Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Unenäod

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Nägin unes, et esitasin ilusaima sõna konkursile kandidaadiks sõna "tissid". Märt Hennoste võttis aga selle maha. Ma sõimasin seepeale Hennostet Nilbo Nagginsiks.
    Mida see tähendada võiks?

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Rock mängis tuvastamata vastase vastu. Timo Eichfuss oli palliga nulli otsas ja andis Janar Taltsile põrandapõrkest söödu korvi kohale, mille viimane korvi surus. Polnud paha alley oop.
    Eks peab kohaliku meistrika play offile suuremat tähelepanu pöörama see aasta, äkki olen omandanud oraaklivõimed.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Unenäos ma varem vist pole kasiinos käinud, eriti veel internetikasiinos - ärkvel olekus pole noid asju üksjagu aega külastanud. Igatahes, igatahes otsustasin kasiino arvele natukene rahhi lükata...25 miljonit...krt, ma ei teadnudki, et mul nõnda palju plönni on. Noh, kahetsus juba hinges hakkasin siis mingit keerlevat asja mängima ja nagu ikka vajutsin ähmase olekuga nupule a la "max bet" - panuseks 5 miljonit. Ei võitnud. Täna peab end kodust välja ajama, sest teadupärast on kodu inimtervise vaenulik keskkond.

e: ahjaa, olge mureta - 3,6 miljonit jäi alles. eks täna öösel mängin edasi...peaks proovima tglt välja kanda.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Pagan küll, jalkaunenägu. Pole aastakümneid ühtegi näinud. Aga võib-olla see kevad on teistsugune. Et siis 'pool vs ManC, City esimese poolajaga 3:0 ette ja kõik juba hooajale järelehüüdeid kirjutamas, aga hakkas korduma Istanbuli stsenaarium. Et siis teise poolaja edenedes oli seis juba 3:3. Ja siis viimasel minutil virutas City's mängiv Wes Sneijder igavikulise pommi teele...aga see tabas posti ja veel nii puhtalt, et lendas pea poole väljaku peale tagasi. Küllap see mäng viiki jäi.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    sobiv

Leave a comment:

• Timbu
    replied
    Millegipärast sõitsin Andy Carrolliga ühes bussis.
    Millegipärast peatus buss mahajäetud paneelmajast tondilossi ees.
    Millegipärast teadsin ma, et Andy elab seal.
    Millegipärast tervitas Andy bussist väljudes mingit suvalist alkašši nagu vana sõpra.
    Millegipärast hakkasid kõik bussis olnud korraga naerma...

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Nägin unes, et Tallinna Raekoja plats on üleni vee all. Ja plats ise oli seal unes tegelikust ikka kaugelt suurem. Umbes nagu mingi tohutu järv keset linna. Mingi kuri valitseja oli otsustanud, et seal veekogu peal peab olema puust laev ja terve suve peab iga päev mingi seltskond laevast alustades ehitama vee peale puust aluse või parve ning terve päeva selle peal viibima. Ja siis järgmisel päeval jälle edasi liikuma. Eks me siis nii tegimegi. Tohutu hulk puumaterjali, mis selle kõige peale kulus. Kõrged puulatid seisid platsi ääres vastu maju püsti. Eks see vist mingi keskaega meenutav aeg oli. Peast käis läbi mõte, mis saab, kui kogu selle puumaterjali olemasolul peaks linnas tulekahi puhkema.
    Aga muidu oli selline lapsikult mõnus tunne sees. Et see suvi seal parvi ehitades igas suunas üle Raekoja platsi on selline mõnus seiklus. Mingi kambavaim või nii. Ehkki eelaimdus ja vist ka kurja valitseja hoiatus oli, et asjad lõpevad meie ja meie linna jaoks sügise saabudes väga halvasti.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Riddle me this... jalgpalli mängimine metsas, kus vastaste hulgas olid Anne Veski ja Easy-E.
    Mõlemal olid seljas esinemise riided. Anne Veskil kollane kootud pitsiline kleit. Kui ta minult palli võttis ja "auti" (teiselepoole küngast) lõi, siis ma üritasin teda pikali lükata, kuid töö käigus tabasin, et nõnda ei tohi.

Äratuskell on saatanast!

Leave a comment:

• RR9
    replied
    Seisin Bayerni kodumängus Neueri värava taga ja andsin talle juhiseid.
    Hiljem sain mängu ka

Leave a comment:

• Tanel89
    replied
    Arsenal ostiski 50 miljoni € eest endale Suareze ja pressikonverentsil ütles Suarez, et see oli tema kõige õnnelikum päev.

Leave a comment:

• petteri
    replied
    Bayern ja Dortmund olid jälle mingis finaalis, mida ka TV6 üle kandis (Saksa karikas siis vist). Igastahes Dortmund surus algusest peale, aga seis aina püsis ja püsis 0:0 Siiski oli Bayerni nii roostes kui veel olla saab ja kõik näis ikkagist perfektne. 70. minut ja Bayern saab karistuslöögi 35m pealt. Lahm läheb lööma ja ussitab päris ägedalt, kuid on näha/tunda, et löök on mööda minemas. Õnnega pooleks tabab pall teel värava poole Schweinsteigeri pead, kust see siis võtab suuna otse lati alla ja Dortmund peab välja võtma. Isegi Kalev Kruus hakkas eetris ropendama. Lõpuni ei näinud.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Kui hiinlased vigastavad end jumalikule Beckhamile tormi joostes, siis minule tõi see meelde äsja nähtud unenäo. Becks andis seal pea täiusliku tsenderduse ja pärast suurt sagimist õnnestus ründajal pall väravasse toimetada. Point aga selles, et Beckham mängis mingis teises Inglise klubis Manku vastu. Võis olla näiteks Boro või Fulham - täpselt ei mäleta. Igal juhul aitas see värav 1:0 võidule.

Leave a comment:

• dnb
    replied
    Tarmo Rüütli ja EJL teatasid, et lõpetavad koostöö, öeldes, et edasise arengu mõttes on see vajalik.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Eesti-Hollandi mängu algus ja kohtunik annab lampi Vassiljevile punase kaardi. Kohe peale seda kütab üks Eesti koondislane(ei mäleta kes see oli) kohtunikule molli ja läheb suuremaks mäsuks(kahjuks edasi ei läinud,kuna põiekas tuli peale)

Leave a comment:

• Väravavaht
    replied
    Sõjaväkke minemispäeval hiilisin vahetult enne kogunemist(Rotermanni Olerexi juures) millegipärast sealt minema, edasi mäletan, et olin kusagil Maardu kandis ühe ammuse tuttava bussijuhiga, vaatasime mingisuguseid traktoreid üle, pidime Soome vahendama(ja loomulikult kenakese papi tasku panema)...

Iroonia on see, et sõjaväkke tegelikult minema ei pea, olen juba reservis.

Leave a comment:

Working...
X