Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Reisimine
Collapse
X
-
Aa, kui takso võtad, siis eelista lumivalges hõlstis tõsimuslimeid. Nad on Mekas käinud ja nad ei tohi petta, teised petavad koguaeg. Pmst üritatakse sulle 3 euro eest ühte banaani müüa, kuigi kõrval saad teise venna käest selle faking banaani 10 sendiga.
-
Mul on koguaeg kõhutunne selline olnud, et seal see esimest korda juhtub ja pasanteeria tuleb
Leave a comment:
-
Maroko on minu kõige vähem lemmikkoht. Marrakesh ja Essaoiura said käidud, kohad on iseenesest toredad, aga rahvas on totaalhäiriv. See on hullem Egiptusest ja Türgist. Naist âra üksi välja lase ja ole valmis, et paar päeva oled toidumürgitusega maas.
Leave a comment:
-
Kuidas seal kohalik tänavaelu on? Kas peab nagu Türgis/Egiptuses kahe käega saastapakkujaid eemale rammima?
Leave a comment:
-
Käisin kevade poole Paradise Valleys, mis Agadirist kuskil tunnise autosõidu kaugusel. Tol ajal oli vesi suht madal, aga muidu oli päris vinge koht kus sai teha vettehüppeid või niisama peesitada.
Ma liiga laisk et pilte väiksemaks teha

Leave a comment:
-
Kellelgi Maroko kohta midagi soovitada? Marrakech-Ouazarate-Agadir-Essouaira roadtrip 12 päeva, kõrbesse ei jõua seekord. Kui kunagi kevadel võimalust leiaks, siis teeks Tangier-Chefchouen-Fes-kõrb tripi.
Leave a comment:
-
Pole ameerika avastamine, aga tore lugemine ikka
Leave a comment:
-
Septembri alguses käisin Ukrainas.
Odessa kohta on siin paljut juba kirjutatud ja nii ongi - uber töötab ja maksab vähe (100 grivnat oli suurim arve), jalgpalli sai vaatamas käidud ja ka see ei maksnud palju (80 grivnat, aga sai ka kallimaid pileteid võtta), toit-jook ei olnud samuti eriliselt kallis.
Kui just ooperisse ei soovi minna, siis ega seal midagi muud teha polegi kui panna pidu või vedeleda rannas.
Seetõttu on soovitav sinna sattuda siiski suvel. Septembri teisel nädalavahetusel hakati juba Arkaadia piirkonnas ööklubisid sulgema ning nii jäi käimata ka seal leges Ibiza kluubis. Aga muidu tundub, et melu on sealkandis vägev.
Randades oli sama keiss. Oli soe ja rahvast jagus, aga vaikselt suleti kohtasid, kes rentisid toole või platesid. Küllap siis ikka oligi hooaeg lõppemas.
Võrdluses Arkadia või Lanzheroni randade vahel, siis soovitaks üldse nende vahepealset Otrada kanti. Tundus kuidagi kõige puhtam ja hubasem. Samas Lanzheron on sealt mõne sammu kaugusel, et maitse asi.
Leave a comment:
-
Aa, õige, Euroopas on sama. Kui oled Ahmed, siis sind ei juleta kottida, aga kui oled Janis, Jüri või Wrziesztlof, siis saad kohe üle küüru.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustEksid, mul on 2 korda siselendudel kusitud, uhekorra Atlantas ja teine LA. Need lambised stereotuubid ala oled ahmed voi omar ja kohe oled kahtlane on iganenud crap.
Leave a comment:
-
Eksid, mul on 2 korda siselendudel kusitud, uhekorra Atlantas ja teine LA. Need lambised stereotuubid ala oled ahmed voi omar ja kohe oled kahtlane on iganenud crap.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui Su nimi pole Ahmed, Muhhamad või Omar, siis pole vist propsi.
Leave a comment:
-
Kui Su nimi pole Ahmed, Muhhamad või Omar, siis pole vist propsi.Algselt postitas veltu69 Vaata postitustUSA siselennud. Plaanis väike USA trip. Ostetud on piletid Tallinn - New York ja tagasi LA - Stockholm. Kas siselendude puhul välismaalastele ka mingeid erireegleid kohaldatakse või on tegemist nagu bussireisiga et ostad pileti ja hüppad lennukile ilma passikontrolli jms? Kui hakkasin katsetama, et mis andmeid mingi suvalise siselennu puhul küsitakse, siis ainult nimi ja vsjoo. Kas nii lihtne ongi?
Leave a comment:
-
USA siselennud. Plaanis väike USA trip. Ostetud on piletid Tallinn - New York ja tagasi LA - Stockholm. Kas siselendude puhul välismaalastele ka mingeid erireegleid kohaldatakse või on tegemist nagu bussireisiga et ostad pileti ja hüppad lennukile ilma passikontrolli jms? Kui hakkasin katsetama, et mis andmeid mingi suvalise siselennu puhul küsitakse, siis ainult nimi ja vsjoo. Kas nii lihtne ongi?
Leave a comment:
-
Eile hommikul teatas telefon Zagrebis, et ta ei soovi enam kohaliku telefonivõrguga koostööd teha ja võimaldab ainult hädaabikõnesid. Mis tähendas seda, et orienteerumine oli veidi raskendatud, sest GPSi ju njetu. Poole päeva peal hakkas ka vihma sadama, mistõttu oli niigi nadi ringi liikuda, aga linn oli ilus.
Kuna vihm tugevnes, siis mõtlesin, et sõidan lennujaama uberiga. Millel tekkis muidugi kaks probleemi:
a. enamus wifiga kohvikuid jäid vanalinna, kus oli aga autosõidukeeld.
b. niiöelda avalik wifi oli aga nii sitt, et kui ma jõudsin tänavanurgale, kuhu auto tulema pidi, siis ta katkestas ühenduse ja nii läks ka uberi tellimus metsa. Umbes viie autoga järjest.
Vihma aga muudkui sadas.
Nii kõndisin suvalises suunas ja ühes eriti hullus ummikukohas leidsin baari, kus lubati lahkelt enda wifit kasutada. Muidugi lubas leti taga olnud purupurjus härrasmees mind ise lennujaama ära visata, kuna need taksojuhid on röövlid. Ma lahkelt loobusin.
Ühesõnaga sain kuidagi hädavaevu uberi kätte, sest meeter tänava poole ja ühendus oleks katkenud. Õnneks märkas ta minu vehkimist ja ei pannud enne jeed, kui ma autosse sain.
Lennud olid okeid.
Aga siis kell pool 1 öösel ärkan lennukis. Lennuk maandub, ma ei saanud esimese hooga aru, et kuidaspidi me maandume, sest enamasti on viimasel ajal maandutud ida poolt. Ja korraga tuleb sõnum "Tere tulemast Riiga, kõneminutihinnad on need ja need". Mul oli keha juba lösutamisest valus, läätsed polnud silmas enam õnnelikud ja nii mõtlesin, et kui nüüd toodi meid mingil põhjusel Riiga, siis on eriti mage. Õnneks maandus seekord lennuk Ülemiste kohalt ja see viimane oli lihtsalt üllatus Tele2-st.
Muidu oli täitsa tore reis.
Leave a comment:
-
Arlanda lennuvälja lähedal, jalutuskäigu kaugusel, mõni pood/market ka on?
Leave a comment:
-
Olen läinud. Läbi tsentrali. Rongiga. Hinda ei mäleta, aga ei olnud kirves.Algselt postitas Svenniid Vaata postitustKas keegi on läinud Brüsseli lennujaamast Charleroi lennujaama? rong/buss? kaua ja kui palju? tänud
PS. See juhtus vist mingi oma 10a tagasi. Olukord võib olla muutunud tänaseks.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: