Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Reisimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• laurenzo
    replied
    Ei, ega ma miskit hirmsat pattu selle nihverdamise all silmas ei pidanud.
    Tänan vastuse eest.

Leave a comment:

• Shaq
    replied
    Algselt postitas laurenzo Vaata postitust
    Tere noored!
    Selline küsimus, et kas keegi oskab öelda, kui ID kaardi kehtivus on läbi, kas on võimalik end kuidagi Stockholmi kruiisilt läbi nihverdada?
    Ei tea kuidas see nihverdamine käib aga mina ei sisestanud/näidanud kellegile ega kuhugi ühtegi oma dokumenti.

Leave a comment:

• laurenzo
    replied
    Tere noored!
    Selline küsimus, et kas keegi oskab öelda, kui ID kaardi kehtivus on läbi, kas on võimalik end kuidagi Stockholmi kruiisilt läbi nihverdada?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Ei ole.

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Sitta kanti

Oli vaja ju võimalust kasutada
    Pohmas jälle?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Sitta kanti

Oli vaja ju võimalust kasutada

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    Keegi siit Mallorcal on käinud? Plaanis vist aprilli lõpus minna. Küsimus selles, et kuhu kanti soovitaksite võtta hotelli? Mingi 4-5ks päevaks on minek.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Teinekord ikka vaadatakse eelnevalt reisija üle - siis kui järjekorras (või selle läheduses oled) ootad, vaadatakse üle ja kui pagas tundub kahtlane, siis kotivad.

Leave a comment:

• mg
    replied
    mina isiklikult olen läinud lennuki(ryanair) peale kummikud jope taskus, sest kuhugi mujale need ei mahtund
    ehk kõik, mis keha küljes, ei ole pagas. kuskil müüdi mingeid ägedaid jopesid ka, kuhu kõik tavaar sisse mahtus, et kotti poleks vajagi.
    ise olen lennand tallinn- rygge- dublin- stockholm- riia liine mööda ryanairiga ja kunagi pole mingit jama olnud ei mõõtmete ega kaaluga, sest keegi pole kontrollinud.
    üks nipp on muidugi ka selles, et tasub olla viimaste seas järjekorras pealeminekul. töötajatel läheb lõpus lihtsalt nii kiireks, et nad ei vaata enam inimeste pagasit.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Seal vaadati pisteliselt, kellel tundus suurem pagas olevat. Kõigepealt kästi mõõdupuusse panna ja pärast kaaluti. Ma polnud ainuke, kes maksta sai.
    -e- see oli muidugi suurusjärk 3-4 aastat tagasi. Võibolla on olukord muutunud.

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Kuidas Ryanairiga see kaalumine üldse käib? Olen 2x lennanud nendega ja ei mäleta, et oleks kaalumist näinud käsipagasi puhul. Kas nad siis pisteliselt paluvad osadel koti kaalule panna?

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    No Eestis on üsna lebo see asi, Inglismaal ja Itaalias ka. Saksamaal on põhiline kaal. Kui on üle 8, siis võib tulla jama.
    Kirjutan alla. Mulle taheti turvamees kutsuda, kui mõõtudega saksamaal jama oli. Et mismõttes Tallinnas lasti lennukisse ja nüüd tagasi ei lasta.
    Ähvardus mõjus, maksin 40 eur

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas kampsun Vaata postitust
    Ryanairis olen isegi matkakotti vedanud käsipagasis. Võtsin seljatoed kätte ning surusin kasti kokku. Kott võib niisama mõõtmetelt suurem olla, aga kui kasti ära surud siis timm.
    No Eestis on üsna lebo see asi, Inglismaal ja Itaalias ka. Saksamaal on põhiline kaal. Kui on üle 8, siis võib tulla jama.

Leave a comment:

• kampsun
    replied
    Ryanairis olen isegi matkakotti vedanud käsipagasis. Võtsin seljatoed kätte ning surusin kasti kokku. Kott võib niisama mõõtmetelt suurem olla, aga kui kasti ära surud siis timm.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas Horatio Vaata postitust
    Lendan esimest korda ryanairiga ja kuna kasutan aind käsipagasit siis hakkasin mõtlema, et kui seljakott on kõrguse suhtes 2cm lubatust kõrgem, kas siis tuleb kohe juurde maksma hakata või kui kotti täis ei topi ja surun kokku poole on kõik timm? Ei raatsi päris 50 euki maksta suurema koti tõttu.

Tänud vastuse eest
    Ryanairiga pole mul kunagi käsipagasiga mingit probleemi olnud. Ryanairiga kõige rohkem lennanud, aga huiama pole hakatud. Kui koti mõõt on 2cm suurem, aga kott pole täis topitud, siis ei tohiks eos mingit probleemi tekkida.

Leave a comment:

Working...
X