Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Reisimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Drogba
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Räägime veel Dubaist. Midagi, mida esimese hooga Dubai kohta lugedes igalt poolt ei tea. Millal Drogba sinna reisib?
    Dubai kohta ei oska rääkida, seal ei käind, viibisin Abu Dhabis 8 päeva. Ilmad olid soojad, +20 oli päeval pidevalt , õhtul/öösel seal 16-17 kanti. Hinnad toidupoes eestiga võrreldes isegi suht samad ütleks. Taksosõit kah suht taskukohase hinnaga. Alko huvilistel jah seal tõesti midagi teha pole, näiteks toidupoes alkot ei müüdagi. Vaatamisväärsusi ka leidub, eriti nendele, kes kõrgusi armastavad saavad linna päris kõrgelt imetleda.

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Mis kogemused teil Ateenaga on? Mõtlesin sinna tiirutama minna neljaks päevaks aprillis.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Ilmselt ma olen lihtsalt liiga palju Narcost vaadanud, aga kui peaks tekkima tahtmine Lõuna-Ameerikasse minna, siis 3 enam-vähem turvalist riiki tunduvad Argentiina, Uruguai ja Tšiili, teiste riikide murder rate on natuke liiga kõrge. Samas ei ole ma kohalike oludega kursis, äkki ongi seal ka rikastel nagu LAVis, kus on pm kinnised kommuunid, valvuritega, mis on 100% turvalised.
    Tshiili ja Uruguaiga nõustun, Argentiinaga pigem mitte. Eks asi seisneb selles, et suurlinnad on ohtlikumad kui väiksemad maakohad. Buenos Aireses on näiteks La Boca linnaosa, kuhu kohalikud ei soovita peale kella 5 õhtul enam minna.
    Olles elanud ise üle aasta Sao Paulos, mis ka pole just eriti turvaline linn, siis võin öelda, et seda murder rate`i tuleks veidi sisukamalt vaadelda mis on selle sees. Tavaliselt toimuvad mõrvad ikka suht kindlates linnaosades ja piirkondades, turismipiirkonnad on tavaliselt suht turvalised. Tavalised tapmised- nn. peretülid, gängide omavahelised klaarimised, gängid versus politsei, poeröövid. Väga palju on pantvangidraamat, aga need lõpevad tavaliselt õnnelikult, pigem on soov meediasse vist saada, sest neid näidatakse vahest otse teles.
    Kuulata tuleks kindlasti kohalike soovitusi kuhu minna ja kuhu mitte jalga tõsta ja kuidas liigelda- a la et pimedas mitte foori taha seisma jääda, kui keegi tagant sisse sõidab, siis otse edasi sõita jne... kurjategijatel on omad trikid ja nad ei löö vedelaks ühegi olukorra ees. ja kui satud sellisesse olukorda, siis loeb kiire tegutsemine ja vaielda ei tohi. Lisaks muidugi see et tasub sulanduda massi, mitte käia suu ammuli lahti. Üldiselt kui neid soovitusi järgida, siis tõenäosus et midagi juhtub on suht minimaalne.

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Ilmselt ma olen lihtsalt liiga palju Narcost vaadanud, aga kui peaks tekkima tahtmine Lõuna-Ameerikasse minna, siis 3 enam-vähem turvalist riiki tunduvad Argentiina, Uruguai ja Tšiili, teiste riikide murder rate on natuke liiga kõrge. Samas ei ole ma kohalike oludega kursis, äkki ongi seal ka rikastel nagu LAVis, kus on pm kinnised kommuunid, valvuritega, mis on 100% turvalised.
    Selge.

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Vaatasin telekast II maailmasõja doki. Euroopa tundus päris ebaturvaline. Kolin ära.
    Nii vara ja juba aasta auhindadesse postituse nominent olemas. Ei, ässalt paneme, pole midagi öelda

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Vaatasin telekast II maailmasõja doki. Euroopa tundus päris ebaturvaline. Kolin ära.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Ilmselt ma olen lihtsalt liiga palju Narcost vaadanud

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas szandor Vaata postitust
    On väga halbu kogemusi?
    Jälgin antud teema postitusi ja häid vihjeid nüüd vähe pingsamalt, sest endine korterikaaslane ja semu on Kolumbiast ja pidevalt kutsub külla. Maruäge pidi olema ja mitte üldse ohtlik. Samas ta on rikas ka, seega kellel ja kuidas, eksole.

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Täiesti tõsiselt, mis tõmbab just Kolumbiasse? On ka turvalisemaid Lõuna-Ameerika riike...
    On väga halbu kogemusi?
    Jälgin antud teema postitusi ja häid vihjeid nüüd vähe pingsamalt, sest endine korterikaaslane ja semu on Kolumbiast ja pidevalt kutsub külla. Maruäge pidi olema ja mitte üldse ohtlik. Samas ta on rikas ka, seega kellel ja kuidas, eksole.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Täiesti tõsiselt, mis tõmbab just Kolumbiasse? On ka turvalisemaid Lõuna-Ameerika riike...

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Algselt postitas erxu Vaata postitust
    Keegi Kolumbias on käinud? Millal on parim aeg külastamiseks, kuskil detsember - märts? Kas kahe nädalaga enam-vähem saab hakkama seal ja näeb nii mõndagi?

Kuidas on lood turvalisusega? Ei ootagi üliturvalist keskkonda, pisike adrenaliin on teretulnud.
    sõltub kuhu minna. üldiselt temperatuur varieerub suht vähe. kuivemad kuud on üldiselt jah detsember ja jaanuar. Bogota on suht külm kuna asub 2500 meetri kõrgusel, keskmine temperatuur on umbes 20 kraadi. Samas Medellin on juba soojem, asub 1500 meetri kõrgusel. Cartagenas, mis asub Kariibi mere ääres, on juba stabiilselt üle 30 kraadi aastaringselt

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas erxu Vaata postitust
    Keegi Kolumbias on käinud? Millal on parim aeg külastamiseks, kuskil detsember - märts? Kas kahe nädalaga enam-vähem saab hakkama seal ja näeb nii mõndagi?

Kuidas on lood turvalisusega? Ei ootagi üliturvalist keskkonda, pisike adrenaliin on teretulnud.
    Ühed lähevad homme. Eks nad räägivad, kui tagasi jõuavad.

Leave a comment:

• erxu
    replied

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Algselt postitas underdoggie Vaata postitust
    Alati on keegi nõus kaine rool olema
    Ma oleks hea meelega nõus Mõnule kaine rool olema.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Räägime veel Dubaist. Midagi, mida esimese hooga Dubai kohta lugedes igalt poolt ei tea. Millal Drogba sinna reisib?

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas underdoggie Vaata postitust
    Alati on keegi nõus kaine rool olema
    Lätti sõitmisel?

Leave a comment:

Working...
X