Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Unenäod

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• $$$
    replied
    Algselt postitas Amos Vaata postitust
    Sain pudeliroosiga jalalaba pihta. Sokk oli katki ja haav mõnus.

Edasi nägin mingit tüüpi kellega me mööda suvalist maja (aga ülisuurt ja vanaaegset) ringi trippisime ning seal oli jõhkralt peidikuid & salateid jne. Sinna majja sai ainult sõjaväe loaga ja väljast nägi see välja nagu need sovieti raketibaasid või lennukiangaarid.
    mis salat kõige paremini maitses?

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Sain pudeliroosiga jalalaba pihta. Sokk oli katki ja haav mõnus.

Edasi nägin mingit tüüpi kellega me mööda suvalist maja (aga ülisuurt ja vanaaegset) ringi trippisime ning seal oli jõhkralt peidikuid & salateid jne. Sinna majja sai ainult sõjaväe loaga ja väljast nägi see välja nagu need sovieti raketibaasid või lennukiangaarid.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Käisin Tallinna lähedal oleva Kabli soolajärve saunades koos Sneijderi, Walter Samueli ja Villu Reiljaniga. Tahtsin sündmusest pilti teha ja soccerneti foorumisse seda jagada, aga paraku sai telefonil aku enne tühjaks. Kuna terve see seltskond, kes seal oli, tahtis nendega pilti teha, siis lõpuks staarid põgenesid oma hotellituppa. Kuuldavasti käivad nad seal igal aastal.

Leave a comment:

• Jose
    replied
    Sturridge lōi latist sisse.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Ma nägin unes, et Ozzy Osbourne välimusega (ainult natukene lühemad juuksed ja juustes oli ka lillat värvi salke, ilma tätoveeringuteta) mcm kutsus mind ja mu sõpra enda juurde külla. Ta naist me ei näinudki, ta vist tegi süüa, aga kuna me jäime hiljaks, siis ei jõudnud külakosti kaasa võtta. Jube piinlik tunne oli, ikkagi foorumi legend ja värki. Kohapeal selgus, et alkoholipood on kohe kõrvalmajas ja siis otsustasin, et viin talle ühe kalli veini, sest minu teada mcm eelistab ju veini. Mcm oli tore.

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Talvisesse Eestisse saabus suur hulk (tuhandeid) Ukraina põgenikke siiras usus, et neil on siin koht elamiseks. Mingi Ukraina(ga seotud?) organisatsioon olevat lubanud osta kokku palju kirikuid, kus põgenikud oleksid peavarju leidnud. Aga ei ostnud. Nii nad õues külmetasid.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Katkendlik uni viimastel öödel ja üliselged, hästi detailirohked unenäod. Kas see tüdruk, kellega täna unes ringi kõndisin, oli tõesti Piret, mu esimese klassi pinginaaber? Ma ei mäleta enam päris täpselt, milline ta välja nägi, aga tunne oli selline. Viimati kui Piretist midagi kuulsin, olid tal arstiõpingud veel pooleli. See oli hiiglama ammu. Kes teab, kas kusagil välismaal nüüd hoopis.

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Balotelli kohtamine sellises nõuka-aegses ujulas. Pärast kohtasin teda Roma dressides.
    Läheb õudusunenägude alla?

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Nägin täna öösel unes, et sain kiiruse ületamise eest trahvi 20 euri. Politsei mõõtis 70ne alas kiiruseks 71,35 km/h. Politseiriik ma ütlen!

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    kuulsin unes **** *******-i orgasmi.

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Selline söökla stiilis restoran nagu nõuka ajal ikka. Robustsed roosakas-beez kardinad ja suvaline plekiline valge lina üle laua. Kõige krooniks vaas nelkidega. Jõin tundmatu seltskonnaga viina sellises kohas. Kõikidel smokingud seljas ja puha. Keegi pold purjus, aga viisakalt tipsutanud. Saali siseneb mr. Putin. Otsejoones meie lauda, istub maha. Osad ehmatasid ja tõusid püsti neile vaatas ta lihtsalt otsa ja need haihtusid. Peale minu jäi veel 2 istuma (pole aimugi palju meid alguses oli 8 või 10 või 12). Ütles, et valage viina, kui te nii lahked olete. Mis keeles ei mäleta. Valasime viina, pudel sai otsa. Tellis juurde. Marki ei mäleta, aga pudel oli kullast kaunistustega. Nüüd valas tema. Rääkisime juudi ja natsinalju. Ta ei paistnud nagu eriti lõbusas tujus olevad, aga mitte ka kuri vaid pigem selline rõhutud ja kurb. Aga fassaad oli ees. Mingi moment tundsin, et viina on piisavalt joodud on aeg lahkuda. Oli mingi linn ja tänav läks kerge kallakuga alla mere poole. Putin tuli mulle järele ja ütles, et läheks jooks kuskil teed. Astusime sisse esimesse kohvikusse ja tellisime teed. Ja siis ma ärkasin.

Kõlab nagu SaviTsaare märg unenägu, aga ma olen ise ka üllatunud.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Nurmekas Vaata postitust
    Kas siin ka see vanasõna kehtib - no et parem pool muna pihus, kui kaks katusel?
    Varro Vooglaiu hinnangul mitte.

Leave a comment:

• Nurmekas
    replied
    Kas siin ka see vanasõna kehtib - no et parem pool muna pihus, kui kaks katusel?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Et sõna tissid on sõna tiss mitmus ning ei sobi konkursile?
    Sõna "tiss" kõlab koledalt küll. Nagu poolik muna või ühe jalaga naine.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Nägin unes, et esitasin ilusaima sõna konkursile kandidaadiks sõna "tissid". Märt Hennoste võttis aga selle maha. Ma sõimasin seepeale Hennostet Nilbo Nagginsiks.
    Mida see tähendada võiks?
    Et sõna tissid on sõna tiss mitmus ning ei sobi konkursile?

Leave a comment:

Working...
X