Algselt postitas raudidas
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Reisimine
Collapse
X
-
Ülikond: mina ostsin Antalyast suvel ülikonna. Kigilist hea hinnaga sai 70+ EUD. Aga seal oli indirimil ka veel omakorda indirim.
Parimad Pariisi lennupiletite pakkumised ma leian kust ?
Leave a comment:
-
Jäi ostmata. Ei näinud erilist hinnavõitu ning ei julgenud riski võtta. Võimalik, et tegin halva otsuse.Algselt postitas zaz Vaata postitustEhk Tofoa räägib siis ka, kuidas ülikond välja kukkus? Hea oleks ju teadmisi jagada.
Leave a comment:
-
Ehk Tofoa räägib siis ka, kuidas ülikond välja kukkus? Hea oleks ju teadmisi jagada.
Leave a comment:
-
Õnneks on toimumas üks Kreeka kõrgliiga mäng veel sel ajal kui seal olenAlgselt postitas $$$ Vaata postitustKahjuks siis jah, rohkem nad ei mängi ;( .
http://www.sbs.com.au/news/article/2...mounting-debts
Leave a comment:
-
Kahjuks siis jah, rohkem nad ei mängi ;( .Algselt postitas bubbles Vaata postitustLaupäeval veel peeti kodumäng. Ma nagu küll pole lugenud, et pillid kotti paneks. Samas pole väga Kreeka jalgpalliga kursis ka.
Leave a comment:
-
Millal see Türgi jalgpalli artikkel ka ilmub? Või kuhu sa kirjutad?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEi. Fenerbahce mäng on karikamäng, mis peaks teisipäeval toimuma. Piletite kohta ei tea, kuna on kavas kirjutada Türgi jalgpallist ja asjadest, siis sain tasuta pääsmed.
Leave a comment:
-
Ma olen siiski puhkusel. Làksin hoopis mingi vene neiuga laamendama.Algselt postitas $$$ Vaata postitustEdu loo väljamõtlemisel või hoopis vedas ja soojamaalähetuses kauemaks?
Leave a comment:
-
Edu loo väljamõtlemisel või hoopis vedas ja soojamaalähetuses kauemaks?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMingid ahvid tulistasid bussi ja ùlejàànud màngud lùkati edasi. Wellwell.
Leave a comment:
-
Mingid ahvid tulistasid bussi ja ùlejàànud màngud lùkati edasi. Wellwell.
Leave a comment:
-
Oht ise polnud tappa saada?Algselt postitas fitti Vaata postitustKunagi sai Gala vanal statkal nähtud nende kaotusmängu 2-5 mingile suhtkoht külasatsile, Kocaelispor äkki. Omadele visati lõpuvile järel suurest rõõmust kõik, mis kätte jäi, lilli oli seal muidugi vähe, peamiselt toolid, mündid ja autovõtmed, väljakult riietusruumi ei pääsenud meeskond muidu, kui et märulipolitsei tekitas oma kilpidega elava koridori, kust siis läbi joosti. Väljas staadioni kõrval oli oht, et äkilisemad võivad tekitada mäsu ja märulipollarid ennetasid seda sellega, et klobisid mõned ettejuhtuvad fännid nuiadega lihtsalt läbi, et teistel ei tekiks isu mürgeldada. Et noh, hobijalgpalliantropoloogil on sellistes kohtades kaotusmängu reaktsioone igati huvitav jälgida.
Leave a comment:
-
Kunagi sai Gala vanal statkal nähtud nende kaotusmängu 2-5 mingile suhtkoht külasatsile, Kocaelispor äkki. Omadele visati lõpuvile järel suurest rõõmust kõik, mis kätte jäi, lilli oli seal muidugi vähe, peamiselt toolid, mündid ja autovõtmed, väljakult riietusruumi ei pääsenud meeskond muidu, kui et märulipolitsei tekitas oma kilpidega elava koridori, kust siis läbi joosti. Väljas staadioni kõrval oli oht, et äkilisemad võivad tekitada mäsu ja märulipollarid ennetasid seda sellega, et klobisid mõned ettejuhtuvad fännid nuiadega lihtsalt läbi, et teistel ei tekiks isu mürgeldada. Et noh, hobijalgpalliantropoloogil on sellistes kohtades kaotusmängu reaktsioone igati huvitav jälgida.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustkahjuks ei suutnud misiganesmeeskond Galatasarayle kolmandat lüüa. Kohalikud olid juba 2-3 peal nii närvis, et siis oleks ilmselt mingi buss põlema pandud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: