidevaheline teineteisele meeldimine, a la eestlased annavad latlastele ja soomlastele punne ja vastupidi, portugaallased hispaanlastele, aga hispaanlased portugaallastele mitte, sest nad ei arva neist midagi, kusjuures portud voivad ukspuha kui hea laulu teha. balkanimaad annavad ka omavahel punkte ja ongi koik. mis siis selle urituse mote on? laule seal kull ei hinnata igatahes.
                          Aitäh silmade avamise eest.

Kommentaar

Algselt postitas -SaSs- Vaata postitust
                            see push the button oleks võinud edasi saada see oli ülihea laul...
                            juutide laulud ei pääse edasi. see on võistlusjuhendis kirjas.

a mismoodi läti edasi sai? toto cutungo helistas isiklikult ebu juhile?

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
                              Samuti ei ole vaja iriseda, et CocaColaPlaza on nõme ja Pöff ruulib, sest nii on popp teha.
                              Et jõulud sakivad, sest jube palju reklaami on ja on ostubuum.
                              Et Hullud Päevad ja Osturalli jms on pask, sest rahvas ainult ostab ja ostab ja ostab.
                              Esimese väitega ma ei nõustuks. Teistega, aga küll
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Eurovisioon on kaotanud oma esialgse tähenduse ja mõtte, seda küll. Aga, vaadake, ka maailm (samuti Euroopa sealjuures) on muutunud võrreldes 60-70-80 aastatega. Peaaegu terve endine sotsialismileer on kapitalismileeri üle tulnud ja võtnud endaga kaasa oma osa, millega me varem kuidagi arvestada ei osanud.
                                Üldiselt on see üsna ohtlik tendents, sellele mitmed asjatundjad on tähelepanu juba juhtinud. Miks ei võetud Euroopa Liidu liikmeteks avasüli neid nn. Balkanimaid ja slaavi vabariike?
                                Aga nüüd aitab, kisub kangesti juba OT poole.

Kommentaar

Working...
                                X